Oblumi Tapp thermometer

De Oblumi Tapp is een digitale infrarood thermometer die je op vele manieren helpt. De Oblumi Tapp werk heel eenvoudig wanneer hij op jouw smartphone is aangesloten. Dit product is een échte familie thermometer omdat hij te gebruiken is doormiddel van de smartphone en zo kan iedereen er gebruik van maken. De thermometer is klein van formaat en komt in een handig etui, neemt net zo weinig plek in als een fobspeen en is net zo licht als een slabbetje, zo is hij makkelijk mee in de tas te nemen.

De Oblumi Tapp meet doormiddel van een infrarood sensor de lichaamstemperatuur van jouw kind. Dit doe je door de Oblumi Tapp op het voorhoofd te plaatsen. Verder is het ook mogelijk om via het oor de lichaamstemperatuur te meten. In de app worden gegevens verzameld zoals patiëntgegevens en lichaamstemperatuur die automatisch omgerekend worden naar een juiste dosering in medicijnen, zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken!

sbsupply-oblumi-tapp

De Oblumi Tapp registreert alle metingen. Zo kan je in een overzicht zien of dat de koorts daalt of juist stijgt. Het is mogelijk om die informatie te delen met bijvoorbeeld je partner of familielid. Dan kan jij, maar ook anderen op de hoogte blijven van de voortgang.

   

Ook kan je instellen dat je meldingen krijgt op het moment dat je bijvoorbeeld de medicijnen moet geven/nemen of wanneer het het juiste moment is om nog eens te meten. De app (Oblumi tapp thermometer) is gratis te downloaden en is zowel geschikt voor Android als iOS. Verder heeft de thermometer ook de mogelijkheid om de temperatuur van vloeistoffen te meten. Voor de twijfel die de meeste wel zullen herkennen: is het babyflesje niet te warm? Houdt de Oblumi Tapp er tegenaan en het meet voor jou de temperatuur.

Ben je benieuwd naar andere gezondheidsgadgets van SB Supply? Klik hier en ontdek nog meer gezondheidsproducten.

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts