iPhone 11 Pro houders en stands

Houders voor je iPhone 11 Pro

Bekijk ons uitgebreide assortiment van houders en stands voor de iPhone 11 Pro. We hebben vele mogelijkheden voor je als het gaat om houders en stands, afkomstig van betrouwbare merken als Bluelounge en Mophie. SB Supply voldoet aan je wensen als je streeft naar het optimaliseren van je iPhone 11 Pro gebruik. Laat je inspireren door de beste houders en stands!

Aanbieding
Casecentive Universele fietshouder zwart

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 19,99

Aanbieding
Muvit Universal Autohouder zwart

Normale prijs: € 19,99

Aanbieding prijs € 14,99

Aanbieding
Aanbieding
Bluelounge Mika stand wit

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Bluelounge Mika stand (MA-AL-EU)

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 29,99

23 artikel(en)

iPhone 11 Pro houders

Bureaustands

Of het nu op je bureau, thuis of op het werk is, het kan altijd handig zijn om je iPhone even te kunnen parkeren! Met één van de handige statieven die je bij ons kunt vinden, heb je automatisch meer ruimte op je bureau en een veel netter uiterlijk! Sommige statieven hebben ook de mogelijkheid om je iPhone 11 Pro op te laden. Al met al is een smartphonehouder zeker de moeite waard!

Autohouders

Dankzij de grote keuze aan apps, die altijd de kortste route moeten berekenen, is het vaak handiger om een app te gebruiken in plaats van het geïntegreerde navigatiesysteem. Maar aangezien veiligheid zeker een prioriteit is, mag niemand tijdens het rijden zijn smartphone ergens laten vallen en onnodig afgeleid worden! Daar komen de praktische houders in beeld, die meer veiligheid bieden, maar ook praktische functies, zoals een geïntegreerde laadkabel! Bij SB Supply vind je een breed scala aan houders zodat je precies de juiste beugel voor je auto kan vinden!