Black Friday Wahoo Fitness

Black Friday Deals Wahoo fitness

Black Friday komt er dit jaar weer aan en wij hebben de beste aanbiedingen voor jouw, waaronder kortingen op geselecteerde Wahoo producten. Vanaf de maandag voor Black Friday tot en met Cyber Monday hebben we aanbiedingen op deze Wahoo producten. Voor de perfecte fitnessapparatuur en gadgets kunt je aan de slag met producten zoals: Wahoo ELEMNT Bolt, Wahoo ELEMENT Roam of Wahoo Fitness TICKR. Alle Wahoo producten zijn gemaakt om je te helpen tijdens het sporten met bijvoorbeeld snelheid of rondetijd tracking en het optimaliseren van je workout.

Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT ROAM GPS Fiets Computer

Normale prijs: € 369,00

Aanbieding prijs € 199,00

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL GPS Watch Kona wit

Normale prijs: € 379,99

Aanbieding prijs € 350,00

Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL GPS Watch grijs

Normale prijs: € 379,99

Aanbieding prijs € 350,00

20 artikel(en)

Black Friday met Wahoo Fitness

Black Friday Wahoo ELEMNT Bolt en Wahoo ELEMNT Roam

Beide apparaten lijken erg op elkaar maar er zijn toch een paar verschillen tussen de twee fietscomputers. De Bolt is een stuk kleiner (55,8mm) en compacter en de Roam een stuk groter (68,6mm). Dat heeft te maken met de schermen, want de Roam gebruikt een Gorilla-scherm dat ook voor smartphoneschermen wordt gebruikt. Dit scherm is een stuk steviger en is een van de grotere verschillen tussen de twee fietscomputers. Een ander verschil tussen de Roam en de Bolt is dat de Roam een kleurenglas heeft terwijl de Bolt "monochroom" (één kleur) glas heeft.

Wahoo ELEMNT Bolt / Wahoo ELELMNT Roam

Black Friday Casecentive silicone hoesje

Voor extra bescherming van je Roam of Bolt kun je hoesjes kopen die gemaakt zijn door Casecentive. Deze hoesjes zijn gemaakt van siliconen om krassen en stoten te voorkomen. De case wordt geleverd met een screenprotector. Perfect voor als je door het bos rijdt of over ruw terrein.

Casecentive Wahoo ELEMNT Roam  / Casecentive Wahoo ELEMNT Bolt 

Black Friday Casecentive stem mount voor de Roam/Bolt

De perfecte mount van Casecentive voor Wahoo ELEMNT Bolt/Roam. Deze stevige veelzijdige mount is ideaal om je Wahoo op meerdere manieren aan je fiets te bevestigen. Niet alleen is de stem mount gemaakt voor het vasthouden van je Bolt/Roam, de mount kan ook een lamp of GoPro eronder dragen.

Casecentive stem mount for Wahoo ELEMNT Roam/Bolt