De Griffin Survivor: de technische allrounder

Met de Griffin Survivor cases hoef je je geen zorgen meer te maken over beschadigingen aan jouw iPod. De stevige Griffin Survivor hardcase is ontworpen om al jouw devices onder alle omstandigheden schadevrij te houden.

De Griffin Survivor voor de iPod

De Griffin Survivor All-Terrain hardcase wordt vaak ingezet voor de horeca. Door de stevige case is de iPod goed beschermd en volledig bruikbaar zonder ergernissen. 

De Griffin Survivor is gecertificeerd volgens de voorwaarden van het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en de Britse ministerie van Defensie Def-Stan-00-35. De case is bestand tegen schokken, stoten, opstuivend zand of stof, regen en trilingen.

Dankzij de ingebouwde screenprotector is de gehele iPod beschermd. De screenprotector is zeer dun, hiermee kun je alle functies van de iPod volledig blijven gebruiken zonder verhinderd te worden. Alle knoppen en poorten van de iPod zijn afgedekt. Dit is gedaan om vuil en stof in de case tegen te gaan. De poorten zijn afgedekt met klepjes, door de klepjes open te maken, krijg je toegang tot de volumetoetsen, aansluitingspoorten, headset aansluiting.

Met de stevige iPod case kan je letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties. Je hoeft niet langer heel voorzichtig te zijn met het gebruik van de iPad.

De Survivor case heeft een handige afneembare riemclip, zodat je de iPod aan de riem kan bevestigen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder, zodat de iPod op elke stand gepositioneerd kan worden.

Wij helpen je graag de beste keuze te maken, die bij jou past. Als je interesse hebt in de Griffin Survivor of meer informatie wilt over de case, kun je contact opnemen via onze klantenservice. Wij maken graag een offerte op maat!

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de Griffin Survivor cases? Bekijk dan snel de video op de website.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek