Optimaliseer je winkel met tablets!

Steeds meer bedrijven gebruiken tablets in hun winkels. De manier van werken is in de meeste gevallen erg efficiënt, maar kan ook anders uitpakken. In deze blog leggen we uit hoe je tablets het beste in kan zetten in jouw winkels om er een optimaal resultaat uit te halen.

SB Supply werkt al geruime tijd samen met hotels, scholen, ziekenhuizen, warenhuizen en andere ondernemingen. Zij worden voorzien van allerlei accessoires zoals tablet stands en beschermhoezen. Bekijk ook onze blogs over die specifieke onderwerpenHoesjes voor de horeca en Hoesjes voor de bouw.

Tablets voor in de winkel

In drukke winkels heeft het personeel vaak weinig tijd over. Tablets kunnen het personeel helpen om de drukte enigszins te managen. Je kan bijvoorbeeld de app/website van jouw modehuis installeren waardoor klanten het volledige assortiment kunnen zien op de tablet. Als een product niet voorradig is in de winkel, kan de klant vervolgens makkelijk, via de tablet, online het product bestellen. Natuurlijk kan de tablet voor meerdere doelen dienen, zoals bijvoorbeeld het registreren voor de nieuwsbrief of het managen van de wachtrij.

Afhankelijk van de indeling van je winkel heeft SB Supply de ideale oplossing voor jou, waaronder: Tablet muurhoudersTablet tafelstandaarden en Tablet vloerstandaarden

Muurhouders

Dit type Tablet Stands kan met schroeven in de wand en zelfs aan het plafond worden gemonteerd. Afhankelijk van de toepassing kan de bak rechtop of dwars op de wand worden gemonteerd. Deze optie is ideaal voor kleinere winkels met veel ruimte op de wand. 

De favorieten van SB Supply: Muur- en tafelstandaard Securo iPad Mini en Muur- en tafelstandaard Securo iPad en Galaxy Tab.

Tafelstandaarden

Deze tablethouder is perfect voor een professionele en moderene werkomgeving. Een unieke manier om je producten aan klanten te presenteren. Met deze optie kan je je klanten op de hoogte houden van bijv. winacties, kortingen en het laatste nieuws. Plaats een tablet bij de kassa of op een tafel in de winkel en laat de tablet zijn werk doen!

Vind je dit goed klinken? Bekijk de Tafelstandaard Securo iPad Mini en Galaxy Tab 3 eens!

Vloerstandaarden

De meest populaire vorm is de vloerstandaard. Deze zijn in veel gevallen universeel toepasbaar. Het maakt niet uit of je een klein of een groot bedrijf hebt, een vloerstandaard past bij ieder bedrijf!

De favorieten van SB Supply: Tablet vloerstandaard Fino iPad Pro 12.9 en Ergo tablet vloerstandaard Securo iPad Mini en Galaxy Tab 3.

Tablets voor het personeel

Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact tussen de medewerker en klant? Ook daarvoor hebben we een oplossing! Tablets ter ondersteuning van de medewerkers.

Interne communicatie

Tablets zijn een goede manier om de interne communicatie te verbeteren. Installeer een chatprogramma op alle tablets en de communicatie zal veel efficiënter verlopen.

Alles in één overzicht

Als een klant wil weten wanneer een gewenst product op voorraad is, kan dit makkelijk opgezocht worden met een tablet. Medewerkers hebben alle benodigde informatie in hun tablet en kunnen daarmee vrijwel alle klantvragen beantwoorden. Dit bespaart veel tijd en kan zelfs het aantal verkopen stimuleren.

Marketing

Reclames en winacties kunnen gemakkelijk worden getoond en uitgelegd aan klanten met behulp van tablets. Ook de aanmelding voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief wordt een stuk makkelijker. 

SB Supply heeft de beste bescherming voor jouw tablets in allerlei situaties, dus ook zeker voor in een winkel! Zo hebben we bijvoorbeeld ook hoesjes van Casecentive met een handvat of schouderband.

De favoriete hoesjes van SB Supply zijn de: Casecentive Handstrap Hardcase met handvat iPad 2017 / 2018 en de Casecentive Handstrap Pro Hardcase met handvat iPad Mini 4 / 5. Het grote verschil tussen beide hoesjes is dat bij de Pro-versie een screenprotector in het hoesje gebouwd is.

Zit je niet aan een tablet te denken, maar misschien aan een iPod? Ook daarvoor heeft Casecentive een veelverkochte oplossing. Bekijk dat hoesje hier!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat onze experts een individueel aanbod voor je maken. Maatwerk en proefexemplaren zijn uiteraard ook mogelijk vanaf een minimum aantal! Neem contact met ons op via:

NL: 013 7009790 of mail ons op zakelijk@sbsupply.nl
BE: 02/808.71.97 of mail ons op zakelijk@sbsupply.nl