Onze kantoor essentials

Must-Haves voor school of werk

Bijna geen een beroep of school werkt zonder computers, tablets en smartphones. Maar al deze technische verrijkingen op kantoor of in de klas lijden soms ook tot problemen: een lege batterij, slechte internet verbinding of weinig opslagruimte. Dit leidt er toe dat we niet zo productief kunnen werken als we wel zouden willen. In deze blog vertellen we je alles over enkele gadgets en accessoires die je niet kunt missen op kantoor of in de klas. 

Gadgets voor elk apparaat!

Welke gadgets en accessoires jouw dagelijks leven kunnen vergemakkelijken hangt natuurlijk af van je toestellen. Of je nu veel werkt op je desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone, SB Supply heeft een aantal manieren om het je gemakkelijker te maken om met je device te werken. We hebben de must-haves voor elk toestel apart opgesomd, zodat je aan de titel kunt zien of de accessoires geschikt zijn voor jouw apparaat. 

iPad

Apple Lightning Digital AV Adapter

Met de Apple Lightning Digital AV Adapter kun je bestanden, zoals Powerpoint-presentaties of video's afspelen op een HDMI-apparaat. Dit is vooral de moeite waard voor degenen die graag presentaties maken op hun iPad en deze willen afspelen op een scherm met behulp van een projector. De adapter kan niet alleen worden aangesloten op iPads, maar op alle Apple producten met een Lightning-connector, dus deze adapter kan ook nuttig zijn voor je iPhone en/of iPod. Je kunt hiermee bijvoorbeeld video-inhoud van de iPad/iPhone/iPod afspelen op de TV. 

Kort en Bondig 

  • Bijzonder geschikt voor presentaties en video's
  • Vooral nuttig op school en kantoor
  • Klein en compact, kan gemakkelijk worden vervoerd
  • Compatibel met alle Apple-producten met een Lightning-connector

> Ontdek de Lightning-adapter hier

Toestenbord case voor iPad

Er zijn verschillende situaties waarin het handig kan zijn om een 'echt' toestenbord voor jouw iPad te hebben. Enkele voordelen zijn dat je het hele scherm van je iPad als scherm kunt gebruiken, in plaats van dat een groot deel wordt bedekt door het toetsenbord. Zelfs met een toetsenbordhoes zijn iPads nog steeds lichter dan de meeste notebooks en laptops, dus het heeft zeker veel waarde voor iedereen die waarde hecht aan het gewicht en grootte van zijn apparaat. 

iPad Mini 4 / 5: SB toetsenbord cover Draadloze Bleutooth iPad mini 4 / 5 Mini

iPad Mini 1 / 2 / 3: Kensington iPad Mini 1/2/3 hoes met toestenbord zwart

iPad 2017 / 2018: Belkin Qode Ultimate Lite Keyboard iPad Air & 9.7 2017 / 2018 QWERTY

iPad Air 2020: UAG Scout Rugged Carrying Case iPad Air 2020 zwart

Kort en bondig 

  • Praktisch 
  • Apparaat blijft lichter dan een laptop of notebook
  • Display kan volledig als scherm worden gebruikt

Ontdek ons hele iPad assortiment hier 

AirPods 

AirPods zijn het nieuwste Tech-accessoire dat niemand wil missen! Hoewel de oortjes een eigen case hebben, is het niet waterbestendig, waardoor je geliefde oortjes sneller kapot kunnen gaan dan je zou willen! Met de accessoires die we hier presenteren, zullen je AirPods perfect beschermd zijn in alle situaties!

Catalyst AirPods Waterproof Case 

Met deze Catalyst case voor je AirPods zijn je oortjes in een mum van tijd waterdicht! Het praktische van deze case: je kunt hem dankzij de clip gemakkelijk bevestigen op de plek waar jij dat het prettigst vindt! Dit betekent dat jouw oortjes altijd beschermd zijn tegen stoten, krassen en andere beschadigingen! Nu kan zelfs een gemorst waterflesje je AirPods niet beschadigen. De waterdichte case is verkrijgen in de Zwart, Wit en Glow in the dark.

Kort en bondig 

  • Beschermt je AirPods in alle situaties
  • Kan gemakkelijk aan bijv. een broek worden bevestigd
  • Beschikbaar in 3 kleuren
  • Opladen ook mogelijk met case 

Nomad AirPod Pro Lederen Case

Voor degenen die willen dat hun AirPods Pro niet vuil of beschadigd raken, is een hoesje sterk aanbevolen. Als je meer houdt van een waardig en tijdloos design, zul je houden van de hoesjes van Nomad! De hoesjes maken van de Airpod Pro Case iets heel bijzonders en kunnen bovendien perfect worden gecombineerd met de bijpassende lederen hoesjes voor iPhone en iPad. 

> Ontdek de zwarte case hier

> Ontdek de bruine case hier

> Ontdek de Beige case hier

Samsung Galaxy Tab A 

Tablet tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch 2016 zwart

Een tabletstandaard kan erg handig zijn als je je apparaat veilig op één plaats wil bewaren. Je tablet is niet alleen beschermd tegen beschadigingen maar ook tegen diefstal. Een overzicht van de voordelen en functies van een tabletstandaard vind je hier. Het bijzondere aan deze tabletstandaard is dat hij speciaal voor de tafel is gemaakt en dus niet op een grote voet staat, zoals meestal het geval is bij tabletstandaards.

Kort en bondig 

  • Veilige houder voor je Samsung Galaxy Tab A 
  • Speciaal gemaakt voor tafels
  • Kan verticaal en horizontaal worden gebruikt

Ontdek hier al onze Galaxy accessoires

Alle apparaten

De producten die je in deze categorie vindt zijn compatibel met tablets van alle formaten. Om er helemaal zeker van te zijn dat jouw tablet echt compatibel is met deze producten, kun je een kijkje nemen in de productomschrijving of contact opnemen met ons deskundige team!

Casecentive Stylus Pen

Voor velen is een styles een product uit het verleden, iets wat ze associëren met hun eerste smartphone met touchscreen. Daardoor staan mensen er vaak niet bij stil dat een stylus ook nu juist heel nuttig kan zijn. Of je nu een student bent die graag met de hand aantekeningen maakt, of graag tekeningen maakt op je tablet, een stylus zal je nieuwe metgezel zijn! Wil je dan toch nog iets op papier willen schrijven? Geen probleem, de Casecentive stylus heeft ook een balpen. Het is simpel weg een pen waarmee je in elke situatie met de hand kunt schrijven. 

Kort en bondig

  • Geschikt voor alle apparaten met touchscreen
  • Voor al diegenen die ook met de hand op een tablet willen schrijven
  • Stylus en balpen in één
  • Stijlvol en elegant design

Apple EarPods

Voor iedereen die nog geen AirPods heeft is de Earpod nog heel erg handig. Niemand kan tegenwoordig zonder oortjes of koptelefoon. De Apple Earpods zijn al jaren een klassieker en velen zijn lovend over het draagcomfort! Dankzij de 3,5 mm jackplug zijn deze oortjes ook compatibel met apparaten van andere fabrikanten. Ook verkrijgbaar met Lightning-connector.

Opmerking: Dit is niet de versie met Lightning-connector, dus bezitters van een iPhone 7 of hoger moeten een Lightning- naar 3,5 mm adapter gebruiken!

Kort en bondig

  • Uitgerust met microfoon en volumeknoppen
  • Hoog draagcomfort
  • Compatibel met andere apparaten 

> Ontdek alle koptelefoons hier

Kabel oplossingen

We beiden niet alleen praktische gadgets voor je apparaten, maar we hebben ook een aantal manieren om meer orde op je bureau te creëren! Op onze website vind je enkele kabel oplossingen die wij ten zeerste aanbevelen! Van keine accessoires die ervoor zorgen dat je kabels op hun plaats blijven op gladde oppervlakken (zie foto) tot kleine doosjes waarin je hele multistekkers kunt verstoppen, je vindt het allemaal hier!

> Ontdek onze kabeloplossingen

Macally Dimbare Tafel Lamp met 4 x USB-lader wit

De Macally dimbare tafellamp is een bijzonder cool accessoire voor je bureau. De helderheid van de lamp kan worden aangepast aan jou voorkeuren en dankzij de 4 USB-poorten kun je 4 apparaten tegelijk opladen op deze lamp. De lamp is dus een heel bijzondere manier om laadkabels uit de buurt van je bureau te houden!

Kort en bondig

  • Visueel zeer mooi
  • Helderheid kan worden aangepast door aanraking
  • Kan tot 4 apparaten tegelijk opladen

Laptoptas

Of het nu om een laptop of een tablet gaat, vaak moeten we onze apparaten van de ene naar de andere plaats vervoeren en weten we niet waar we ze het beste kunnen opbergen. In dergelijke situaties komen laptoptassen goed van pas. In het assortiment van SB Supply vind je een ruime keuze aan verschillende merken, kleuren, maten en vormen. Voor een overzicht van enkele tassen die wij aanbevelen kun je deze blog bekijken

> Ontdek hier alle tassen

Smartphones 

Draadloze opladers

Draadloze opladers worden steeds populairder en zijn vooral voor het bureau de moeite waard! De oplaadstations kunnen worden gebruikt met alle apparaten die compatibel zijn met QI. Leg je smartphone op het station en hij laadt vanzelf op. Dit zorgt voor een opgeruimde look op het bureau en het zorgt altijd voor een volle batterij zonder gebruik te maken van draden. 

Draadloze opladers zijn verkrijgbaar van verschillende merken. Onze bestseller is de Mophie Wireless Charging Pas (zie foto). Aangezien alle oplaadstations werken met alle QI-compatibele apparaten, kun je zelf beslissen welk oplaadstation jou het meest aanspreekt.

Kort en bondig 

  • Laad je telefoon op zonder vervelende kabels
  • Laadstation kan altijd op je bureau
  • Compatibel emt alle QI-compatibele apparaten
  • Verkrijgbaar in verschillende merken en uitvoeringen

 

Externe oplaadbare batterijen

Als je een volle batterij nodig hebt, zelfs in situaties waar je geen stopcontact kunt vinden, zul je dol zijn op een powerbank. Je kunt ons volledige assortiment met externe batterijen hier bekijken. Wij bieden niet alleen powerbanks aan, maar ook hoesjes die je telefoon kunnen opladen. De hoesjes zijn logischerwijs niet compatibel met elke smartphone. Gelukkig kan een powerbank wel elk apparaat opladen, door eenvoudig gebruik van je oplaadkabel waar je ook bent.

Apple Watch

Casecentive Laadstation Apple Watch

De Casecentive charging dock is een handige manier om je Apple Watch op te laden en toch te kunnen zien hoe laat het is en welke meldingen er binnen komen. Het laadstation gaat ook heel goed samen met een smartphone laadstation en in combinatie zorgen deze twee gadgets voor een opgeruimd bureau. Het laadstation is verkrijgbaar in Groen.

iMac en MacBook 

Casecentive MiniDrive Macbook Air & Pro & iMac

De Casecentive MiniDrive geeft je iMac of MacBook 256 Gb extra opslagruimte! Het is altijd aan te raden om een back-up te maken van je belangrijskte documenten en bestanden, maar als de opslagruimte van je apparaat onvoldoende is, gaat dit vaak niet. Andere opties zijn meestal erg groot, zwaar en onpraktisch. Deze MiniDrive is daarom iets heel bijzonders, want je kunt hem gemakkelijk en snel in de SD-kaartlezerpoort van je apparaat steken en dankzij de aluminium rand is de drive niet meer zichtbaar!

Kort en bondig

  • Snel 256 GB extra opslagruimte
  • Compact en licht
  • Kan altijd in de SD-kaartlezer, zodat die niet verloren gaat

Satechi USB-C Multi-Port Hub

De nieuwe MacBooks hebben maar één USB-C poort, waardoor het moeilijk is om meerdere dingen tegelijk aan te sluiten als je geen verlengstuk hebt. Een mogelijke uitbereiding die bovendien zeer aantrekkelijk is, is de USB-C Multi-Port Hub van Satechi. De hub heeft de volgende aansluitmogelijkheden: 1 USB-C poort, 1 4k HDMI kabelpoort, 2 USB-A poorten. De hub is daarom vooral handig voor wie van de luxe van de nieuwe MacBook wil genieten en toch dezelfde aansluitmogelijkheden van een ouder model wil hebben. Je kunt de kleur van de hub ook afstemmen op die van je MacBook, want de hub wordt geleverd in de 3 kleuren waarin de MacBook ook verkrijgbaar is.

Kort en bondig

  • Biedt meer connectiviteit voor je MacBook met USB-C poort
  • 1 USB-C Port 
  • 1 4K-HDMI kabelpoort 
  • 2 USB-A poorten 

> Hub in Space Grey

> Hub in Rosé Gold

> Hub in Silver

 

 

Apple USB Ethernet Adapter

In de meeste kantoren is een aansluiting op Ethernet essentieel. Je MacBook biedt echter niet een Ethernet-netwerkpoort. Met de adapter is dit geen probleem. Je kunt de adapter eenvoudig aansluiten op je MacBook Air/ MacBook Pro en een verbinding met het juiste internet is een feit.

Kort en bondig

  • Verbinding maken met een Ethernet-netwerk
  • Stijlvol Apple design

Samenvatting

SB Supply heeft een breed assortiment van gadgets en accessoires die je goed kunt gebruiken in je persoonlijke en professionele leven. Als je vragen hebt over bovenstaande producten of over ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op en er zal een team van experts voor je klaar staan. Je kunt ons bereiken via de telefoon via 0544 700200 of per mail op [email protected]

Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee