Reis essentials voor deze zomer!

Dit jaar is de geur van de zomer weer terug. De vakantiemodus staat aan, zonnebrandcrème is een must, en natuurlijk is het genieten van de zon en de schoonheid van moeder natuur. Naast zonnebrandcrème zijn reishulpmiddelen essentieel voor een vlotte en aangename reis. Lees deze blog om meer te weten te komen over welke reisgadgets heel handig zijn voor elke reis!

Power Bank

Als je op reis gaat, is de eerste en belangrijkste gadget die je nodig hebt een Power Bank. Het kan soms gebeuren dat je vergeet je telefoon op te laden, dat een van je lightning kabels breekt, of dat je op een 15 uur durende vlucht zit zonder oplader. Om deze reden komt SB Supply met een van de meest duurzame, duurzame en lichte Power Banks.  

  1. Satechi Quatro Wireless Power Bank 

Deze Satechi Powerbank is de perfecte keuze voor mensen die hun iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijkertijd willen opladen. Het zal je apparaten zeer snel opladen en het is super makkelijk om mee te nemen in het vliegtuig of onderweg. Daarnaast kun je ook sommige Android smartphones, snel opladen met Power Delivery. Je kunt andere apparaten opladen met de USB-A poort. Je kunt 4 apparaten tegelijk opladen. 

Dit product is nu beschikbaar op onze website. Bekijk dit product hier voordat het weg is! 

 

  1. Aukey Powerbank with wireless charger

Deze Powerbank van Aukey kan je telefoon draadloos of met een kabel opladen. Daarnaast heeft de Powerbank een Portable Charging Stand die perfect is voor het handsfree kijken van films in een vliegtuig. De Aukey Powerbank laadt ook meerdere apparaten tegelijk op en kan meer dan 5 keer opladen voor de iPhone XS, bijna 5 keer volledig voor de Samsung Galaxy S10, meer dan 4 keer voor de iPhone 11 en meer dan 2,5 keer voor de iPad mini 5.

Dit product is nu beschikbaar op onze website. Bekijk dit product hier voordat het weg is!  

  1. Mophie Powerstation 

Deze Mophie Power Bank heeft een capaciteit van 10000 mAh dankzij de grote capaciteit kun je je telefoon minimaal 4 keer volledig opladen. Dankzij een veelzijdige USB-C PD-poort laadt en laadt het powerstation in recordtijd op. Laad eenvoudig meerdere apparaten tegelijk op met de USB-C en USB-A poorten. Het lichtgewicht, draagbare powerstation past gemakkelijk in je tas zodat je altijd een boost aan stroom hebt, waar je ook naartoe gaat.

Adapters and cables

Wanneer je op reis bent voor het werk is het hebben van de juiste adapters en kabels essentieel.

 

  1. Satechi Multiport Adapter with 8K HDMI

Deze Satechi multipoort adapter is klein en licht, met 9 poorten om je snel en efficiënt te laten werken zodat je meer tijd kunt besteden aan ontspannen. Deze adapter ondersteunt USB-C PD opladen tot 100W en is extreem snel bij data-overdracht.

 

Kenmerken:

- USB-4 Multiport Adapter met verschillende poorten waaronder 8K HDMI
- Breidt USB-C-poorten van MacBooks of andere Type-C-apparaten uit
- Beschikt over 1x HDMI (8K en 60HZ) 1x Gigabit Ethernet-poort, 2x USB-A 3.2-poorten, 1x USB-A 2.0-poort, 1x USB-C PD-poort, SD- en MicroSD-kaartsleuven, 1x 3,5 mm audio jack-poort
- HDMI-poort biedt 8K-uitvoer en vernieuwingsfrequentie tot 60 HZ (directe HDMI-aansluiting vereist)
- Nieuwste USB 4.0-technologie
- USB-A gegevensoverdracht met tot 10 Gbps
- USB-C PD-poort voor pass-through opladen met maximaal 100W
- Kabellengte: 15,24 cm
- Afmetingen: 7,62 x 3,04 x 3,04 cm

 

  1. SBS reis adapter met 2 USB outputs

Wanneer je een land bezoekt met een heel ander elektrisch systeem, is het meenemen van een muurlader een noodzaak. Voor wie vaak naar het buitenland reist, is een universele muurlader dan ook een must. Dankzij de twee USB-A poorten aan de zijkant van de reisstekker, kun je niet één, maar twee apparaten tegelijk opladen. Je kunt het opzetstuk eenvoudig verwisselen, waardoor de reisadapter geschikt is voor meerdere landen.  

Kenmerken: 

- Internationale reisstekker voor Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, EU en Australië
- Gemakkelijk te verwisselen opzetstukken
- 1 Amp
- 5 Watt

 

  1. Apple Lightning kabel naar USB-C 

Met de Apple Lightning-naar-USB-C-oplaadkabel heb je eindelijk een kabel die compatibel is met je iPad of iPhone, maar ook met elk USB-C- of Thunderbolt-3-apparaat. Deze witgekleurde oplader is uiterst draagbaar. Je kunt zelfs de snellaadfunctie gebruiken voor geselecteerde en specifieke iPad Pro-modellen. Je kunt niet alleen je Apple producten opladen, je kunt ze ook op elk gewenst moment synchroniseren. Het was nog nooit zo eenvoudig om je Apple producten te gebruiken! 

Kenmerken: 

- Uitstekende kwaliteit
- Elegant uiterlijk
- Synchroniseren en opladen
- Geschikt voor producten met Lightning-connector
- Compatibel met alle USB-C (Thunderbolt 3) apparaten

 

  1. Satechi korte kabel type-C naar type-C

Deze kabel bevat een USB-C-connector, waardoor hij compatibel is met smartphones, tablets en andere USB-C-apparaten. Veel moderne gadgets, zoals laptops, notebooks, tablets en smartphones, hebben USB-poorten die USB-C-kabels kunnen accepteren. Met USB-C kun je informatie overbrengen en je apparaten opladen met hoge snelheden.

Omdat dit type symmetrisch is, past het aan beide zijden van je toestel. De kabel fungeert als een naadloze verbinding tussen je stekker en je apparaat. De kabel heeft een vermogen van 60 W, wat betekent dat je twee keer zo snel kunt opladen als onder normale omstandigheden.

Kenmerken:

- Sterke nylon gevlochten kabel
- Geschikt voor opladen, synchroniseren en gegevensoverdracht
- Ideaal voor apparaten met een USB-C Power Delivery

Auto houders en opladers

Wanneer je op vakantie gaat met de auto of een huurauto, is het altijd handig om een autolader en telefoonhouder te hebben. Het is ontzettend handig om te hebben en te gebruiken als je op avontuur gaat.

 

  1. Car oplader met 2 poorten Lightning cable 2.4A 

Je rijdt op de weg, maar je bent vergeten je telefoon op te laden. Met de Belkin BOOST UP-autolader kun je twee smartphones tegelijk opladen. Het is een universele oplader die elke gadget kan opladen tijdens het reizen. De meegeleverde Lightning-connector is 1,2 meter lang, dus je kunt je telefoon ook op de achterbank opladen. Wanneer de aangesloten apparaten worden opgeladen, gaat het LED-lampje branden. 

  1. SBS autohouder met zuignap

Met deze autohouder kun je tijdens het rijden veilig handsfree bellen of navigeren in een vreemd land. De kantel- en uitschuifbare stang van deze telescopische autohouder past zich precies aan de grootte van de bestuurder aan. Je kunt de handige sensor op het dashboard of de voorruit bevestigen, zodat je zelf kunt kiezen waar en op welke afstand je hem bevestigd wilt hebben. Maximale stabiliteit wordt gegarandeerd door de veiligheidssluiting. Voor betere controle kun je met de draaibare klem de telefoon plaatsen zoals je dat wilt. De twee armen rekken uit tot 9 cm en passen goed op de meeste Samsung-, Apple-, Huawei-, Xiaomi-, Oppo- en andere smartphonemodellen.

Waterdichte hoesjes

En dan is er nog het feit dat geen vakantie compleet is zonder een waterdichte hoes. Omdat vakantie warm weer betekent, is de kans groot dat je in het water komt of dat je telefoon nat wordt. Catalyst is het enige bedrijf dat de beste waterdichte hoesjes en bescherming biedt. Van iPhone waterdichte hoesjes, tot Airpod waterdichte hoesjes. Er zijn vele opties voor al je gadgets!

Hier vindt je alle Catalyst producten die wij verkopen op onze website!


Heeft u hulp nodig met iets anders? Voel je vrij om contact met ons op te nemen via onze chat, telefoon, en e-mail. Bezoek onze contact pagina voor de volledige informatie!

Geplaatst in Algemeen door Swen