Catalyst waterproof case iPhone 11 zwart

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

De beste bescherming zoeken voor je Apple iPhone 11 is niet altijd gemakkelijk, maar de zwarte Catalyst iPhone 11 waterproof case brengt daar verandering in. De hoge kwaliteit waterproof cases van Catalyst bieden alledaagse bescherming, ook tijdens bizarre weersomstandigheden. De iPhone wordt beschermd tegen regen, sneeuw, zand en modder, zodat de device altijd en overal is te gebruiken.


De zwarte Catalyst iPhone 11 case is de ultieme case voor de iPhone 11. De iPhone 11 waterproof case van Catalyst bevat in tegenstelling met andere waterproof cases ultiem gebruiksgemak, de iPhone kan eenvoudig worden geplaatst en verwijderd. De voor- en achterkant is immers volledig doorzichtig. Ook kun je gebruik blijven maken van TouchID als je iPhone 11 in de case zit.


De uitstekende geluidskwaliteit en permanente waterdicht garantie maakt de Catalyst case tot de beste in zijn soort.

Geschikt voor: Apple iPhone 11

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

met gratis verzending!

Catalyst waterproof case iPhone 11 zwart

Het installeren van de Catalyst waterproof iPhone 11 case is in tegenstelling tot andere waterdichte cases gemakkelijk. Je klikt de iPhone in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Water: De Catalyst iPhone 11 case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot een nominale diepte van 10 meter. Hier is een officiële IP-68-certificering voor uitgegeven, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de Catalyst case kun je de onhandige onderwater camera thuis laten. Uiteraard is de case ook te gebruiken in de sneeuw.

Zand: De Catalyst case is continu en permanent in het afdichten van je iPhone 11 tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van je apparaat. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.

Schokken: De Catalyst case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokken te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dit betekent dat het de iPhone ten alle tijden is beschermd, zelfs als je je iPhone laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

Kenmerken:
- Dunste waterproof case ooit!

- Bestand tegen regen, sneeuw, zand en modder.
- Ultiem gebruiksgemak: de iPhone kan eenvoudig worden geplaatst en verwijderd 
- Opgewassen tegen vallen (tot 2 meter) en stoten.
- Waterproof tot een diepte van 10 meter (IP68 geclassificeerd).
- De case is slank, stijlvol en functioneel.

Bij dit producten wordt standaard een handriempje meegeleverd.

Artikelnummer SBU818
Fabrikantcode CATIPHO11BLKM
EAN-code 4897041794601
Geschikt voor: Apple iPhone 11
Merk Catalyst
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product size Nee
Aansluitingen Nee