Accessoires voor in de auto

Als je op zoek bent naar de perfecte design accessoires voor onderweg, ben je bij SB Supply aan het juiste adres. De innoverende producten maken het leven leuker, makkelijker en mooier. Er zijn veel accessoires verkrijgbaar om jouw auto aan te kleden. Hierbij kun je denken aan oplaadkabels of car mounts. Deze producten maken het gebruik van jouw Apple of Android devices zo makkelijk mogelijk.

Satechi Media Button

Met de Satechi Media Button kun je makkelijk switchen van het ene naar het andere nummer. Je kunt jouw favoriete nummers met een klik doorspoelen of verwijderen. Je kunt jouw smartphone of ander apparaat makkelijk op afstand bedienen via Bluetooth. Met de twee skip knoppen kun je makkelijk doorklikken tussen nummers. Met de middelste knop kun je het desbetreffende nummer afspelen en pauzeren. Het volume kan worden aangepast met de pijltjestoetsen. De Media Button is makkelijk te bevestigen met de meegeleverde tools op uw auto- of fietsstuur.

Benieuwd naar andere producten van Satechi? Lees hier meer over de charging stands van Satechi en klik hier voor alle USB-C adapters van Satechi.

AirFrame Portable Car Mount

De AirFrame Portable Car Mount van Kenu biedt een nieuwe en verbeterde manier om je telefoon tijdens het rijden bij de hand te houden. De AirFrame is eenvoudig te bevestigen aan het ventilatiesysteem in de auto. Deze AirFrame zorgt ervoor dat je telefoon op ideale hoogte hangt om je ogen niet van de weg te hoeven houden. Op deze manier kun je gemakkelijk gebruik maken van het navigatiesysteem, telefoontjes aannemen of muziek streamen naar je auto.

Wist je dat dit niet het enige product van Kenu is dat wij in ons sortiment hebben? Klik hier om alle overige Kenu producten te ontdekken.

Ook voor andere (auto) accessoires voor jouw Apple en Android devices kunje  terecht bij SB Supply. Heb je nog niet helemaal gevonden waar je op zoek naar was? Onze klantenservice helpt je graag.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek