De nieuwste Survivor producten bekendgemaakt op de CES

De CES beurs in Las Vegas was weer een waar spektakel met alle nieuwe producten die werden geïntroduceerd. Aangezien het veel te veel tijd kost om alle producten te omschrijven die voorbij kwamen ga ik het hebben over de nieuwe survivor producten van Griffin.

Survivor Bags

De Survivor Backpack en Survivor Briefcase zijn TSA-compliant en bieden bescherming tegen vallen en zijn ook weerproof. De rugzakken zijn geschikt voor laptops, tablets en andere technologische apparaten. De Bags beschermen de apparaten tegen alle soorten wildernis en zijn dus uitermate geschikt voor de avonturiers onder ons.

Zowel de Survivor rugzak als de Survivor Briefcase biedt genoeg ruimte voor alle spullen die je denkt nodig te hebben, zoals een 15-inch laptop, full-size tablet en smartphone in gestoffeerde, weerbestendige compartimenten. De Bags zijn ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak en bruikbaarheid. De Bags bieden bescherming tegen stoten en zijn beide bestand tegen regen, sneeuw en ijzel door de weerbestendige ritsen. De brede schouderbanden bieden bovendien een ideaal draagcomfort. De combinatie van een waterbestendige, ballistische nylon constructie en een gegoten, gestoffeerde zak maakt de tassen fall-proof tot bijna 2 meter hoogte.

 

Survivor Slim voor iPad Pro

De Survivor Slim biedt voor de iPad Pro een goede bescherming tegen vallen en is verpakt in een slanke vorm. In tegenstelling tot de normale Survivor Cases heeft deze Survivor Slim een iets vlottere en hippere look en biedt het nog steeds dezelfde bescherming.

De Survivor Slim heeft een versterkte drop-bescherming en door zijn slanke vorm kan die makkelijk opgeborgen worden in een boektas, rugzak of koffertje. Perfect dus om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk. Het geïntegreerde anti-kras beeldscherm dat we van Survivor gewend zijn komt ook weer terug in dit model. De apple pen kan door de speciale grip op te achterkant op zijn plaats worden gehouden waardoor je de pen altijd bij de hand hebt. De ingebouwde hoekview maakt het eenvoudig om filmpjes te bekijken, te tekenen of een verhaal te typen. Doordat alle knoppen toegankelijk blijven, kan een Smart toetsenbord aangesloten worden op de iPad Pro zonder dat het uit de Survivor Case gehaald hoeft te worden.

Survivor Slim for Microsoft Surface Pro 3 and 4

Ook ben ik enthousiast over de Survivor Slim voor Microsoft Surface Pro 3 en 4. De meerlaagse bescherming van de Survivor Slim is fallproof tegen een hoogte van bijna 2 meter en het touchscreen blijft beschermd tegen schaden tijdens dagelijks gebruik.

De Surface Pro 4 is bovendien ook voorzien van een cover die snel in een kickstand geplaatst kan worden zonder last te ondervinden van de hoekview.

Survivor Mounts

De Survivor Universal Bar Mount is een speciaal ontworpen stuurmount voor liefhebbers van 2-wiel voertuigen die graag verbonden op de weg verbonden willen blijven, zonder zich druk te hoeven maken over de bescherming van hun iPhone. Gebruikers van deze Mount kunnen eenvoudig routebeschrijvingen lezen op hun telefoon of gesprekken via de luidspreker aan te nemen. De camera van deze Survivor Mount is vrij gebleven waardoor je de mogelijkheid hebt om de hele rit te kunnen filmen.

De Survivor Windshield Mount heeft een verstelbare kijkhoek die het mogelijk maakt om met ieder type auto fijn te kunnen werken. De Windshield Mount heeft een zogeheten 360 graden ball-and-socked joint die het mogelijk maakt om de kijkhoek aan te passen. De base bevat een een haak waar kabels en opladers opgeborgen kunnen worden waardoor ze niet het rijzicht niet hinderen.

Survivor Power Bank

De Survivor Power Bank is de oplossing voor gebruikers die veel onderweg zijn door draagbare stroom te leveren wanneer dit nodig is. Ook is het apparaat fallproof tegen 2 meter hoogte op een harde ondergrond, zoals beton. De oplaadbare celbatterijen zijn beschermd tegen vallen en stoten en leveren betrouwbare stroom waar het nodig is.

Conclusie

Het komende jaar komen er voor de Griffin Survivor weer een paar mooie artikelen uit. Wat ik zelf heel sterk vindt is de diversiteit van de artikelen die het komende jaar uitkomen. Van tassen tot power banks, overal zie je de hand van Griffin Survivor terug.

Reacties

Voeg reactie toe