Apple Magic Keyboard voor je iPad

Apple Magic Keyboard voor je iPad

Maak van je iPad een compleet werkstation. De nieuwe Apple Magic Keyboard voor je iPad maakt dit mogelijk. Apple's Keyboard dient als toetsenbord met ingebouwde trackpad en ook als beschermende cover met een strak design. Lees alles over Apple's Magic Keyboard voor de iPad in deze blog! Ook binnenkort beschikbaar bij SB Supply!

Design Magic Keyboard

Zoals we van Apple gewend zijn, heeft ook het Magic Keyboard ook weer een strak design. Apple noemt het design van de cover 'zwevend', en wij begrijpen ook waarom. De iPad lijkt wel te zweven wanneer deze vast zit aan het toetsenbord!  De cover komt in de kleuren wit en zwart en is ondanks de toetsen en de trackpad lekker dun. Dit zorgt ervoor dat je jouw iPad met de cover er omheen makkelijk in je tas kan dragen en overal mee naar toe kan nemen. Ook het gewicht zal je niet in de weg lopen. De cover weegt namelijk maar 600 gram! Ondanks het lichte en dunne design, wordt je iPad wel goed beschermd. De cover zorgt namelijk voor een duurzame bescherming aan de voor- en achterkant. 

Werken met Apple's Magic Keyboard

Werken met het Magic Keyboard van Apple is bijna net zo makkelijk als werken met een MacBook. Het is de iPad erop plakken en je kunt meteen aan de slag. Je iPad wordt magnetisch bevestigd op het toetsenbord, je hebt dus geen schakelaars, stekkers of koppelingen nodig. Je kunt wisselen tussen twee kijkhoeken, afhankelijk van wat je gaat doen en hoe je zit. De soepele hoekverstelling maakt het mogelijk om altijd de perfecte kijkhoek te hebben. En je vouwt de hoes ook gemakkelijk weer op, ideaal voor tijdens het reizen. De batterij is toereikend, voor een hele werkdag! Je werkt gewoon op de accu van de iPad zelf. Daarnaast heb je een extra USB-C oplaadpunt in het scharnier van de cover aan de zeikant van het toetsbord.  Een ander voordeel van werken met de iPad en Magic Keyboard is de selfie-camera. De nieuwste iPad's zijn voorzien van een webcam met 1080p. Terwijl de meeste webcam's van MacBooks (maar) 720p hebben. Daar tegenover staat wel dat de camera bij de iPad aan de zijkant zit en niet bovenaan je device. Het Magic Keyboard is compatible met de volgende iPad modellen: 

12,9-inch iPad Proi

  • 5e generatie
  • 4e generatie
  • 3e generatie

11-inch iPad Pro

  • 3e generatie
  • 2e generatie
  • 1e generatie

iPad Air

  • 4e generatie

Toetsenbord en Trackpad Magic Keyboard voor iPad

Bij het Magic Keyboard voor de iPad gaat het om een toetsenbord met ingebouwde trackpad die je kunt omtoveren tot iPad cover. Het toetsenbord zelf lijkt sterk op dat van de nieuwste MacBooks, met schaarmechanisme en achtergrondverlichting in de toetsen. De toetsen hebben een key travel van 1mm. De term ‘key travel’ staat voor de afstand die de toets moet afleggen om de bodem te raken bij het indrukken. Een kleine key travel zorgt voor lichte toetsaanslagen. Dit zorgt ervoor dat de hoes ook lekker dun is en makkelijk in je tas past. 

Ook heeft het keyboard van Apple een geïntegreerde trackpad waarmee je op een heel andere manier in iPadOS aan de slag kan. Met deze geïntegreerde trackpad kun je te werk gaan met een cursor in iPadOS. Deze trackpad is ontworpen voor Multi-Touch-bewegingen, wat inhoudt dat je makkelijk kunt klikken, slim zoomen, scrollen, in- en uitzoomen, draaien etc. Je hebt dus eigenlijk geen losse muis nodig. Deze kun je dus ook lekker thuis laten en nog steeds overal werken. Werk je toch wel liever met een muis? Dan kun je deze gewoon verbinden met de iPad via bluetooth. Voor Apple Magic Mouses kun je ook terecht bij SB Supply!

Is de iPad met Magic Keyboard een laptopvervanger? 

Apple heeft met het Magic Keyboard voor de iPad een waardig werkstation ontwikkeld. Daarmee is de iPad nog meer een laptopvervanger geworden. Maar wordt dit de vervanger van de MacBooks? Ten eerste typt het toetsenbord vrijwel hetzelfde als de nieuwste MacBooks en ook werkt de trackpad lekker vloeiend. De iPad samen met het Magic Keyboard staat als een huis, wel zijn ze samen een stukje zwaarder dan een MacBook Air en even zwaar als een Macbook Pro. Ook heeft het Magic Keyboard wat minder toetsen dan een MacBook. Er ontbreken wat functietoetsen zoals volume, helderheid, play/pauze, een de escape-toets. Maar heb je momenteel een model iPad die hierboven genoemd is, dan is het aanschaffen van een Magic Keyboard zeker een aanrader! Weet je niet zeker welke iPad je hebt en ben je benieuwd of jouw iPad compatible is met het Magic Keyboard? Lees dan onze blog: Welke Apple iPad heb ik?

Apple Magic Keyboard kopen

Binnenkort zijn de nieuwste Apple Magic Keyboard voor de iPad ook verkrijgbaar bij SB Supply! Kijk hieronder welk toetsenbord bij jouw iPad past:

Voor meer Apple of  iPad accessoires of Apple kun je ook terecht bij SB Supply

Geplaatst in iPad door Tijn Aarden