Cycling

Verberg je Airtag in je fietsstuurbel!

Een Airtag voor je fietsbel? Bestaat het? Ja, het bestaat! Twee gepassioneerde fietsers kwamen op het idee om een fietsbel te maken die een Airtag kan verbergen, zodat je je fiets overal kunt volgen! Ontdek in deze blog de Airbell, het merk dat alle fietsendieven zal afschrikken ;)

Lees meer
Geplaatst in Cycling door Zeinab El Yazghi

Wielrennen is een van de populairste sporten ter wereld. Uithoudingsvermogen is een vaardigheid die wielrenners moeten ontwikkelen. Het stelt hen in staat meer van het fietsen te genieten en hun sportieve doelstellingen te bereiken.

Wil je meer weten over hoe je je fietsuithoudingsvermogen kunt verbeteren? Ontdek het allemaal in deze blog!

Lees meer

Installatie Wahoo KICKR POWER

17 nov. 2021 11:59:59

Wahoo KICKR POWER

Als je je Wahoo KICKR POWER ontvangen hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk uitpakken en gebruiken. Om je hiermee te helpen hebben we een aantal belangrijke stappen voor je op een rijtje gezet. Ga dit stappenplan zorgvuldig door om jouw Wahoo KICKR POWER optimaal te kunnen gebruiken!

Lees meer
Geplaatst in Cycling door Swen Heijstee

Installatie Wahoo KICKR CORE

17 nov. 2021 11:59:59

Als je je Wahoo KICKR CORE ontvangen hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk uitpakken en gebruiken. Om je hiermee te helpen hebben we een aantal belangrijke stappen voor je op een rijtje gezet. Ga dit stappenplan zorgvuldig door om jouw Wahoo KICKR CORE optimaal te kunnen gebruiken!

Lees meer
Geplaatst in Cycling door Swen Heijstee

Installatie Wahoo KICKR SNAP

17 nov. 2021 11:59:59

Als je je Wahoo KICKR SNAP ontvangen hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk uitpakken en gebruiken. Om je hiermee te helpen hebben we een aantal belangrijke stappen voor je op een rijtje gezet. Ga dit stappenplan zorgvuldig door om jouw Wahoo KICKR SNAP optimaal te kunnen gebruiken!

Lees meer
Geplaatst in Cycling door Swen Heijstee

Wahoo ELEMNT BOLT V2 vs ROAM

1 jun. 2021 12:00:00

Wahoo ELEMNT BOLT vs ROAM

Wat zijn de verschillen tussen de Wahoo Elemnt ROAM en de nieuwe Wahoo Elemnt BOLT? In deze blog leggen we jou de verschillen uit en vergelijken we de twee fietscomputers op elk detail. Om je te helpen het apparaat te kiezen dat het beste bij je past.

Lees meer
Geplaatst in Cycling door Swen Heijstee

De nieuwe Wahoo Fitness ELEMNT BOLT is uit, maar wat is het verschil met de oude? In deze blog lees je alles over de verschillen tussen de nieuwe Wahoo Fitness ELEMNT BOLT en de oude Wahoo Fitness ELEMENT BOLT.

Lees meer
Geplaatst in Cycling door Swen Heijstee
7 artikel(en)