iPad 2017 / 2018 beveiliging en slot hoesjes

Nu de iPad beveiligen met een beveiligingsstand of slot hoesje

De iPad 2017 / 2018 is een kostbare iPad en is daarom helaas een erg gevoelig diefstalobject. Bescherm je iPad 2017/ 2018 tegen diefstal en voorkom dat de iPad wordt gestolen. We hebben diverse hoezen met sloten of betrouwbare slot combinaties. Met een iPad slot of iPad standaard kun je jouw apparaat met een gerust hart achterlaten. Wil je meer dan alleen je iPad beveiligen en ben je ook op zoek naar andere iPad accessoires? Dan ontdek hier onze hoesjesadapters en laders en gadgets voor de iPad 2017/ 2018.

Aanbieding
10 artikel(en)

Hoe kan ik mijn iPad beveiligen?

Beveiligingssloten voor de iPad 2017 / 2018

Beveiligingsstand

De installatie van een beveiligingsstand is snel en eenvoudig. Je plakt de zelfklevende sticker op de achterkant van de iPad - en je device is beveiligd!  Deze sticker is uiterst moeilijk met normale kracht te verwijderen en kan door een speciale behandeling weer worden verwijderd. De tablet standaard met beveiligingskabel is bijvoorbeeld geschikt om op een tafel te worden verankerd. Daarnaast kan de beveiligingskabel door de onderkant van de tablet stand worden gehaald. 

Hoesje met slot

De aXtion Bold case en aXtion Pro case van Joy Factory bieden een uniek design met uitstekende functies. Aan de achterkant van dit hoesje zit een roterende handstrap, een universele standaard en een tablet mount die bescherming geeft tegen vallen, schokken en krassen. Het mooie van deze case is dat je hem kan beveiligen met het universele slot en de meegeleverde kabel!

Tablet Lock

Deze locks bestaan uit 2 delen: een lockplaat met een ingebouwde beveiligingssleuf en een beveiligingslock (stalen kabel) die aansluit op de lockplaat. De lockplaat wordt op het apparaat bevestigd en beschermt tegen diefstal. De MacLocks worden op vele beurzen gebruikt om tablets en/of telefoons te beveiligen.