Dit zijn onze meest gezochte producten

Meestgezochte gadgets bij SB Supply

Wij hebben een breed assortiment! En daarom is het belangrijk om precies te weten wat je zoekt. Maar dat kan soms lastig zijn. Vaak nemen klanten contact met ons op omdat zij niet kunnen beslissen welke accessoires het meest geschikt voor ze zijn. Daarom hebben wij een gids voor jou gemaakt met onze meest populaire producten! Hier vind je gadgets en cadeau ideeën die wij persoonlijk hebben getest en onze klanten kunnen aanbevelen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een goedkoopje of een duurdere gadget, bij SB Supply heb je genoeg keuze!

Onze tip: bijna al deze gadgets kun je prima aan iemand cadeau geven!

Gadgets onder €25

Whoosh Duo Screen WashMet de Whoosh Duo Screen Wash hoef je nooit meer bang te zijn dat je scherm vies is. Deze handige Screen Wash kun namelijk gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

AirBell fietsbel met AirTagDankzij deze handige fietsbel van AirBell plaats je jouw AirTag op een fiets zonder dat deze in het zicht zit. Zo vind je gemakkelijk jouw fiets terug bij diefstal.

Tech21 Pure Apple iPhone 11 Pro clear:  De Tech21 Pure Clear is schokabsorberend en biedt bij de hoeken extra bescherming. Daarnaast komt de case met een geheel transparante achterkant!

whoosh airbell tech21

Gadgets onder €50

Mophie Powerstation 10000 mAh zwart: Deze stijlvolle en krachtige Mophie powerbank zorgt ervoor dat je aparaat altijd is opgeladen. Door de grote capaciteit kun je jouw telefoon zeker 4 keer volledig opladen. 

Wahoo Fitness TICKR Heart Rate Monitor Stealth: Met de Wahoo Fitness TICKR Heart Rate Monitor Stealth is trainen op basis van hartslag nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest: de Burn- en Burst-waarden worden eenmalig op basis van een tweetal simpele tests gemeten, waarna het gewenste doel wordt gekozen (Burn voor vetverbranding of Burst voor hoge-intensiteitstraining) en de training kan worden gestart.

Apple Sport Band Apple Watch Alaskan Blue: Dit sportbandje is gemaakt van hoogwaardig fluorelastomeer. Dit maakt het bandje niet alleen sterk maar ook verrassend licht en zacht. Het soepele materiaal valt mooi rond de pols en voelt prettig op de huid. De innovatieve pinsluiting zorgt voor een stevige pasvorm.

mophiw wahoo Apple Sport Band Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm Alaskan Blue

Gadgets onder €100

Apple USB-C 61W lichtnetadapter: Met de originele Apple USB‑C MNF72ZM/A lichtnetadapter van 61 W laad je jouw iPad Pro (vanaf 2019) MacBook snel op. 

Twelve South Curve stand MacBook zwart: De Twelve South Curve macbook stand zorgt voor een verbeterde werkhouding en een sierlijke plaatsing van je geliefde macbook. 

Satechi Type-C USB Passthough HDMI Hub goud: De Satechi Type-C USB Passthrough HDMI Hub goud zorgt voor optimaal contact met je andere apparaten.

Apple USB‑C 61W lichtnetadapter MNF72ZM/A Twelve south curve stand Satechi Type-C USB Passthrough HDMI Hub goud

Gadgets voor iedereen

Satechi AluminiumFoldable Stand blauw: De Satechi Aluminium Opvouwbare Standaard is een standaard voor elke smartphone of tablet die ervoor zorgt dat het apparaat op een comfortabele hoogte wordt geplaatst om te werken. De standaard is gemaakt van aluminium en de steunen waarop het toestel rust zijn versterkt met rubber om krassen te voorkomen.

Apple Leren kaarthouder met MagSafe iPhone: Deze walletcase combineert namelijk het bijzondere magsafe systeem van de iPhone met een prachtige portomonnee. Zo heb jij altijd jouw belangrijkste pasjes bij de hand. 

Satechi USB-C Multiport adapter: De USB-C Aluminium Multi-Port adapter van Satechi is ontworpen voor gebruik met de nieuwste MacBook range met Thunderbolt 3, maar werkt met alle merken en soorten devices met een USB-C aansluiting. Lees hier meer over de USB-C aansluiting en ontdek hier alle adapters

Satechi Aluminum Foldable Stand blauw Apple Leren kaarthouder met MagSafe (1st gen) voor iPhone Saddle brown Satechi USB-C Multi-Port Adapter 4K Ethernet zilver

Gadgets voor kinderen

Osmo Creative Monster KitMet de Osmo Creative (Monster) kit kan jouw kind leren door middel van spelletjes. De Osmo kit bevat een unieke camera die interactie toelaat met zowel de iPad en de losse spellen in de doos die goed met elkaar samen werken. Een nieuwe manier van leren!

Osmo Super Studio Incredibles 2: Osmo Super Studio is een leuke en magische ervaring voor jonge kinderen om de creativiteit van tekenen te ontdekken door verbinding te maken met personages en verhalen.

Marbotic Smart Shapes: Smart Shapes van Marbotic is een interactief spel om kinderen op een speelse wijze om te leren gaan met figuurtjes.

Osmo Creative (Monster) Kit v2 osmo super studio Marbotic Smart Shapes