iPad Mini 5 hoesjes

Na het aanschaffen van de nieuwste versie van de iPad Mini wil je natuurlijk dat die zijn goede/nieuwe staat blijft behouden. Met ons rijk gevulde assortiment aan iPad Mini 5 hoesjes moet je er wel in slagen om je iPad stijlvol te beschermen tegen stoten of vuil, doormiddel van de unieke merken die bekend staan om hun klasse zoals Piel Frama, Twelve South en Griffin. Bescherm je iPad mini met onze sleeves zodat je er zorgeloos mee overweg kunt.

Aanbieding
Aanbieding
Catalyst Waterproof Case iPad Mini 5 zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,00

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Apple Smart Cover iPad Mini 4 / 5 Electric Orange

Normale prijs: € 49,00

Aanbieding prijs € 39,00

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Item 1 tot 32 van 33

Hou je iPad Mini 5 als nieuw

Met de aankoop van een iPad Mini 5 is het zwaar aan te raden om deze goed te beschermen tegen eventuele beschadigingen. SB Supply heeft een assortiment met iPad Mini 5 hoesjes samengesteld waarin je kan kiezen uit allerlei soorten hoesjes die ervoor zorgen dat je iPad Mini 5 goed beschermd is en ook nog steeds volledig functioneel. De ene hoes beschermd je iPad Mini 5 nog beter dan de andere, maar die keuze is natuurlijk volledig aan jou. 

Ultieme bescherming

Ook voor degene die zekerheid willen dat hun iPad Mini 5 tegen een stootje kan zijn er meerdere oplossingen. Met de Hardcases van Casecentive en de Survivor modellen van Griffin ben je er zeker van dat er weinig met je iPad Mini 5 kan gebeuren. Deze hoesjes zijn in de hoeken verstevigd en vaak ook gesloten met een screenprotector. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de horeca, maar ook bijvoorbeeld als kinderen de iPad Mini gebruiken. 

Vind jouw ideale hoesje

Het assortiment reikt van back covers tot volledig beschermende hoesjes en dat zorgt ervoor dat er waarschijnlijk altijd wel eentje bijzit voor jou. Filter het assortiment links op de pagina om verschillende modellen en merken te bekijken. Je kan ook een selectie maken van materialen, kleuren en de prijs die je voor een hoesje wil betalen. Mocht je een hoesje hebben gevonden en heb je die voor 22:00 besteld, dan brengen we die morgen al bij je thuis. Als je nog vragen hebt over een product of over de levering, dan kan je contact opnemen met een van onze specialisten.