Verwen je vader op vaderdag

Zondag 18 juni is het alweer Vaderdag! Bij SB Supply ben je aan het juiste adres om jouw vader te verwennen. Om jou aan een mooi Vaderdag cadeau te helpen hebben wij een aantal producten op rij gezet.

Mophie

Is jouw vader nooit te bereiken en heeft hij vaak een lege telefoon op zak? Hiervoor is Mophie de beste oplossing. De producten van Mophie zorgen ervoor dat je nooit meer met een lege batterij komt te zitten.

Deze cases van Mophie bieden niet alleen bescherming tegen vallen en stoten, maar hebben ook een oplaadfunctie, waardoor je nooit meer met een lege batterij zit.

De Mophie Juice Pack is in veel kleuren te verkrijgen. Bekijk nu ons assortiment!

Bugatti

Bugatti cases staan voor kwaliteit. Bugatti maakt luxe cases die de iPhone goede bescherming bieden. Daarnaast zijn de cases prachtig vormgegeven en vaak handgemaakt.

Deze Bugatti Pocket Snap Londra cases zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Het zachte leer biedt uitstekende bescherming tegen krassen. De stoere Bugatti case helpt jouw vader modern de dag door te komen. Deze hoesjes zijn in het zwart en bruin te verkrijgen.

Deze handgemaakte Bugatti Booklet cases hebben een hoge kwaliteit leer. De cases sluiten zich af met een magneetje, die in de hoes is verwerkt. Deze case bieden een stijlvolle toevoeging de iPhone 7 / 8, de iPhone XR en de iPhone X / XS (Max).

Bekijk hier het gehele bugatti assortiment om je vader te verwennen!

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek