Withings Home

Withings Home is een (beveiligings) camera en een baby monitor. Je kunt dus hier mee jouw huis en kinderen in de gaten houden. Dat kun je doen via de app, die je gratis kunt downloaden vanuit de appstore. 

Beveiligingscamera met app

Withings Home houdt bewegingen, geluid, mensen en de lucht kwaliteit in de gaten. De eerste dagen na de aanschaf en het activeren van de camera houdt Withings Home in de gaten wat er dagelijks gebeurt. Zo weet het apparaat wanneer iets afwijkt, zodat hij alleen dan een melding naar je stuurt. Je kunt meldingen eenvoudig aanpassen, dus bijvoorbeeld dat je geen melding krijgt als er iets valt, maar wel wanneer iemand binnen is.

De camera van de Withings Home is een Smart HD-camera en heeft zeer goed nacht zicht. Je kunt de houten rand over de camera draaien zodat die stopt met filmen. De beelden en geluiden die de camera op neemt zijn alleen voor jou via de app zichtbaar. Dit betekent dat de beelden nooit door worden gestuurd naar een andere server.

Beveiligingscamera als babyfoon

Mis geen enkel speciaal moment

Mis geen enkel moment van jouw kind dankzij de Withings Home. De camera neemt alles op en je kunt via de app die bij de camera hoort ten alle tijden de beelden bekijken en terugkijken op jouw smartphone, tablet, Apple watch en Apple tv.

Je kunt via de Withings Home tegen jouw kind praten en je kunt het geluid aan de andere kant ook horen. Dankzij een lens van 135° zie je de kinderkamer altijd in HD - ongeacht of het nou dag of nacht is.

Via de app kun je voor op de kinderkamer onder de camera kleuren en muziek instellen om jouw kind te vermaken. Ook kan dit bijdragen aan de slaap routine van jouw kind.

De camera houdt ook in de gaten of dat de lucht kwaliteit is zoals die hoort te zijn. Zo niet krijg je een melding en zie je in de app een tabel waar je de veranderingen kunt zien. Zo kun je dan ook zien wat je eraan kunt doen, bijvoorbeeld een raam openen wanneer je schoonmaak producten gebruikt.

Voor een gezond milieu

De Withings home is uitgerust met een elektronische sensor van Volatile Organic Compounds (VOCs) waarmee je controleert of de kamer van jouw kind voldoende geventileerd is. Bekijk uitgebreide grafieken in de app om de concentratie van VOS (uitgedrukt in ppm - parts per million) te begrijpen.

Withings Home geeft een signaal af wanneer de luchtkwaliteit verslechtert en zal ook rood gaan knipperen wanneer de VOC-concentratie hoger is dan de aanbevolen maximale hoeveelheid.

Technologieën

- In zoomen op de beelden
- 135° camera zicht
- Altijd en overal de video’s bekijken
- Hoge kwaliteit dag en nacht zicht
- Goede kwaliteit speaker aan de bovenkant

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts