iPad Pro 12.9" 2018 beveiliging en slot hoesjes

Uitstekende beveiliging met beveiligingsstands, hoesjes met slot en tablet locks

De iPad Pro 12.9 inch 2018 is een kostbare iPad en is daarom helaas een erg gevoelig diefstalobject. Bescherm je iPad Pro 12.9 tegen diefstal en voorkom dat de iPad wordt gestolen. We hebben diverse hoezen met sloten of betrouwbare slot combinaties. Met een iPad slot of iPad standaard kun je jouw apparaat met een gerust hart achterlaten. Wil je meer dan alleen je iPad beveiligen en ben je ook op zoek naar andere iPad accessoires? Dan ontdek hier onze hoesjes, adapters en laders en gadgets voor de iPad Pro 12.9 inch 2018.

Beveiligingssloten voor de iPad Pro 12.9" 2018

Hoe kan ik mijn iPad beveiligen?

Beveiligingsstand

De installatie van een beveiligingsstand is snel en eenvoudig. Je plakt de zelfklevende sticker op de achterkant van de iPad - en je device is beveiligd!  Deze sticker is uiterst moeilijk met normale kracht te verwijderen en kan door een speciale behandeling weer worden verwijderd. De tablet standaard met beveiligingskabel is bijvoorbeeld geschikt om op een tafel te worden verankerd. Daarnaast kan de beveiligingskabel door de onderkant van de tablet stand worden gehaald. 

Hoesje met slot

De aXtion Bold case van Joy Factory biedt een uniek design met uitstekende functies. Aan de achterkant van dit hoesje zit een roterende handstrap, een universele standaard en een tablet mount die bescherming geeft tegen vallen, schokken en krassen. Het mooie van deze case is dat je hem kan beveiligen met het universele slot en de meegeleverde kabel!

Tablet Lock

Deze locks bestaan uit 2 delen: een lockplaat met een ingebouwde beveiligingssleuf en een beveiligingslock (stalen kabel) die aansluit op de lockplaat. De lockplaat wordt op het apparaat bevestigd en beschermt tegen diefstal. De MacLocks worden op vele beurzen gebruikt om tablets en/of telefoons te beveiligen.