Kom onbezorgd de zomer door met Catalyst

Catalyst is een Amerikaans merk dat waterproof cases maakt voor Apple devices. Hierbij kunt u denken aan iPhone, iPad en Watches. Met de waterproof cases kunt u zonder zorgen overal uw Apple devices mee naartoe nemen. De cases zijn bestand tegen water, sneeuw en zelfs zand. Kom ook onbezorgd de zomer door met de cases van Catalyst.

De Catalyst cases hebben een uniek design wat de cases waterdicht maakt tot een diepte van 2 meter. U hoeft dus geen onderwatercamera meer mee te nemen, maar kunt gewoon uw iPhone of iPad gebruiken. Ook is de case te gebruiken in de sneeuw. Op wintersportvakanties zijn de cases van Catalyst een goede oplossing.

De Catalyst cases zijn continu en permanent in het afdichten van uw Apple devices tegen blootstelling aan modder, zand, grind of stof. Het geeft geen belemmeringen in het gebruik van uw apparaat.

Daarnaast zijn de Catalyst cases ontworpen om tegen hoge mate van schokken te kunnen. Deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dat betekend dat uw apparaat ten aller tijden beschermd is, zelfs als u uw apparaat van 2 meter hoogte laat vallen.

De cases zijn perfect voor een actieve vakantie vanwege de goede bescherming. Ook zijn de cases handig voor een strandvakantie. Nooit meer zand in uw iPhone of iPad en u hoeft niet meer bang te zijn dat uw apparaat kapot gaat in het water.

Bent u nog opzoek naar een geschikte case om de zomer door te komen, bekijk dan ons aanbod aan Catalyst cases.

Geplaatst in Algemeen door Jesse van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe