Over SB Supply

Op zoek naar de perfecte design accessoires of gadgets voor uw Apple of Android devices? Vertrouw op de expertise van SB Supply. Wij hebben oor voor al uw wensen en geven u professioneel en onafhankelijk advies. We staan voor u klaar om u te adviseren over uw aankoop. Laat u inspireren door onze producten!

SB Supply, uw expert voor hoogwaardige lifestyle accessoires!
SB Supply is opgericht door Sander Berendsen en is onderdeel van SB Supply Europe B.V. Wij zijn sinds 2011 actief en zijn gespecialiseerd op het gebied van design accessoires en gadgets. We leveren producten aan consumenten (B2C) en zakelijke klanten (B2B) in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het succes van SB Supply zijn de sterke en bijzondere merken als Apple, Bluelounge, Case-Mate, Griffin, Jawbone, SENA en Twelve South. Daarnaast voeren we ook unieke merken zoals iHealth (introductie van iHealth in de Benelux), Mujjo en ons eigen merk. Samen met de innoverende sitetechniek en ons sterke team maakt dit SB Supply tot een dynamische, snel groeiende e-commerce speler. Onze innoverende producten maken het leven leuker, makkelijker en mooier!

Doordat we samenwerken met verschillende nationale en internationale leveranciers kunnen we onze klanten een uniek en breed assortiment accessoires aanbieden. Onze ervaren inkopers zorgen dat u profiteert van snelle levertijden en een ruime keuze uit de nieuwste producten verkrijgbaar op de markt. We lopen rond op internationale beurzen, zoals de IFA in Berlijn, om de nieuwste accessoires en gadgets in te kopen. Onze producten maken het leven leuker, makkelijker en mooier! We leveren zo goed als alle producten uit ons distributiecentrum i.s.m. onze trouwe partner Gamp ebiz B.V. in Groenlo wat het mogelijk maakt een korte levertijd te hanteren. We kunnen in de gehele Benelux en Duitsland de volgende dag leveren.

Bij ons geldt voor alle producten die wij uit eigen voorraad leveren: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!* Voor SB Supply staan goede producten, een goede levering en uitstekende service aan de klant centraal!


Bent u blogger of heeft u een eigen site? En wilt u profiteren van de groei van SB Supply, word dan affiliate partner van SB Supply. Klik hier voor meer informatie.

Hoe het allemaal begon
SB Supply is op 20 december 2010 opgericht door de jonge ondernemer Sander Berendsen (1994). Op 1 januari 2011 ging sbsupply.nl live. Vol fascinatie stortte Sander zich in de e-commerce wereld. Het werd een gouden combinatie: accessoires & gadgets en e-commerce. SB Supply was eigenwijs maar succesvol. In juli 2011 breidde SB Supply uit naar België. De groei hield aan en het team rond SB Supply breidde zich uit. Eind 2011 werd begonnen met een nieuw e-commerce platform voor SB Supply om de groei bij te blijven, wat uiteindelijk in juni 2012 werd gelanceerd. De gestage groei van SB Supply Europe bleef de media niet onopgemerkt. De jonge Sander kwam in verschillende media, zoals kranten, magazines, vakbladen, radio en televisie (bekijk SB Supply in de media). In 2012 werd Sander Berendsen met SB Supply het eerste gecertificeerde minderjarige lid van de Thuiswinkel Organisatie. Thuiswinkel Waarborg oordeelde: "ondanks zijn minderjarigheid heeft Sander met zijn e-commerce bedrijf SB Supply Europe alles op en top in orde. Veel bedrijven kunnen van zijn manier van werken leren!" SB Supply breidde in begin 2012 haar diensten uit naar Duitsland. Bovendien werden in juli 2012 de activiteiten naar een distributiecentrum in Rotterdam verplaatst. In augustus 2012 maakte Sander bekend dat SB Supply Europe een deel van voorraad van de failliete Apple reseller StoneHouse Groep zou overnemen waardoor het assortiment van SB Supply verdubbelde. In 2013 gebeurde hetzelfde met een deel van de voorraad van de failliete iCentre groep. Na het IFA bezoek in 2013, werd bekend dat SB Supply Europe zou gaan samen werken met Gamp ebiz B.V. in Groenlo om een verdere expansie mogelijk te maken. Het magazijn, tezamen met de administratie en marketing verhuisde naar Groenlo. Vanuit Groenlo worden elke dag onze prachtige producten naar onze klanten verstuurd. In 2015 werd het Duitse bedrijf geopend en werd de geheel nieuwe site in gebruik genomen. In 2016 werden de online shops van KPTG overgenomen. Daarnaast werd het nieuwe kantoor in Tilburg aan de Stationsstraat in gebruik genomen. Hier werkt onze jonge team op een inspirerende plek: een rijksmonument uit 1883 gebouwd in Eclectische stijl. SB Supply is een groen bedrijf, onze servers zijn daarom ook CO2 neutraal.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de uitzending van Business Update met Sander Berendsen over SB Supply Europe hieronder.

Onderscheidingen & Prijzen
- Young Talent Award 2012
- Sprout 25 onder de 25