Withings Home

Withings home is een (beveiligings) camera en een baby monitor. U kunt dus hier mee uw huis en kinderen in de gaten houden, dat kunt u doen via de app en die kunt u gratis downloaden vanuit de appstore. 

Withings Home houdt bewegingen, geluid, mensen en de lucht kwaliteit in de gaten. De eerste dagen na de aanschaf en het activeren van de camera houdt Withings Home in de gaten wat er dagelijks gebeurt zodat wanneer iets afwijkt hij alleen dan u een melding stuurt, u kunt meldingen aan passen dus zodra er iets valt bijvoorbeeld dat u dan geen melding krijgt maar wanneer iemand binnen is dan wel.

De camera van de Withings Home is een Smart HD-camera en heeft zeer goed nacht zicht. U kunt de houten rand over de camera draaien zodat die stopt met filmen. De beelden en geluiden die de camera op neemt zijn alleen voor u via de app zichtbaar de beelden worden nooit door gestuurd naar een andere server.

Mis geen enkel speciaal moment:

Mis geen enkel moment van uw kind dankzij de Withings home, de camera neemt alles op en u kunt via de app die bij de camera hoort ten alle tijden de beelden bekijken en terugkijken, op uw smartphone, tablet, Apple watch en het is de eerste camera waarvan u de beelden op uw Apple tv kunt kijken.

U kunt via de Withings Home tegen uw kind praten en u kunt het geluid aan de andere kant ook horen.
Dankzij een lens van 135° ziet u de kinderkamer altijd in HD of het nou dag of nacht is.

Via de app kunt u voor op de kinderkamer kunt u onder de camera kleuren en muziek instellen om uw kind te vermaken of het kan bijdragen voor de slaap routine van uw kind.

De camera houdt ook in de gaten of dat de lucht kwaliteit is zoals die hoort te zijn. Zo niet krijgt u een melding en ziet u in de app een tabel waar u de veranderingen kunt zien. Zo kunt u dan ook zien wat u eraan kunt doen, bijvoorbeeld een raam openen wanneer u schoonmaak producten gebruikt.

 Technologieën:

-       In zoomen op de beelden.
-       135° camera zicht.
-       Altijd en overal de video’s bekijken.
-       Hoge kwaliteit dag en nacht zicht.
-       Goede kwaliteit speaker aan de bovenkant.

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Reacties

Voeg reactie toe