Wat is het nieuwste high-tech speelgoed voor kinderen?

De nieuwste speelgoedtrends

Altijd al een origineel cadeau aan je kind willen geven? Wat dacht je van buitengewone games? Het bijzondere belang bij deze games is het bevorderen van de creativiteit van het kind en de eerste kennismaking met technologieën. Digitale technologie en innovatie vormen de focus van ons dagelijks leven en de toekomst. Het is aan te raden om de jongste kinderen al speels deze technieken en innovaties mee te laten maken. Daarbij komen de functies en natuurlijk verschillende mogelijkheden kijken. Ontdek het nieuwste high-tech speelgoed waarmee je kind de moderne wereld gemakkelijk kan verkennen.

De wereld van virtual reality

Ontdek het merk Merge waarmee je met je smartphone een virtuele wereld kan verkennen. Dankzij de innovatieve producten kan het kind spelenderwijs en gemakkelijk het zonnestelsel, het menselijk lichaam en andere verbazingwekkende dingen ontdekken. De grote verscheidenheid aan leermogelijkheden met de Merge Cubes hebben veel professoren geïnspireerd en worden daarom ook in bepaalde klaslokalen gebruikt!

Wat is de Merge-cube precies?

Aan de naam te herkennen is het een kubus, maar het is er niet zomaar eentje. De kubus heeft verschillende patronen welke aan de zijkant te vinden zijn. Deze patronen werken met QR-codes en worden automatisch gedecteerd door Merge-apps. Gebruik je smartphone of virtual reality bril om de wereld van Merce Cube te ontdekken!

Ontdek de mogelijkheden van 3D

Met de Merge Cube kijk bijvoorbeeld het menselijk schedl in 3D ontdekken met behulp van de Object Viewer kabel. Met de Galaxtix Explorer kun je op een speelse manier het zonnestelsel ontdekken. Alle functies zijn in 3D, dus je kunt op een nieuwe en indrukwekkende manier leren! 

De Merge Cube is niet alleen een geweldige manier om je kind te vermaken, je kunt er ook jezelf mee ontwikkelen! Onderstaande video laat zien wat je met de Galactic Explorer kunt doen.

De voordelen van Merge Cube:

✔ Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar
✔ Virtual reality en hologrammen kunnen worden ervaren
✔ Wetenschappelijke kennis uitbereiden

>> Hier kun je de Merge Cube ontdekken

Interactief spelen en leren met de iPad 

De iPad spelletjes van Osmo zorgen ervoor dat kinderen op een interactieve manier leren in de vorm van het spelen van spellen! Met deze spelletjes kan jouw kind bijvoorbeeld leren rekenen of leren lezen. Zelfs het leren van programmeer-commando's is met Osmo mogelijk. Kinderen worden spelenderwijs gestimuleerd om creatief te denken en worden door het spelen van de spellen gevorderd in hun sociale interactie. 

Interactieve spellen voor de iPad

De Osmo games zijn te gebruiken in combinatie met de Osmo-app waar je kunt kiezen welke spelletjes je wilt downloaden. De camera van jouw iPad kan zelfs opnemen welke spelletjes jouw kind speelt en hoe het de verschillende opdrachten maakt. De spellen zijn zo ontwikkeld dat ze precies onthouden hoe je kind de opdrachten maakt en ondersteunt jouw kind bij het oplossen van de volgende opdracht. De verschillende pakketen van Osmo kunnen met elkaar gecombineerd worden of kunnen als extra optie worden toegevoegd aan de Genius of Brilliant kit.

Hier vind je meer informatie over de spellen van Osmo

Verschillende games van Osmo

Osmo heeft verschillende verschillende educatieve spelletjes zoals het werken met getallen, woorden en figuren. Bekijk hier alle spelletjes:
Osmo Coding: Helpt jouw kind de basisprincipes van codering leren
Osmo Creative Monster: Helpt jouw kind leren tekenen
Osmo Mindracers: Stimuleert behendigheid en snelle besluitvorming

De voordelen van Osmo:
✔ Geschikt voor kinderen tussen 5 en 12
✔ Bevordert creatief denken en gezond verstand
✔ Spelenderwijs leren
✔ Maakt gebruik van de nieuwe technologie 

>> Hier vind je alle producten van Osmo

De kleinste robotball die je kan vinden

De robot van Orbotix werd enkele jaren geleden ontwikkeld. Sphero heeft ook andere, bekende modellen van Star Wars ontwikkeld. Met behulp van een app (Android en iOs) kun je deze robot sturen, waaronder met je gezicht!

Sphero Mini ein besonders spaßiges Gadget!

De Sphero Mini Robot is de kleinste robotbal die je kan vinden - met ongeloofelijk veel mogelijkheden. Sphero MINI is ongeveer zo groot als een pingpongbal. De Sphero MINI reageert dankzij gezichtsherkenning op je telefoon op de bewegingen van jouw gezicht. Lach om de MINI naar je toe te laten rijden en trek een ‘duckface’ om hem van je af te laten rijden. Gegarandeerd hilarische uren speelplezier voor zowel kinderen als volwassenen.

De verschillende functies van de Sphero Minis 

De Sphero Mini Ball biedt verschillende mogelijkheden om plezier te hebben. Je kunt de robot met gezichtsuitdrukkingen of via een app sturen en met stuurelementen verbinden zodat je bijvoorbeeld een bal bij het bowlen kunt laten rollen. Ook kun je met deze kleine bal leren programmeren! Deze functie geeft de mogelijkheid om verschillende routes te ontwikkelen die de Sphero Mini Ball kan rijden. Dit is een leuke mogelijkheid om spelenderwijs te leren programmeren in een interactieve omgeving.

Sphero Star Wars Droid

Wil jij jouw enthousiasme voor Star Wars aan jouw kinderen meegeven? In dat geval is de Star Wars Droid het perfecte accessoire voor jouw huis! De BB-8 is te besturen met jouw smartphone of tablet. Het is nu mogelijk om met je eigen Atromonische Droid de melkweg te verkennen voor zijn gevaren en schoonheden. Hoe gaaf is dat!

De voordelen van de Sphero producten:
✔ Geschikt voor kinderen vanaf 8
✔ Handige grootte met aantrekkelijk ontwerp
✔ Must-Have foor Star Wars fans 
✔ Helpt bij het leren van programmeren

Conclusie 

Kies het leukste, innovatieve speelgoed voor jouw kinderen! Met deze gadget kunnen jouw kinderen niet alleen spelen, het speelgoed biedt ook de mogelijkheid om spelenderwijs nieuwe vaardigheden te leren. Zorg ervoor dat jouw kind ook buiten school graag nieuwe dingen leert en in een intelligente omgeving op te groeien!