Black Friday Wahoo Fitness

De beste fitness accessoires aanbiedingen tijdens Black Friday

Black Friday komt er dit jaar ook weer aan en wij hebben de beste aanbiedingen voor jou, met o.a. kortingen op geselecteerde Wahoo producten. Van de maandag voor Black Friday tot Cyber Monday hebben wij aanbiedingen op deze Wahoo producten. Voor de perfecte fitness apparatuur en gadgets kan je zo aan de slag met producten zoals: Wahoo ELEMNT Bolt, Wahoo ELEMENT Roam of Wahoo Fitness TICKR. Alle Wahoo producten zijn gemaakt om je tijdens het sporten te helpen met bijvoorbeeld de snelheid of ronde tijd bij te houden en je training te optimaliseren.

Lees hier meer over in één van onze blogs.

20 artikel(en)

Fitness gadgets van Wahoo Fitness

Er zijn zoveel verschillende producten waar je uit kan kiezen, dat we een paar korte samenvattingen hebben gemaakt over een paar van onze top producten.

Black Friday Wahoo ELEMNT Bolt en Wahoo ELEMNT Roam

Beide apparaten lijken veel op elkaar maar er zijn toch nog een paar verschillen tussen de twee fietscomputers. De Bolt is namelijk een stuk kleiner (55,8 mm) en compacter en de Roam een stuk groter (68,6 mm). Dit heeft te maken met de beeldschermen, de Roam maakt namelijk gebruik van een Gorilla scherm dat ook wordt gebruikt voor smartphone schermen. Dit scherm is een stuk steviger en is één van de grotere verschillen tussen de twee fietscomputers. Een ander verschil tussen de Roam en de Bolt is dat de Roam een kleurenglas heeft terwijl de Bolt "monochroom" (één kleur) glas heeft.

Voor verdere vergelijkingen tussen de Roam en de Bolt kun je lezen in onze uitgebreide blog.

Wahoo ELEMNT Bolt / Wahoo ELELMNT Roam

Black Friday Casecentive siliconen hoesje

Voor extra bescherming van je Roam of Bolt kunnen er hoesjes worden gekocht die door Casecentive gemaakt zijn. Deze hoesjes zijn gemaakt van siliconen om krassen en stoten te voorkomen. Het hoesje wordt samen met een screenprotector geleverd. Perfect voor als je in de bossen of op ruig terrein rijdt.

Casecentive Wahoo ELEMNT Roam siliconen / Casecentive Wahoo ELEMNT Bolt siliconen

Black Friday Casecentive stem mount voor Roam/Bolt

De perfecte mount van Casecentive voor Wahoo ELEMNT Bolt/Roam. Deze stevige veelzijdige mount is ideaal om je Wahoo op meerdere manieren vast te maken aan je fiets. Niet alleen is de stem mount gemaakt voor het vasthouden van je Bolt/Roam, de mount kan onderop ook nog een licht of GoPro dragen.

Casecentive stem mount voor Wahoo ELEMNT Roam/Bolt