iPhone 11 Pro kabels

Altijd goed aangesloten

Het gebruik van kabels is natuurlijk cruciaal voor het functioneren van een apparaat, bijvoorbeeld de iPhone 11 Pro. Wij bieden een breed aanbod aan van kabels: aan jou is de keuze welke kabel jou het meest geschikt voor jezelf lijkt. We hebben verschillende soorten en maten kabels, omdat het kan verschillen wat je een fijne lengte vind voor een kabel. Maak het jezelf makkelijker met de kabels van SB Supply, voor ieder wat wils.

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Apple Lightning-naar-VGA-adapter

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 52,99

Aanbieding
Belkin Lightning naar USB kabel 15.2 cm zwart

Normale prijs: € 19,99

Aanbieding prijs € 17,99

Aanbieding
Griffin Lightning-naar-USB-kabel (0,60 m)

Normale prijs: € 26,99

Aanbieding prijs € 14,99

Aanbieding
VAVA VA-BH002 Draadloze Oordopjes In-Ear

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 44,00

Item 1 tot 32 van 41

iPhone 11 Pro kabels 

USB-C naar Lightning

Sinds de iPhone 5 heeft iedere iPhone een Lightning-verbinding. Deze aansluiting wordt gebruikt om op te laden en aan te sluiten op andere apparaten zoals een koptelefoon. Andere apparaten, zoals smartphones van andere fabrikanten, hebben nu steeds vaker een USB-C-poort. De nieuwere modellen van de MacBook hebben ook de snelle en nieuwe USB-C-poort. Als je op zoek bent naar een nieuwere versie van de oude USB-A naar Lightning poort, ben je bij ons aan het juiste adres! Sluit je iPhone simpelweg aan op andere apparaten en ga aan de slag!

Lightning

Hier vind je ook de klassieke lightning kabels waarmee de iPhones kunnen worden opgeladen! Wij bieden een grote keuze aan Apple laders, zodat je precies de juiste voor jouw smartphone vindt! Het maakt niet uit hoe lang of welke kleur het moet zijn, SB Supply heeft het voor je! Breekt jouw kabel doorgaans snel? Dan kan een kabel van stabiele materialen zoals titanium ervoor zorgen dat dit de laatste kabel is die je hoeft te kopen.