Het coronavirus en je smartphone

De meeste Europese landen zijn op dit moment in de ban van COVID-19, een virus waarvan wetenschappers denken dat het dagen kan overleven op harde oppervlakken. We hebben allemaal het advies van de overheid gehoord en volgen maatregelen zoals social distancing, handen wassen en niet zo vaak onze gezichten aanraken op. Houd ook rekening met het object dat de meeste mensen aanraken: de smartphone.

Enkele interssante feiten

Volgens onafhankelijk onderzoek door Dscout raakt de gemiddelde persoon zijn telefoon meer dan 2.600 keer per dag aan en besteedt veel tijd aan de telefoon door 76 keer per dag te scrollen en e-mails te controleren, wat nog zorgwekkender is. Tijdens een periode van bewustwording en voorzichtigheid is het bijzonder belangrijk om niet alleen op de hoogte te zijn van de dreiging, maar ook om te zorgen voor een goede telefoonhygiëne.

"Artsen en mondiale gezondheidsdeskundigen hebben er herhaaldelijk op aangedrongen dat je handen wassen met water en zeep de beste voorzorgsmaatregel is die we kunnen nemen als onderdeel van de wereldwijde inspanning om   de verspreiding van deze pandemie te vertragen ", zei June Lai, CEO van Catalyst. "Deze praktijk is ook effectief in het doden van bacteriën en virussen die duizenden keren per dag met je telefoon in aanraking komen, maar iPhones (zoals
de meeste elektronische apparaten (inclusief je iPad, Apple Watch en AirPods) kunnen niet veilig worden gewassen
zonder het apparaat te beschadigen "

Je smartphone schoonmaken

Een blote telefoon of apparaat schoonmaken kan moeilijk zijn. Onderzoek dat onlangs in het Journal of Hospital Infection is gepubliceerd, toont aan dat coronavirussen binnen een minuut kunnen worden gedesinfecteerd met 62-71%  ethanol, 0,5% peroxide, waterstof of 0,1% bleekperoxide. Apparaatfabrikanten zoals Apple waarschuwen gebruikers echter om vocht in elke opening te vermijden en elektronische apparaten niet onder te dompelen in een schoonmaakmiddel. AT&T stelt voor dat je een niet-schurend of alcoholisch product (70% isopropyl) rechtstreeks op een zachte, pluisvrije doek kunt spuiten en je je apparaat kunt afvegen terwijl het is uitgeschakeld en de stekker uit het stopcontact is gehaald.

Waterdichte Catalyst-hoesjes voor iPhone, iPad en Apple Watch zijn ontwikkeld om schoonmaken en desinfecteren gemakkelijk te maken.

Veilige en gebruiksvriendelijke apparaten met de meest gevalideerde reinigingsmethoden die Covid-19 doden, inclusief zeep en water, 70% isopropylalcohol en 62-71% ethanol.

" De zorgen van onze klanten staan voorop. Gedurende deze tijd kiezen we voor middelen om veilig en gezond te blijven en de verspreiding van Covid-19 te verstoren. Welke methode je ook kiest, we willen dat je weet dat er oplossingen zijn om een effectieve telefoonhygiëne te garanderen, vooral op dit moment. Waterdichte hoesjes die een volledig gesloten 360 ° -bescherming bieden, zoals de waterdichte Catalyst-hoesjes voor iPhone, AirPods, Apple Watch en iPad, zijn een gemakkelijke en veilige manier om je apparaat schoon te houden, voegde Lai eraan toe".

 Catalyst

Het merk Catalyst is de marktleider in waterdichte hoesjes. Catalyst cases hebben een uniek ontwerp waardoor ze waterdicht zijn tot een diepte van 2 meter, wat overeenkomt met IP-68. Dit is het hoogste internationale beschermingsniveau!

Catalyst werkte nauw samen met de ingenieurs van Griffin en Apple om je kwaliteitsproducten te bieden! Leg al je avonturen vast met Catalyst Waterproof Cases!

De Catalyst-hoes is ontworpen om een hoge impact te weerstaan en deze bescherming is getest volgens MIL-STD-810G militaire specificaties. Dit betekent dat hij de iPhone te allen tijde beschermt, ook al deze valt op bijvoorbeeld  een betonnen ondergrond op een hoogte van twee meter.

Catalyst cases voor je iPad

De Catalyst hoezen zijn ontworpen om een hoge impact te weerstaan en deze bescherming is getest volgens MIL-STD-810G militaire specificaties. Dit betekent dat hij de iPhone te allen tijde beschermt, ook als deze valt op een betonnen ondergrond op een hoogte van twee meter.

Voor de iPad Pro 12.9, iPad Mini 5, iPad 10.2, iPad Pro 11, iPad 2017 / 2018, iPad mini 4.

Geplaatst in iPhone iPad door Sam Schepers

Reacties

Voeg reactie toe