Knomo

Opgericht in 2004 in London met een uitgesproken missie om perfecte accessoires te creëren die mooi zijn aan de buitenkant en ook duurzaam van binnen... en om jouw leven perfect te organiseren. Ze ontwerpen vanuit een vrijheid blijheid invalshoek met een vleugje Britse sophisticaded-ness, deze frivoliteit zie je ook terug komen in de producten. Knomo ontwerpt ook verschillende lederen tassen en cases speciaal voor iPhone, iPad en Mac. Alle Knomo tassen en cases zijn handgemaakt van het kwaliteitsleer en dat voel je.

Populair: Knomo Bungo Expandable Messenger | Knomo Newbury Brief  | Knomo iPhone X Premium Leather Folio case

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat maakt een Knomo ontwerp speciaal?

Knomo ontwerpt vanuit een vrijheid blijheid invalshoek met een vleugje Britse sophisticatedness, deze frivoliteit zie je ook terug komen in de producten. Elk Knomo tas wordt geleverd met een gevoerde technologie-sectie, ontworpen voor gebruik met een laptop of tablet van specifieke grootte.

Geordend en georganiseerd met Knomo

Van koffers tot tassen, rugzakken tot iPhone hoesjes, alle producten zijn voorzien van meerdere vakken en hoesjes om jouw spullen netjes in op te bergen. Efficiëntie staat voorop.

Leder en stof

Knomo kiest alleen voor de mooiste lederen huiden om duurzame accessoires te maken die alleen maar beter worden naarmate ze meer gedragen worden. Alle stoffen die we gebruiken zijn superlicht en zijn gecoat om te beschermen tegen vuil en stof.

Custom made

Alle metalen onderdelen zijn op maat gemaakt voor jouw KNOMO, van de ritsen tot telescopische handgrepen van de trolley tot schouderband verstellers.

My Knomo ID

Je vindt een unieke MyKnomo-ID-code in elk van de Knomo tassen. Zorg ervoor dat je de code registreert, zodat Knomo jou kan herenigen met jouw verloren bezittingen wanneer het ergste gebeurt.