Tablethouder die reizen met de auto ontspannender maakt voor ouder en kind

tablethouder-voor-onderweg

Een tablet is een redder in nood als het gaat om het vermaken van kinderen in de auto. Echter, wil je je geen zorgen maken over het rondrollen van de tablet tijdens het rijden. De Vogel's tablethouder maakt het eenvoudig om een tablet veilig in een comfortabele kijkpositie aan de achterkant van een hoofdsteun te bevestigen. Dankzij het draai- en kantelmechanisme creëer je snel en gemakkelijk een comfortabele kijkhoek, voor de grote en kleine passagiers. Met de Vogel's RingO Universal Car Pack verander je de achterkant van je auto snel in een mobiel entertainmentsysteem.

Een tablethouder die op alle iPads en andere tabletmerken past, daarnaast binnen enkele seconden op hoofdsteun geïnstalleerd

De stijlvol ontworpen Vogel's tablethouder past op alle tablets van 7-13 inch met een dikte van 0,2-0,5 inch (0,5-1,3 cm). Het Tablet Car Pack wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, inclusief een tablethouder en een autohoofdsteunbevestiging. Er is geen gereedschap nodig om de tablethouder te installeren. Klik hem eenvoudig op de tablet en klik hem daarna stevig vast aan de houder op de hoofdsteun. Nu genieten jouw kinderen van hun favoriete games, films en apps en hoef jij je geen zorgen te maken dat de tablet op de grond valt.

Heb je al een RingO,maar heb je alleen de autohoofdsteunbevestiging nodig? Ga dan voor de Vogel's RingO Car Mount.

Geplaatst in iPad door Keanu Game