Accessoires voor in de auto

Als u opzoek bent naar de perfecte design accessoires voor onderweg, bent u bij SB Supply aan het juiste adres. De innoverende producten maken het leven leuker, makkelijker en mooier. Er zijn veel accessoires verkrijgbaar om uw auto aan te kleden. Hierbij kunt u denken aan oplaadkabels of car mounts. Deze producten maken het gebruik van uw Apple of Android devices zo makkelijk mogelijk.

Satechi

Met de Satechi Media Button kunt u makkelijk switchen van het ene naar het andere nummer. U kunt uw favoriete nummers met een klik doorspoelen of verwijderen. U kunt uw smartphone of ander apparaat makkelijk op afstand bedienen via Bluetooth. Met de twee skip knoppen kunt u makkelijk doorklikken tussen nummers. Met de middelste knop kunt u het desbetreffende nummer afspelen en pauzeren. Het volume kan worden aangepast met de pijltjestoetsen. De Media Button is makkelijk te bevestigen met de meegeleverde tools op uw auto- of fietsstuur.

Kenu

De AirFrame Portable Car Mount biedt een nieuwe en verbeterde manier om je telefoon tijdens het rijden bij de hand te houden. De AirFrame is eenvoudig te bevestigen aan het ventilatiesysteem in de auto. Deze AirFrame zorgt ervoor dat je telefoon op ideale hoogte hangt om je ogen niet van de weg te hoeven houden. Op deze manier kun je gemakkelijk gebruik maken van het navigatiesysteem, telefoontjes aannemen of muziek streamen naar je auto.

Ook voor andere (auto) accessoires voor uw Apple en Android devices kunt u terecht bij SB Supply.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe