Techwillsaveus

Techwillsaveus banner

Bij Techwillsaveus weten ze dat het plezier van kinderen en het leren van STEM-vaardigheden (science, technology, engineering en mathematics) hand in hand gaan. Uit deze kernwaarde hebben ze een breed scala aan technisch speelgoed voor kinderen van 4-12 jaar ontworpen. Bij het speelgoed van Techwillsaveus worden leuke activiteiten zoals tekenen en knutselen gecombineerd met codering en elektronica.

We hebben altijd geloofd dat toegankelijke en begrijpelijke technologie de toekomst is - het is niet alleen voor de codeerwizards of de ruimteschipingenieurs. Bij SB Supply tref je een breed aanbod van dit innovatieve merk!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Unieke leerervaring

Ontwikkel de artistieke, speelse en cognitieve vaardigheden van jouw kinderen en test hun beslissingsvaardigheden. Elk project brengt nieuwe uitdagingen en nieuwe leermogelijkheden met zich mee. Bovendien zijn alle onderdelen van de set 100% herbruikbaar, zodat het plezier nooit ophoudt.


Over Techwillsaveus

Onze missie is om de creatieve verbeelding van jongeren te stimuleren door middel van praktische technologie. Onze programmakits en digitale hulpmiddelen helpen kinderen (en de volwassenen van wie ze houden) bij het maken, spelen, programmeren en bedenken van spellen.