iPhone 12 Pro Max kabels

Oplaadkabels voor de iPhone 12 Pro Max

De markt wordt overspoeld met duizenden lightning kabels. Maar veiligheid? Daar wordt vaak niet voldoende aan gedacht. Een goedkope kabel gaat vaak samen met een mindere kwaliteit. Bij SB Supply verkopen we alleen kabels van topkwaliteit, zodat jouw iPhone 12 Pro Max veilig opgeladen kan worden. Als het gaat om beveiliging, oplaadsnelheid en synchronisatiemogelijkheden zijn dit de beste Lightning kabels voor zowel je iPhone als iPad. Ze zijn gemaakt van gevlochten nylon om slijtage te voorkomen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden qua kabels, zoals audiokabels en adapters. Kies de beste kabel voor jouw iPhone 12 Pro Max hieronder!

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Apple Lightning-naar-VGA-adapter

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 52,99

Aanbieding
Griffin Lightning-naar-USB-kabel (0,60 m)

Normale prijs: € 26,99

Aanbieding prijs € 14,99

Item 1 tot 32 van 40

Originele Apple iPhone 12 Pro Max kabel

Heb je een verloren of kapotte Apple Lightning of USB-C kabel? Zorg ervoor dat je vervangende kabel een goede kwaliteit heeft! Vaak wordt er niet goed gekeken naar de kwaliteit van de kabel en enkel naar de prijs. Het maken van een veilige kabel van goede kwaliteit is nou eenmaal niet heel goedkoop. Het is belangrijk dat je kiest voor echte MFi-gecertificeerde producten kiest, ofterwijl "Made for iPhone/iPod/iPad". Dit is een licentieprogramma dat Apple jaren geleden heeft opgezet, dat ervoor zorgt dat externe fabrikanten en leveranciers de juiste hardware gebruiken voor een maximale compatibiliteit met Apple producten. Zie onderstaande afbeeldingen voor een MFi indicatie, die je doorgaans op een product kan vinden: