Kom onbezorgd de zomer door met Catalyst

Catalyst is een Amerikaans merk dat waterproof cases maakt voor Apple devices. Hierbij kun je denken aan iPhone, iPad en Apple Watches. Met de waterbestendige hoesjes kun je zonder zorgen overal jouw Apple devices mee naartoe nemen. De cases zijn bestand tegen water, sneeuw en zelfs zand. Kom ook onbezorgd de zomer door met de cases van Catalyst.

Waterdichte bescherming

De Catalyst cases hebben een uniek design wat de cases waterdicht maakt tot een diepte van 2 meter. Je hoeft dus geen onderwatercamera meer mee te nemen, maar kunt gewoon jouw iPhone of iPad gebruiken. Ook is de case te gebruiken in de sneeuw. Op wintersportvakanties zijn de cases van Catalyst een goede oplossing.

De Catalyst cases zijn continu en permanent in het afdichten van jouw Apple devices tegen blootstelling aan modder, zand, grind of stof. Het geeft geen belemmeringen in het gebruik van jouw apparaat.

MIL-STD-810G certificaat

Daarnaast zijn de Catalyst cases ontworpen om tegen hoge mate van schokken te kunnen. Deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dat betekend dat jouw apparaat ten aller tijden beschermd is, zelfs als je je apparaat van 2 meter hoogte laat vallen.

De cases zijn perfect voor een actieve vakantie vanwege de goede bescherming. Ook zijn de cases handig voor een strandvakantie. Nooit meer zand in jouw iPhone of iPad en je hoeft niet meer bang te zijn dat jouw apparaat kapot gaat in het water.

Catalyst Rugged Waterproof case

Deze waterdichte case kun je door middel van een kliksysteem aanbrengen. Je klikt de iPhone in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie wel altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Deze case is beschikbaar voor de iPhone XR, de iPhone XS en de iPhone XS Max.

Ben je nog op zoek naar een geschikte case om de zomer door te komen? Bekijk dan ons complete aanbod aan Catalyst cases.

Geplaatst in Algemeen door Jesse van den Broek