De nieuwe Withings thermometer heeft de beste technologie

Bij de traditionele thermometers heb je altijd moeten kiezen tussen comfort en nauwkeurigheid en was het niet mogelijk om de gezondheid van de hele familie te bij te houden. Withings Thermo is hierin een game changer. Via de revolutionaire HotSpotSenor™ - technologie maakt Thermo de meest nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk. Met automatische Wi-Fi synchronisatie op de Withings Thermo app kun je de temperatuurmetingen volgen, krijg je herinneringen hiervan en krijg je advies over gerelateerde symptomen / medicijnen op de smartphone.

4000 metingen in 2 seconden

Met 16 infrarood sensoren en de gepatenteerde HotSpot Sensor™, zoekt Withings Thermo de warmste plek op en zorgt daarnaast voor een zeer nauwkeurige temperatuurmeting in slechts 2 seconden.

 

De aangesloten thermometer

Withings Thermo synchroniseert automatisch met de speciale app via Wifi of Bluetooth. In de app vindt je een dagboek waarin de temperaturen wordt bijgehouden, worden simpele analyses gemaakt en krijg je relevantie informatie over bijvoorbeeld medicatie en sympthomen. De gegevens kunnen eenvoudig gedeeld worden met uw arts door middel van één klik op ieder moment van de dag.

Eenvoudig, betrouwbaar en hygiënisch

Een lichte aanraking van het aparaat is alles wat nodig is: Withings Thermo levert kleurgecodeerde temperatuur feedback dat relevant is voor de leeftijd van de gebruiker, zodat de verkegen informatie makkelijk te begrijpen is. Doordat u nu ook geen contact meer hoeft te maken met oorsmeer, speeksel of ander lichaamsvloeistof is Thermo veruit de meeste hygiënische manier om de temperatuur op te laten meten.

Conclusie

Withings Thermo is een revolutionaire vooruitgang in vergelijking met de originele thermometers. Data wordt automatisch opgeslagen en kan indien nodig direct doorgestuurd worden naar de arts. Snel corresponderen is hierdoor mogelijk. Qua hygiëne is het ook een grote verbetering doordat niet iedereen de thermometer meer in zijn oren of mond hoeft te stoppen. Zelf zou ik deze thermometer daarom ook zeker aanbevelen!

Geplaatst in Algemeen door Frank Koot