iPad 10.2 2019 / 2020 adapters en laders

Heb nooit een lege batterij op je iPad 10.2

iPad 10.2 adapters en laders zijn essentieel voor je iPad 10.2. Van adapters en videokabels tot audiokabels om je iPad 10.2 met een display of audioscherm te connecten. SB Supply heeft een uitgebreid assortiment van adapters en kabels. USB, reisadapters, autoladers, lightning naar USB camera-adapters van A-merken zoals Belkin, Apple en Griffin.  Onze adapters zorgen ervoor dat je nog meer uit je iPad 10.2 kan halen: dat moet voldoening geven!

Aanbieding
Aanbieding
Apple Lightning naar SD kaart camera lezer

Normale prijs: € 35,00

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Apple Lightning naar USB 3 Camera Adapter

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 31,99

Aanbieding
Apple World Travel Adapter Kit White

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 31,99

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
18 artikel(en)

Adapter voor je nieuwe iPad 10.2

iPad 10.2 - Je dagelijkse device

Je iPad 10.2 is een compacte en veelzijdige device voor dagelijks gebruik - maar soms niet compatibel met de omstandigheden die je aantreft. Geen probleem met de adapters van SB Supply!

Essentials

Om nog maar te zwijgen over de technologiefreaks, zijn er een paar adapters die wij als normale consumenten ook zouden moeten hebben. Zo moet elke reistas bijvoorbeeld een adapter hebben die is afgestemd op je iPad 10.2 - zorg er alleen wel voor dat je weet voor welk land de stekker is ontworpen. Ben je van plan een reis rond de wereld te maken? Bekijk de Travel Adapter Kit van Twelve South. Ook interessant voor iedereen zijn natuurlijk de adapters voor je Micro-SIM kaart.

Voor in de auto

Veel onderweg? Wij kennen het probleem van het niet-bestaande stopcontact - en bieden de oplossing: gebruik de sigarettenaansteker en laad hem zonder problemen op. Ook voor mensen van wie de auto nog niet over een moderne stereo-installatie beschikt: gebruik gewoon het cassettedock om je iPad 10.2 aan te sluiten en geniet van de rit!