Wat is een goede powerbank?

Niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, onze elektronische apparatuur. Deze willen we natuurlijk altijd opgeladen hebben, want zonder een volle batterij kunnen we er niets mee. Daarvoor hebben we powerbanks. Deze kleine apparaten zijn er om jouw telefoon, iPad, tablet of MacBook op te laden! In verschillende sterktes, varianten en maten. Welke powerbank past bij jou?

Wat is een powerbank nou eigenlijk precies?

De powerbank is een draadloze oplader waarmee je je smartphone, iPad, tablet of soms zelfs een laptop kunt opladen. De powerbank is vaak klein van formaat en dus makkelijk mee te nemen. Hij is handig voor onderweg, omdat je niet altijd en overal je mobiele apparaten op kunt laden via een stopcontact.

Een powerbank beschikt over één of meerdere USB-poorten. Je kunt daarmee dus één of meerdere toestellen tegelijk opladen. Dit gaat via de USB-poort van je apparaat die je in de powerbank stopt - op deze manier laadt je apparaat op. Powerbanks hebben vaak enkele knopjes en/of LED-indicaties zodat je kunt zien hoe vol de batterij van de powerbank is en hoe je hem kan aanzetten.

Om de powerbank zelf op te laden is er in de verpakking van de powerbank vaak een kabeltje toegevoegd waarmee de powerbank opgeladen kan worden.

Bekijk al onze powerbank modellen hier!

Mophie

Dit merk heeft verschillende mogelijkheden wat betreft de powerbank. Mophie heeft oplossingen zoals een powerbank geïntegreerd in je case of losse powerbanks. Verschillende capaciteiten en modellen die op jouw behoeftes aansluiten.

Mophie Juice Pack Air

Deze case en powerbank in één is beschikbaar voor meerdere iPhone modellen! Hij past perfect om de iPhone heen en kan je smartphone tot wel 2x helemaal opladen. De capaciteit van de Juice Pack Air is 2750 mAh. Dat wil zeggen dat je met je iPhone tot:

 • 8 uur langer kunt telefoneren
 • 8 uur langer van 4G gebruik kunt maken en tot 10 uur via een WiFi netwerk
 • 40 uur langer muziek kunt luisteren
 • 10 uur langer video's kunt bekijken (let op: minder lang bij streamen)

Naast al deze voordelen is de Juice Pack Air ook nog eens makkelijk te monteren. De case bestaat uit 2 delen die los van elkaar geklikt kunnen worden. Eerst zet je je iPhone in de achterkant en vervolgens klik je de bovenkant erop. Op deze case bevindt zich een aan- en uitknop, zodat je iPhone niet onnodig opgeladen wordt. Ook bevinden zich LED indicatielampjes op het hoesje om het batterijpercentage van de case te bekijken.

Met de Mophie Juice Pack Air bescherm je dus niet alleen je telefoon, je kunt er ook langer gebruik van maken. Ondervind het gemak van deze case en bekijk hier voor welke modellen we deze case hebben!

Mophie Power station

Ook heeft Mophie draagbare power stations, met verschillende batterij capaciteiten. Het ideale van een power station is dat ze met ieder apparaat compatibel zijn, zodat je geen nieuwe hoeft te kopen wanneer je van smartphone wisselt. Verder hebben deze powerbanken een aantal dezelfde kenmerken.

 • De modellen van de Mophie Power stations zijn tijdloos, licht in gewicht en het design is compact met een aluminium afwerking
 • Ze hebben alle een meegeleverde USB-kabel waarmee de powerbanken zelf opgeladen kunnen worden
 • Ze zijn uitgerust met 4 LED-indicatielampjes waarmee de batterijstatus wordt weergegeven

De powerbank met het minste aantal mAh, namelijk 3000, kan je toestel eenmaal opladen. De power station beschikt ook maar over 1 USB-poort. Per mAh loopt de capaciteit op, zo kan de powerbank met 6000mAh je smartphone al 2 maal opladen en beschikt over 2 USB-poorten. Vervolgens komt de powerbank met 10.000mAh: ook deze power station heeft 2 USB-poorten en kan je smartphone tot wel 4 keer volledig opladen! Deze powerbank is daarom ook geschikt om je iPad, tablet of laptop op te laden. Maar er is een model dat nóg meer kan... Dat is de Mophie Power station XXL met maarliefst 20.000mAh! Hij beschikt over 3 USB-poorten en kan alleen al je smartphone tot wel 8 maal volledig opladen!

Wanneer je kiest voor een Mophie Power station ga dan na waarvoor je hem precies wilt gebruiken. Bedenk hoe vaak je je smartphone wilt opladen in de tijd die je zonder stroom zit en of je wellicht ook een laptop op moet laden. Door de verschillende capaciteiten zit er altijd wel een power station bij die perfect bij jou past. Bekijk ze op onze website of neem contact met ons op, zodat we een passende powerbank kunnen kiezen die aansluit bij jouw wensen.

 

Fujipower

Wanneer je voor een compacte, handige powerbank in een wat lagere prijsklasse wilt gaan, kies dan voor de Fujipower Puro Universal Powerbank. Deze powerbank heeft een capaciteit van ruim 6000 mAh, dit is genoeg om je smartphone 2 maal volledig te laden. Specificaties van de powerbank:

 • Compacte uitstraling
 • LED-indicatoren die het batterijpercentage aangeven
 • 2 USB-poorten
 • Uitgevoerd in wit of zwart
 • Geïntegreerde zaklamp

Ook bij deze powerbank is een kabel inbegrepen zodat de powerbank opgeladen kan worden.

Twijfel je nog steeds welke powerbank het meest geschikt is voor jouw behoeftes? Dan neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!