Osmo Play komt met een nieuw spel

Een goede ontwikkeling van een kind is erg belangrijk. Kinderen maken tegenwoordig veel gebruik van de iPad. Omso zorgt ervoor dat kinderen op een andere manier gebruik maken van de iPad. De spellen van Osmo combineren het beeldscherm met de praktijk. Naast de bekende spellen van Osmo, hebben ze nu een nieuw spel uitgebracht: de Osmo Coding Jam Kit.

Osmo is een spelsysteem dat wordt gespeeld op de iPad. Osmo is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De iPad wordt in de houder bevestigd en op de camera van de iPad plaats je een spiegeltje. Vanuit de camera scant de iPad wat jouw kind tekent of samenstelt. De tekening of samenstelling wordt vervolgens op het beeldscherm van de iPad weergegeven.

Osmo Coding Jam Kit

Wie houdt er niet van muziek? Met de Coding Jam Kit kun je je eigen muziek maken. Begin met een beat en eindig met een hit! Door geluiden te mengen en samen te voegen, verbeter je niet alleen je gevoel voor ritme, maar werk je ook de basisprincipes van het coderen/programmeren. Dans op je eigen muziek of deel je samengestelde nummer met vrienden en familie. 

Om dit spel te kunnen spelen, heb je een Osmo Play basispakket nodig. De spellen van Osmo zijn gemakkelijk en gratis te downloaden in de Appstore.

Benieuwd naar de andere spellen van Osmo?

Onze klanten zijn dol op de veelzijdigheid van Osmo! Meer dan 15.000 scholen gebruiken nu al Osmo want een goede ontwikkeling van het kind is erg belangrijk. Met de Osmo base producten, bijvoorbeeld de Osmo Genius Kit, zorg je ervoor dat kinderen op een interactieve manier leren in de vorm van het spelen van spellen. Het laat kinderen op een andere manier gebruik maken van de iPad.

Osmo Play is een spelsysteem voor de iPad. De spellen zijn geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Maak gebruik van de nieuwe technologie, combineer het beeldscherm met de praktijk en laat kinderen op een leuke manier leren. Bekijk hier ons volledige assortiment van Osmo.

Wil je Osmo ook op jouw school gebruiken en meer informatie over de mogelijkheden hebben? Dan neem contact op via onze klantenservice of vraag een zakelijke offerte aan. 

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek