iPad 10.9 accessoires

Hoogwaardige accessoires voor de iPad 10.9

Velen hebben erop gewacht en eindelijk is hij op de markt: de iPad 10.9 met zijn slanke en elegante design! Om uw iPad 10.9 te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf en om hem zonder zorgen bij je te dragen, adviseren wij bij SB Supply allround bescherming met een stevige standaard, een beschermfolie voor beeldschermen en onze beschermhoezen, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten, van chique tot waterdicht. Laat je overtuigen door onze beste merken zoals Griffin en Catalyst! Maar er is ook voor ieder wat wils voor recreatief plezier: van iPad 10.9 sleevesiPad 10.9 docks & houders tot iPad 10.9 batterijen.

De beste accessoires voor je iPad 10.9

Alles wat je nodig hebt voor je nieuwe iPad 10.9

Met onze accessoires voor de nieuwe iPad 10.9 haal je nog meer uit je iPad! Of het nu gaat om een externe batterij die je onderweg meer vermogen geeft of een adapter waarmee je de functies van je iPad kunt uitbreiden, je zult precies vinden wat je zoekt!

Hoogwaardige hoesjes

Tablets zonder hoesjes kunnen mooi zijn, maar zeker niet veilig! Daarom vind je een ruime keuze aan verschillende soorten hoesjes, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt! Of je nu op zoek bent naar een mooi designhoesje, een transparant hoesje waarmee je de kleur van je iPad kunt zien, of een extreem beschermend hoesje, je zal een hoesje vinden wat bij je past in ons brede assortiment. Kun je niet beslissen? Geen probleem! Vraag ons team van experts om advies!

Powerbanks 

De verbeterde batterij van de nieuwe iPad gaat ook een keer leeg. Om ervoor te zorgen dat een lege batterij geen probleem meer is, ook als er geen stopcontact is, bieden wij je verschillende mobiele batterijen / powerbanks aan. De Powerbanks verschillen in hun capaciteiten, afmetingen en kleuren. Ons team van experts adviseert je graag bij de keuze van de juiste Powerbank!