Hyper

HYPER vierde een 12-jarig jubileum in 2017 en is een jong, energiek team in Silicon Valley, Californië. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde IT & mobiele accessoires met een focus op producten van Apple, draagbare stroom, data-opslag en connectiviteit. Hyper is het merk dat staat voor kwaliteit, design en functionaliteit. Op deze pagina vind je alle Hyper accessoires voor jouw nieuwste MacBook Pro. Bekijk onze collectie Hyper accessoires voor thuis, op kantoor of onderweg. Een Hyper USB is een must-have!

Populair: HyperDrive USB-C Adapter HDMI USB 3.1 | HyperDrive USB-C Adapter Thunderbolt | HyperDrive Ultimate Hub 11-in-1

Aanbieding
Hyper HyperDrive Slim 8-in-1 USB-C Hub silver

Normale prijs: € 119,99

Aanbieding prijs € 114,99

Aanbieding
Hyper HyperDrive Power 9-in-1 USB-C Hub grey

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 99,00

Aanbieding
Aanbieding
Hyper Viper 10-in-2 USB-C Hub grey

Normale prijs: € 129,99

Aanbieding prijs € 119,99

Aanbieding
Hyper Viper 10-in-2 USB-C Hub silver

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 39,99

Aanbieding
Hyper Pro 8-in-2 MacBook Pro Hub grey

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 69,99

Aanbieding
Hyper Pro 8-in-2 MacBook Pro Hub silver

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Hyper Duo 7-in-2 MacBook Pro Hub silver

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 69,99

Aanbieding
Hyper 6-in-1 iPad Pro USB-C Hub silver

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 69,99

Aanbieding
Item 1 tot 32 van 42

De HyperDrive adapter biedt niet alleen een HDMI aansluiting, maar ook twee standaard USB 3.0 aansluitingen én een USB pass-through poort waardoor het mogelijk is jouw device op te laden terwilj de HyperDrive adapter is aangesloten. 

De luxe HyperDrive USB-C adapter is ontworpen voor gebruik met de Thunderbolt 3 aansluiting op MacBook en MacBook Pro, maar werkt in principe met alle laptops, smartphones en tablets die over een USB type-C aansluiting beschikken. Met deze adapter van Hyper is het dus mogelijk om met één USB-C stekkertje direct jouw oplader, een extern HDMI beeldscherm én twee USB apparaten zoals een printer en harde schijf aan te sluiten. Zeker als je jouw MacBook of laptop zakelijk gebruikt maakt dit een kostbaar dock al snel overbodig. De HyperDrive USB-C Ultimate Hub is gemaakt zodat je gemakkelijk jouw MacBook kunt gebruiken als een mini-dock voor de aansluiting van randapparaten zoals muis, printer en toetsenbord. Daarna moet je alleen jouw laptop op de adapter aan te sluiten om elke apparaat op jouw werkstation te synchroniseren; een veelzijdige oplossing om jouw laptop mobiel te maken wanneer je dat wilt en krachtig wanneer dat nodig is.

Aansluitingen

  • USB-C
  • VGA
  • Audio jack
  • HDMI
  • Gigabit ethernet
  • Mini DisplayPort 
  • USB-A 3x
  • MicroSD
  • SD Kaart