dbramante1928

dbramante1928

Het merk dbramante1928 staat bekend om haar handgemaakte lederen hoezen en tassen van topkwaliteit. Het ontwerp van dbramante1928 is een mix van Deens design en ambachtelijk vakmanschap uit India. Een Deens ontwerp beloofd stijvolle, functionele en kwalitatief behoudende hoezen en tassen. Maar ze gaan nog een stapje verder: elk product wordt met de hand gemaakt in de eigen fabriek door ambachtelijke vakmanschap waarbij gebruik wordt gemaakt van verfijnde materialen. Kortom tassen en hoezen vervaardigd door vakmanschap gecombineerd met betaalbare luxe, wie wil dat nou niet? 

Populair: dbramante1928 iPhone XS casesiPhone X cases | Apple Watch bandjes | Laptoptassen

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
dbramante1928 Kastrup 2 Weekender Bag Hunter Dark

Normale prijs: € 219,99

Aanbieding prijs € 119,99

Aanbieding
dbramante1928 Skagen MacBook 12 inch Sleeve Hunter

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 39,99

Aanbieding
dbramante1928 Lynge 2 case iPhone X / XS zwart

Normale prijs: € 43,99

Aanbieding prijs € 37,99

Item 65 tot 74 van 74

100% lederen producten van dbramante1928

Dbramante1928 is een merk met belangrijke waarden die zij mooi in hun missie beschrijven “great design driven by great values”. Dbramante is en Deens fashion en lifestyle merk die zich willen focussen op duurzame accessoires gemaakt van full-grain leer en gerecycled plastic met een tijdloos en elegant design. Dit mooie merk is een eerlijk merk en investeert een deel van haar omzet terug in het fabrieksdorp in India.
Wij als SBSupply zijn erg trots om te kunnen zeggen dat wij door middel van de producten van dbramante1928 te verkopen zo ook ons steentje bijdragen aan een betere wereld waar we nu in leven en de volgende generaties. 

Het productieproces van dbramante1928

Het productieproces bestaat uit 28 stappen en begint met de selectie van de beste leersoorten:

  • De productie begint met het inkopen van de beste materialen en het looien van de huiden.
  • Dit wordt gevolgd door de voorbereiding van het leer om de juiste look en feel te krijgen.
    Tijdens het gehele productieproces zijn er controles om de kwaliteit van het leer te waarborgen.

Dbramante1928 laptoptassen, sleeves, hoezen, weekendtassen en Apple Watch horlogebandjes

Bij SB Supply bieden we een ruim aanbod dbramante hoezen voor diverse apparaten. Zoals de populaire leren dbramante1928 iphone hoesjes en wallet cases voor diverse telefoons als de Samsung Galaxy en iPhone. Maar ook voor de luxueuze laptoptassen en laptop sleeves ben je hier aan het juiste adres. Deze zijn beschikbaar voor in de formaten laptops in 13 inch, 14 inch en 15 inch. Zoek je iets groters? Zoals een leren weekendtas? Dan raden we aan de stijlvolle Kastrup 2 weekender bags eens te bekijken.

Betere kansen voor kinderen met dbramante1928

Dbramante1928 en SB Supply werken samen aan de verbetering van de levensstandaard in India en wij nemen verantwoordelijkheid voor de gemeenschap rondom de dbramante fabrieken door het aangaan van een nauwe samenwerking met LittleBigHelp. Met dit initiatief, nemen we een steeds actievere benadering in het helpen van de lokale wijk en medewerkers waar onze leren accessoires worden geproduceerd. LittleBigHelp werkt aan betere kansen voor kinderen die op de straat en in sloppenwijken van Kolkata leven. Ze werken aan fundamentele mensenrechten zoals onderwijs, medische zorg, onderdak en voedsel veilig - elke dag. We veranderen uw kleine hulp in een grote hulp voor mensen in nood!