Ideale case voor in de horeca - de Griffin Survivor

Met de Griffin Survivor cases hoeft u zich geen zorgen meer te maken over beschadigingen aan uw iPod. De stevige Griffin Survivor hardcase is ontworpen om uw iPod onder alle omstandigheden schadevrij te houden.

De Griffin Survivor All-Terrain hardcase wordt vaak ingezet voor de horeca. Door de stevige case is de iPod goed beschermt en volledig bruikbaar zonder ergernissen. 

De Griffin Survivor is gecertificeerd volgens de voorwaarden van het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en de Britse ministerie van Defensie Def-Stan-00-35. De case is bestand tegen schokken, stoten, opstuivend zand of stof, regen en trilingen.

Dankzij de ingebouwde screenprotector is de gehele iPod beschermd. De screenprotector is zeer dun, hiermee kunt u alle functies van de iPod volledig blijven gebruiken zonder verhinderd te worden. Alle knoppen en poorten van de iPod zijn afgedekt. Dit is gedaan om vuil en stof in de case tegen te gaan. De poorten zijn afgedekt met klepjes, door de klepjes open te maken, krijgt u toegang tot de volumetoetsen, aansluitingspoorten, headset aansluiting.

Met de stevige iPodcase kan je letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties. U hoeft niet langer heel voorzichtig te zijn met het gebruik van de iPad.

De Survivor case heeft een handige afneembare riemclip, zodat u de iPod aan de riem kan bevestigen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder, zodat de iPod op elke stand gepositioneerd kan worden.

Wij helpen u graag de beste keuze te maken, die bij u past. Als u interesse heeft in de Griffin Survivor of meer informatie wil over de case, kunt u contact opnemen met zakelijk@sbsupply.nl. Wij maken graag voor u een offerte op maat!

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de Griffin Survivor cases? Bekijk dan snel de video op de website.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe