Hoe kies je het beste hoesje voor je smartphone of tablet?

Op zoek naar een goedkoop hoesje voor jouw smartphone of tablet? Hier zijn 5 kenmerken die niet mogen ontbreken om de juiste keuze te maken! Met alle beschikbare merken en het brede assortiment, begrijpen wij dat je op zoek bent naar goed advies!

Om je te helpen met deze keuze te maken hebben wij in dit blogartikel de beste hoesjes onder elkaar gezet, met een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding!

Ja, iedereen is het wel eens overkomen. Je iPhone, kreeg krassen op de hoeken en achterkant....

Een duur siliconen hoesje volstaat niet altijd. Sommige gebruikers hebben een robuuste, schok- en stootvaste hoes nodig.

1- Robuustheid

Denk er eens over na, een eenvoudige siliconen hoes is gewoon niet genoeg. Zeker als je bijvoorbeeld op een bouwplaats werkt, of ergens waar je altijd actief bent.

Een hoesje is simpelweg bedoeld om bestand te zijn tegen stoten en schokken. Bij SB Supply hebben we een breed assortiment van zeer robuuste hoesjes! Dit is onze favoriet:

Urban Armor Gear:

Dit hoesje voldoet aan de Amerikaanse militaire normen van robuustheid en is ook beschikbaar voor Samsung. Dit hoesje garandeert je een veilig gebruik en optimale bescherming.

2 - Waterdichtheid

Het kan helaas gebeuren. Een dierbare iPhone die niet alleen beschadigd was, maar ook nog eens in het water terecht kwam.  

Voor degenen die dit nooit overkomt, wees blij. Voor de mensen bij wie dat wel gebeurt, neem alsjeblieft een waterdichte hoes. Het kan je telefoon redden, mocht het onverhoopt toch een keer gebeuren.

Dit is een waterdicht hoesje die je smartphone kan beschermen tegen water, zand en sneeuw!

Catalyst:

Door te kiezen voor de robuuste en waterdichte Catalyst beschermhoes bescherm je jouw smartphone tegen regen, sneeuw, zand en zelfs modder, je kunt hem overal en altijd gebruiken. 

3 - Eigenschappen en functies

Vroeger werden telefoons vrijwel alleen gebruikt om te bellen en muziek te luisteren. Tegenwoordig worden telefoons steeds meer gebruikt voor allerlei andere dingen. SB Supply voorziet ook voor deze gelegenheden in telefoonhoesjes voor je iPhone of andere smartphone.

Elektronische apparaten worden steeds vaker gebruikt om de productiviteit en de dienstverlening van een aantal bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren zoals hotels, scholen, restaurants, enz. te verbeteren.

Casecentive biedt hiervoor adequate oplossingen.

Casecentive:

Gebruikt door verschillende restaurants en hotels in heel Europa en zelfs in Bora Bora! Deze Casecentive hoes voor de iPod Touch is met meer dan 500 verkopen in grote hoeveelheden verkocht in slechts een korte periode.

Ook heeft Casecentive de Handstrap serie! Bijzonder praktisch voor jouw vestiging:

4 - Compatibiliteit

Ik weet het, je denkt waarschijnlijk dat het zo duidelijk is als een klok. Helaas is dit voor veel mensen niet het geval. Het vinden van een compatibele hoes kan verwarrend zijn, vooral als je het model van jouw apparaat niet kent:

Hier vind je een handleiding om je te helpen het model van jouw MacBook te identificeren: Wat is het model van mijn MacBook?

Geplaatst in iPhone iPad door SB Supply