Lifeproof

lifeproof

Leef in het moment met LifeProof

Hou jij van de natuur en on-the-go adventures? Dan wil je niet beperkt worden door een hoesje die jouw lifestyle niet aankan. Een geschikt hoesje die matched met jouw levensstijl vind je natuurlijk bij LifeProof. LifeProof garandeert je onverwoestbare hoesjes voor je iPhone of iPad. Ze produceren opmerkelijke producten die waterdicht, vuilbestendig, sneeuwbestendig en schokbestendig zijn zodat het leven grenzeloos kan worden geleefd. LifeProof overstijgt louter bescherming. We willen dat je vrij bent van terughoudendheid, vrij van aarzeling en vrij van angst. Leef in het moment!

Populair: LifeProof Case iPhone X | LifeProof Fre Case iPhone 7 | LifeProof NÜÜD Avalanche

Aanbieding
Aanbieding
Lifeproof Nüüd iPhone 6S Plus Avalanche

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 29,00

2 artikel(en)

LifeProof maakt opmerkelijke producten die waterdicht, vuilbestendig, sneeuwbestendig en schokbestendig zijn. Zodat het leven grenzeloos kan worden geleefd.

Altijd goed met de LifeProof Fre Cases

De Fre Case is erg sterk, dun en licht waardoor je smartphone een maximale bescherming heeft. Je kan er zelfs mee zwemmen tot twee meter diepte! De Fre Case is gemaakt van een stevige plasticsoort met een geïntegreerde krasbestendige schermbeschermer. Door het slimme ontwerp van de Fre case kan je gewoon blijven genieten van je fotocamera en geluid. Er is namelijk een speciale uitsparing gemaakt zodat je speaker hoorbaar blijft en met een speciaal kabeltje (inbegrepen) kan je ook je hoofdtelefoon of oortjes aansluiten, terwijl de waterdichtheid gegarandeerd blijft.

Kenmerken:

- Stofdicht: volgens de IP-68 Ingress Protection Rating
- Waterdicht: tot 2 meter diepte gedurende 1 uur
- Sneeuwdicht: volgens de IP-68 Ingress Protection Rating
- Schokbestendig: Doorstaat vallen van 2 meter hoogte, volgens MIL STD 810F-516

LifeProof Nüüd case avalanche stelt je niet teleur

Met deze case is de kans op schade minimaal. Toch blijft de case zeer compact met slechts 1,5 mm extra dikte! De Lifeproof Nuüd case geeft de iPhone 6 volledige bescherming in een stijlvol en handzaam ontwerp met transparante achterkant.