Oblumi Tapp thermometer

De Oblumi Tapp is een digitale infrarood thermometer die wanneer het op uw smartphone is aangesloten, u helpt op vele manieren.

Het is een echte familie thermometer omdat het te gebruiken is doormiddel van de smartphone en zo kan iedereen er gebruik van maken. Het is klein van formaat en komt in een handig etui, neemt net zo weinig plek in als een fobspeen en is net zo licht als een slabbetje, zo is de Oblumi Tapp makkelijk mee in de tas te nemen.

sbsupply-oblumi-tapp

De Oblumi Tapp meet doormiddel van een infrarood sensor de lichaamstemperatuur van uw kind, dit kan door de Oblumi Tapp op het voorhoofd te plaatsen maar het is ook mogelijk via het oor om de lichaamstemperatuur te meten.

Door de gegevens over de patiënt en de hoogte van de koorts wordt op de app, die bij de Oblumi Tapp hoort, berekent wat de juiste dosering van medicijnen is. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoeveel medicijnen ook alweer juist was.

Het registreert alle afmetingen zo kunt u in een overzicht zien of dat de koorts van uw kind daalt of juist stijgt. Het is mogelijk om die informatie te delen, stel u moet werken maar uw man of vrouw blijft thuis bij uw kind dan kunt u alsnog op de hoogte blijven van misschien wel vooruitgangen.

   

Ook kunt u instellen dat u meldingen krijgt voor wanneer u bijvoorbeeld de medicijnen moet geven of wanneer het het juiste moment is om nog eens te meten.

De app (Oblumi tapp thermometer) is gratis te downloaden en is zowel geschikt voor Android als iOS.

Verder heeft de thermometer ook de mogelijkheid om de temperatuur van vloeistoffen te meten. Voor de twijfel die de meeste wel zullen herkennen, is het babyflesje niet te warm? Houdt de Oblumi Tapp er tegenaan en het meet voor u zo de temperatuur

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Reacties

Voeg reactie toe