Invoxia: GPS Trackers | Pet tracker | Car tracker

Invoxia : Auto GPS Tracker / GPS Tracker / GPS Beacon 

Welke GPS-tracker moet je kiezen?

Denk je eraan om een GPS-tracker te kopen om je waardevolle spullen te lokaliseren? Dan ben je bij de juiste blogpost gekomen! We gaan samen ontdekken hoe je de bewegingen en verplaatsingen van je kinderen gemakkelijk kunt volgen, je voertuigen kunt lokaliseren in geval van diefstal en weet waar je huisdier zich bevindt als het verdwaalt is of lang wegblijft!

GPS-plotter invoxia: Hoe werkt het?

De invoxia GPS tracker is een handige gadget om je spullen te lokaliseren, het stuurt je anti-diefstal waarschuwingen om je te waarschuwen in geval van verdachte bewegingen op je voertuigen, kinderen en zelfs huisdieren.

Je definieert veiligheidszones via de applicatie en de tracker doet de rest! Het vertelt je wanneer de tracker in of uit het gebied gaat met een perfecte nauwkeurigheid. Dit alles is toegankelijk via de applicatie. Ook kun je de route van de tracker volgen.

Met een levensduur van 6 maanden hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij ineens leeg is. Bovendien krijg je een melding als de batterij bijna leeg is.

De netwerkdekking is GRATIS voor 3 jaar en een simkaart is niet eens nodig om ervan te genieten. Het abonnement is inbegrepen in het invoxia-pakket.

GPS Tracking en Tracing

Met de GPS Tracker van Invoxia kan je je waardevolle spullen zonder afstandslimiet rechtstreeks vanuit de GPS-applicatie van Invoxia op je smartphone volgen. De GPS Tracker geeft zijn positie elke 5 tot 10 minuten door als hij in beweging is (afhankelijk van je instellingen). Volg de bewegingsgeschiedenis van de tracker via de Invoxia tracking app.

Geofencing en anti-diefstal detectie

Stel waarschuwingszones in en ontvang een melding zodra de tracker deze zones binnenkomt en/of verlaat. Activeer antidiefstalwaarschuwingen om je te laten waarschuwen als je stilstaande voertuig beweegt en/of kantelt (30 graden).

GPS Beacon Nauwkeurigheid

De Invoxia GPS Tracker kan zijn positie elke 5 of 10 minuten updaten, afhankelijk van je instellingen. Het is niet juist om te zeggen dat het een real-time GPS-tracker is - met een GPS-nauwkeurigheid van 25 m. Je kunt de tracker ring maken via Bluetooth om hem gemakkelijk te vinden. 

Netwerken gebruikt door de GPS-plotter van Invoxia

Buiten Frankrijk en Zwitserland maakt de Invoxia-tracker gebruik van het Sigfox RC1-netwerk. Kijk naar de dekking op de link: https://www.sigfox.com/en/coverage Vermeld ook dat Invoxia gebruik maakt van het Sigfox Europe RC1 netwerk.
Wij raden het gebruik van onze tracker alleen aan in de volgende landen: Frankrijk, Spanje, Duitsland, Portugal, Luxemburg, België, Nederland, Tsjechië, Slowakije, Ierland (inclusief Noord-Ierland), Engeland, Denemarken en Italië (alleen de belangrijkste steden in het noorden, Rome en Napels).

In Frankrijk maakt de Invoxia-tracker echter gebruik van het laagdrempelige LoRa-netwerk (dat door Objenious van Bouygues Telecom wordt geëxploiteerd).

In tegenstelling tot de meeste GPS-bakens op de markt die gebruik maken van GSM, hebben deze netwerken geen simkaarten nodig en is het abonnement inbegrepen en gratis voor de eerste 3 jaar. Vanaf het vierde jaar kost het abonnement slechts € 9,99 per jaar.

Aangezien deze netwerken worden uitgerold, is het belangrijk dat de klant hun lokale dekking controleert voordat hij het product koopt.

Beperkingen van het netwerk

De trackers van Invoxia zullen in de volgende situaties niet optimaal kunnen functioneren omdat ze de trackers verhinderen om met het netwerk te communiceren

  • Als de tracker in een metalen behuizing is geplaatst
  • In dichte bossen, heuvels of bergen... 
  • Wanneer de tracker op hoge snelheid beweegt.

Raadpleeg hier de dekking van het door Invoxia gebruikte netwerk (Sixfox genaamd): https://www.sigfox.com/en/coverage

Blauw: de baanmarkering werkt optimaal

Violet: De plotter werkt wel, maar niet optimaal.

Grey: Tracker zal niet werken.

Welke GPS Tracker moet ik hebben voor kinderen?

Je kind onderweg in de gaten houden is nu meer dan ooit mogelijk met het Invoxia GPS-baken.

Stop het in zijn tas en laat het hem weten als hij op school of een andere specifieke bestemming aankomt.

Dit kan met een smartphone applicatie voor ouderlijk toezicht en GPS-locatie of met een aangesloten horloge (smartwatch), behalve dat smartphones nu verboden zijn in scholen en smartwatches vrij kwetsbaar en duur zijn.

In het geval dat je kind verdwaald raakt, kan je hem of haar gemakkelijk vinden via de applicatie, je ontvangt elke 3 minuten een melding, afhankelijk van uw configuratie en netwerk. Met deze link komt u bij de GPS Tracker.

Welke auto GPS tracker moet ik hebben?

Zoek en bescherm je auto, scooter of motor! Plaats de tracker gewoon in het handschoenenkastje of in de kofferbak en je kan je voertuig altijd in de gaten houden!

Je krijgt meldingen in geval van verdachte verplaatsingen en in geval van diefstal helpen de invoxia-diensten de politie bij het vinden van je voertuig, er zijn al enkele honderden auto's gevonden dankzij de Invoxia GPS-tracker. Met deze link komt u bij de GPS Tracker.

Welke GPS-tracker moet ik hebben voor honden en katten?

Leer je huisdieren beter kennen met invoxia's Pet Tracker voor katten en honden! Bevestig de GPS-tracker aan de halsband van je huisdier en volg zijn bewegingen voor het geval hij verdwaalt of wegloopt.

De Pet Tracker houdt ook de activiteit van uw huisdier bij, dankzij een innovatieve kunstmatige intelligentietechnologie. Volg de activiteit van je huisdier en de rustindicatoren op de lange termijn om veranderingen in de gewoonte op te sporen.

De Tijdlijn biedt een eenvoudig en volledig overzicht van de activiteiten, slaap en bewegingen van je huisdier, voor een grondig begrip van wat je kat of hond niet kan uitdrukken. Een echt controle- en preventie-instrument. Met deze link komt u bij de GPS Tracker.

Welke GPS tracker voor fietsen en scooters?

Rij je meestal op de fiets? Woon je in Nederland en ben je bang dat iemand het zal stelen?

Invoxia heeft ook een GPS-tracker voor fietsen! Schuif hem gemakkelijk in de reflector en bevestig hem op je zadelpen.

Net als de andere Invoxia-trackers word je in geval van verdachte verplaatsingen of pogingen tot diefstal in real time op de hoogte gebracht. Ook bijzonder handig voor uw scooter!

Met deze link komt u bij de GPS Tracker.

Geplaatst in Algemeen door Kirsten Buitenkamp

Reacties

Voeg reactie toe