Satechi Apple Charging Stands

Satechi helpt je het leven leuker en makkelijker te maken. Satechi ontwerpt efficiënte, aantrekkelijke en betaalbare accessoires voor Applegebruikers. Ze ontwikkelingen verschillende accessoires met een exclusief design voor jouw Appleapparatuur. Alle producten worden gemaakt met oplossingen in het achterhoofd. Door de accessoires van Satechi worden jouw ervaringen verbeterd.

Satechi Aluminium Apple Watch Stand

Laad jouw Apple Watch makkelijk op met de Satechi Aluminium Apple Watch Stand. De stand is ontworpen om elke Apple Watch te kunnen ondersteunen, ongeacht het materiaal. De Apple Watch Stand werkt met behulp van een magnetische oplaadkabel. De stand is verhoogd en in een schuine hoek geplaatst, zodat er gemakkelijk gebruik gemaakt kan worden van de Apple Watch terwijl deze op de oplader gevestigd is. Je kunt zo snel en makkelijk de tijd of inkomende berichten bekijken. De Apple Watch stand is in het grijs, zilver en goud beschikbaar. 

Satechi Aluminum PD & QC Wireless Charger

Wat zou het fijn zijn als je je iPhone gewoon neer kunt leggen en hij automatisch opgeladen wordt. Nooit meer vergeten het kabeltje erin te stoppen. En eindelijk liggen je opladers niet meer in de weg. Dan is de Satechi Aluminium PD & QC Wireless Charger het perfecte product voor jou! Deze draadloze oplader is Qi-gecertificeerd en zorgt snel voor een opgelade telefoon. Doordat je telefoon niet aan een kabel zit, is hij ideaal in gebruik. Verder zorgt deze lader er ook voor dat je telefoon niet over verhit raakt en dat hij beschermt is tegen niet-bekende metale objecten. De oplader is in het grijs en zilver beschikbaar.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek