Over SB Supply

Match made in heaven

Hoe dan? Nou als je op zoek bent naar mooie gadgets en persoonlijke accessoires, get ready to be dazzled! Ben je een verwant Apple gebruiker of een Android liefhebber? Vertrouw op de expertise van SB Supply, we matchen jou met de perfecte gadget. We luisteren graag naar jouw wensen of vragen die je wellicht hebt over onze gadgets. Bel ons gerust, of chat met ons, voor professioneel advies maar zeker ook om de laatste gadgets trends uit te wisselen.

Sander Berendsen, jouw expert voor hoogwaardige lifestyle accessoires!

Oprichter van SB Supply Europe B.V., Sander is een rasechte innovator en al sinds 2011 gespecialiseerd op het gebied van design accessoires en gadgets. Onder onze afnemers bevinden zich natuurlijk onze mede-innovators, de consumenten, maar ook zakelijke klanten. Ons netwerk is niet alleen verspreid in Nederland, maar we gaan ook over de grens zoals België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. SB Supply is de betrouwbare leverancier van bijzondere merken en daar zijn we trots op.

Om je een idee te geven

Dynamisch groeiende e-commerce speler

SB Supply speelt handig in op de snelle wereld die e-commerce heet. Met behulp van innoverende sitetechnieken, uitgebreide vaardigheid met betrouwbare analytische online systemen én ons sterke team weet SB Supply deze succesvolle positie te behouden.

Van smart gadgets, tot sport gadgets, tot health gadgets: we got it all!

Ons internationale netwerk, geeft ons de mogelijkheid om een ruim assortiment van producten aan te bieden. Van sport gadgets tot health gadgets tot smart gadgets. Onze ervaren inkopers zorgen dat jij profiteert van snelle levertijden en een ruime keuze in aanbod uit de nieuwste gadgets. En natuurlijk tegen een scherpe prijs! Nieuwe ideeën doen we op tijdens internationale beurzen zoals de IFA in Berlijn of CES in Las Vegas. Onze producten maken het leven leuker, makkelijker en mooier! We leveren in korte tijd, lees de volgende dag, door heel Benelux en Duitsland. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Voor SB Supply staan goede producten, een goede levering en uitstekende service aan de klant centraal!

Gouden combinatie!

SB Supply is op 20 december 2010 opgericht door de jonge ondernemer Sander Berendsen (1994). Op 1 januari 2011 ging sbsupply.nl live. Vol fascinatie stortte Sander zich in de e-commerce wereld. Het werd een gouden combinatie: accessoires & gadgets en e-commerce. SB Supply was eigenwijs maar succesvol. In juli 2011 breidde SB Supply uit naar België. De groei hield aan en het team rond SB Supply breidde zich uit. Eind 2011 werd begonnen met een nieuw e-commerce platform voor SB Supply om de groei bij te blijven, wat uiteindelijk in juni 2012 werd gelanceerd. De gestage groei van SB Supply Europe bleef niet onopgemerkt. De jonge Sander kwam in verschillende media, zoals kranten, magazines, vakbladen, radio en televisie (bekijk SB Supply in de media). In 2012 werd Sander Berendsen met SB Supply het eerste gecertificeerde minderjarige lid van de Thuiswinkel Organisatie.

Thuiswinkel Waarborg heeft gesproken..

"Ondanks zijn jonge leeftijd weet Sander met zijn e-commerce bedrijf SB Supply Europe alles op en top in orde te houden. Veel bedrijven kunnen van zijn manier van werken leren!" Na het IFA bezoek in 2013, werd de samenwerking met Gamp ebiz B.V. bezegeld en bekend gemaakt. In 2015 werd een Duitse filiaal geopend en in 2018 werden de eerste stappen in Frankrijk gezet. In het kantoor in Tilburg werkt een jong en internationaal team aan het reilen en zeilen binnen SB Supply. SB Supply is een groen bedrijf, onze servers zijn daarom ook CO2 neutraal.

Affiliated Marketing

Ben jij ook zo enthousiast over onze trendy gadgets? Laat het iedereen weten en wordt blogger voor ons kanaaal. Klik hier voor meer informatie.