Tablets in de zorg

Tablets zijn vandaag de dag onmisbaar in ziekenhuizen, klinieken, enz. Ze kunnen worden gebruikt voor efficiëntere en snellere gezondheidszorg. Het is een technologisch wonder dat dat de noodzaak van papier overbodig maakt, waardoor de kosten worden verlaagd en de toegang tot belangrijke gegevens overal en elk moment beschikbaar is.

Maar hoe kun je tablets op een eenvoudige, veilige en efficiënte manier in de zorg gebruiken?

Innovatie en moderne accessoires - dat is wat het Californische merk Joy Factory biedt. Met jarenlange ervaring op dit gebied ontwikkelt Joy Factory accessoires die de nieuwste innovaties combineren met eenvoudige bedieningssystemen. Planchetaccessoires die het gebruik van het product comfortabel en handig maken. Bijzonder populair zijn de iPad-cases die  360° draaibaar zijn, die in veel veeleisende werkomgevingen kunnen worden gebruikt.

Joy Factory aXtion Pro MA Surface Pro 4 / 5 / 6 / 7 grijs

Met de aXtion Prom MA-behuizing kijgt je apparaat een supergoede bescherming. De behuizing biedt namelijk een robuuste bescherming en maakt je apparaat bestand tegen vele mogelijke gevaren. De case is gemaakt van siliconen en zacht TPU-materiaal, het bevat een antimicrobieel middel dat helpt bij de bestrijding van bacteriën. De case heeft een certificaat voor waterdichtheid (IP68): de case is bestand tegen water tot 1 meter diepte voor maximaal 30 minuten. De case heeft ook een geïntegreerde schermbeschermer, die ervoor zorgt dat je jouw apparaat meteen veilig kunt gebruiken.

Casecentive Handstrap 360 met grip iPad Mini 1 / 2 / 3 zwart

De Handstrap is de Casecentive beschermhoes met geïntegreerde grip voor de iPad Mini 1 / 2 / 3, die het vasthouden en gebruiken van je iPad Mini 1 / 2 / 3 met één hand veiliger en comfortabeler maakt.

De Handstrap 360 biedt bescherming voor jouw iPad Mini doormiddel van zijn beschermende randen zonder de toegang tot de bedieningselementen en de poorten te belemmeren. De Handstrap 360 kan worden gedraaid in stappen van 30 graden om je zo de beste en makkelijkste hoek te geven zonder je hand te verdraaien.

Schuif je hand onder de brede neopreenband met je handpalm tegen de case om optimaal gebruik te maken van de Handstrap 360. De neopreenband houdt je hand comfortabel maar toch stevig vast, zodat je je iPad Mini 1/2/3 gemakkelijk vast kunt houden en je zo nog een andere hand vrij houdt om het Multi-Touch display te bedienen. Of je nu leest in een café of de krantenkoppen afroomt op weg naar je werk in de ochtend, met de HandStrap 360 maak je het gebruik van je iPad Mini 1/2/3 veel eenvoudiger, veiliger en comfortabeler.

Joy Factory MagConnect Counter Dual Arm Mount

De MagConnect Counter Dual Arm Mount van het populaire merk Joy Factory kan op alle metalen oppervlakken worden bevestigd. De magnetische houder heeft 4 sterke magneten, die ervoor zorgen dat je tablet en ook de houder stevig vastzitten. De houder heeft een licht en compact ontwerp, waardoor hij ideaal is voor transport en montage in kleine ruimtes die eigenlijk geen ruimte hebben voor een klassiek, grotere tafelmontage. Het statief van de houder is gemaakt van koolstofvezel, zoals bekend bij veel van de Joy Factory producten - het is sterk ondanks zijn lichte gewicht! 

Met deze houder kun je jouw tablet altijd precies plaatsen waar je hem wilt hebben. Als je de houder niet nodig hebt, kunt u deze eenvoudig verwijderen en opvouwen. 

Joy Factory MagConnect Wall Single Arm Mount Only

De MagConnect Wall Single Arm Mount voor iPads of tablets kan veilig en (semi-) permanent op elk valk oppervlakte worden geïnstalleerd. Of je jouw bestanden moet controleren, de prestaties van jouw productlijn moet bekijken of moet wijzigen, de Wall Single Arm Mount is dé beproefde manier om jouw iPad of tablet te gebruiken. De MagConnect Wall single Arm Mount is heel eenvoudig op te zetten met vier schroeven op de houder op een plat oppervlak zoals een bureau. Als je hem een tijdje niet gebruikt, is het ook nog eens heel eenvoudig op te bergen. 

Tablet vloerstandaard Securo Tablet wit

 

Deze stalen standaard van onze Nederlandse fabrikant is perfect voor elke 12- 13 inch tablet voor zakelijk bebruik. Deze standaarden ondersteunen ook de Samsung Galaxy Tabs! Je kan de standaarden op veel manier gebruiken bijvoorbeeld op beurzen als informatiezuil of in de winkel met een presentatie van jouw producten. Deze vloerstandaard in combinatie met een tablet wordt ook gebruikt door autodealers als standaard informatiezuil. Gebruikers kunnen de iPad volledig gebruiken, maar kunnen hem niet loskoppelen van de stand. Bovendien kan op dit model de homeknop worden gesloten, zodat men de toepassing niet kan afsluiten en andere dingen kan doen op de iPad. Dit is ideaal voor gebruik van de stand als informatiezuil.

Geplaatst in Algemeen door SB Supply