Oblumi Tapp thermometer

De Oblumi Tapp is een digitale infrarood thermometer die je op vele manieren helpt. De Oblumi Tapp werk heel eenvoudig wanneer hij op jouw smartphone is aangesloten. Dit product is een échte familie thermometer omdat hij te gebruiken is doormiddel van de smartphone en zo kan iedereen er gebruik van maken. De thermometer heeft is klein van formaat en komt in een handig etui, neemt net zo weinig plek in als een fobspeen en is net zo licht als een slabbetje, zo is hij makkelijk mee in de tas te nemen.

De Oblumi Tapp meet doormiddel van een infrarood sensor de lichaamstemperatuur van jouw kind. Dit gaat ofwel door de Oblumi Tapp op het voorhoofd te plaatsen. Verder is het ook mogelijk om via het oor de lichaamstemperatuur te meten. Door de gegevens over de patiënt en de hoogte van de koorts wordt op de app, die bij de Oblumi Tapp hoort, berekent wat de juiste dosering van medicijnen is. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over hoeveel medicijnen ook alweer juist was.

sbsupply-oblumi-tapp

De Oblumi Tapp registreert alle afmetingen. Zo kun je in een overzicht zien of dat de koorts van jouw kind daalt of juist stijgt. Het is mogelijk om die informatie te delen, stel je moet werken maar jouw partner blijft thuis bij jouw kind. Dan kun je alsnog op de hoogte blijven van misschien wel vooruitgangen.

   

Ook kun je instellen dat je meldingen krijgt voor wanneer je bijvoorbeeld de medicijnen moet geven of wanneer het het juiste moment is om nog eens te meten. De app (Oblumi tapp thermometer) is gratis te downloaden en is zowel geschikt voor Android als iOS. Verder heeft de thermometer ook de mogelijkheid om de temperatuur van vloeistoffen te meten. Voor de twijfel die de meeste wel zullen herkennen: is het babyflesje niet te warm? Houdt de Oblumi Tapp er tegenaan en het meet voor jou de temperatuur.

Ben je benieuwd naar andere gezondheidsgadgets van SB Supply? Klik hier en ontdek nog meer gezondheidsproducten.

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Reacties

Voeg reactie toe