Osmo Play komt met een nieuw spel

Een goede ontwikkeling van een kind is erg belangrijk. Kinderen maken tegenwoordig veel gebruik van de iPad. Omso zorgt ervoor dat kinderen op een andere manier gebruik maken van de iPad. De spellen van Osmo combineren het beeldscherm met de praktijk. Naast de bekende spellen van Osmo, hebben ze nu een nieuw spel uitgebracht. Osmo Coding Jam Kit.

Osmo is een spelsysteem dat wordt gespeeld op de iPad. Osmo is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De iPad wordt in de houder bevestigd en op de camera van de iPad plaatst u een spiegeltje. Vanuit de camera scant de iPad wat uw kind tekent of samenstelt. De tekening of samenstelling wordt vervolgens op het beeldscherm van de iPad weergegeven.

Osmo Coding Jam Kit

Wie houdt er niet van muziek? Met de Coding Jam Kit kun je je eigen muziek maken. Begin met een beat en eindig met een hit! Door geluiden te mengen en samen te voegen, verbeter je niet alleen je gevoel voor ritme, maar werk je ook de basisprincipes van het coderen/programmeren. Dans op je eigen muziek of deel je samengestelde nummer met vrienden en familie. 

Om dit spel te kunnen spelen, heeft u een basispakket nodig. De spellen van Osmo zijn gemakkelijk en gratis te downloaden in de Appstore.

Bekijk hier onze blog over de andere spellen van Osmo. Op de website kunt u het complete assortiment van Osmo bekijken. 

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe