iPad 10.2 2019 / 2020 security and lock cases

Diefstalbestendige tablet standaarden, hoezen met slot en tabletsloten

De iPad 10.2 is een kostbaar device en daarom wil je er zeker van zijn dat jouw iPad altijd veilig is. Bescherm de iPad met een speciale beveiligingsstandaard of slot hoesje en voorkom diefstal. Dit is uiterst geschikt in verschillende situaties waarin je jouw iPad onbeveiligd moet teruglaten, bijvoorbeeld op beurzen of in de horeca. Ben je benieuwd naar andere accessoires voor de iPad 10.2? Bij SB Supply vind je hoesjes, standaarden en andere gadgets voor jouw iPad 10.2.

Hoe kan ik mijn iPad beveiligen tegen diefstal?

Diefstalbestendige tablethouder

De installatie van deze tablethouder is eenvoudig maar veilig. De kabel is zeer eenvoudig te installeren: de kabel is aan de achterkant bevestigd met een veiligheidssticker die zo sterk is dat hij niet met menselijke kracht kan worden verwijderd. De sticker kan met een speciale behandeling verwijderd worden. De tablethouder met antidiefstalsysteem is geschikt om bijvoorbeeld op een tafel te verankeren. De veiligheidskabel kan ook door een opening in de houder worden geleid, zodat deze tegelijkertijd aan je tablet kan worden bevestigd.  

Hoesjes met een slot

De aXtion Bold Case van Joy Factory biedt een uniek ontwerp met hoogwaardige eigenschappen. Op de achterkant van het hoesje zit een draaibare handgreep, een universele standaard en een tablethouder die beschermt tegen vallen, stoten en krassen. Het mooie van deze koffer: het universele slot en de meegeleverde veiligheidskabel kunnen aan de achterkant worden bevestigd!

Tabletslot

Deze sloten bestaan uit twee delen: een sluitplaat met een geïntegreerde veiligheidssleuf en een veiligheidsslot (van stalen kabel). De sluitplaat is aan het apparaat bevestigd en is daardoor beschermd tegen diefstal. Het MacLock slot wordt op veel beurzen gebruikt om tablets en/of mobiele telefoons te beschermen tegen diefstal.