iPad Pro 12,9" cases

Bescherm je iPad Pro in stijl

Na het aanschaffen van de nieuwste iPad Pro wil je natuurlijk dat die in zijn nieuwe staat blijft. Met ons rijkgevulde assortiment aan iPad Pro cases moet je er wel in slagen om in stijl je iPad te beschermen tegen stoten, vuil en zelfs water. Doormiddel van onze unieke merken zoals Griffin, Catalyst, Twelve South en is je iPad Pro veiliger dan ooit. Deze merken zijn uiterst betrouwbaar waardoor je iPad Pro in goede staat zal blijven verkeren. Daarnaast voegen de cases ook nog eens wat toe aan het design van je Ipad: een mooi hoesje geef je apparaat net dat extra beetje glans.

Aanbieding
11 artikel(en)

Folio Hoesjes met standaard

Folio Cases voor de iPad hebben het voordeel dat ze zowel de achterkant als ook het scherm van jouw iPad Pro 12,9" beschermen. Je kunt de iPad bijvoorbeeld transporteren zonder rekening te houden met andere voorwerpen in jouw tas of rugzak die de iPad eventueel kunnen beschadigen. Daarnaast kun je een folio hoesje gebruiken als standaard tijdens het kijken van video's of films op de iPad.

Waterdicht iPad hoesje

Waterdichte hoesjes voor de iPad kunnen van belang zijn als je de iPad voornamelijk in een outdoor-omgeving gebruikt, bijvoorbeeld in verband met werk of tijdens een vakantie. De LifeProof case van Nuud is voorzien van een IP-68 certificering - dit wil zeggen dat het hoesje volledig waterdicht is en bescherming biedt bij vallen tot een hoogte van 1.2 meter.

Valbestendig hoesje op militaire standaard

Mocht je op zoek zijn naar een hoesje dat jouw iPad Pro 12,9" ook in extreme situaties beschermt, dan is een case met een MIL-STD-810 certificaat geschikt. Deze hoesjes zijn getest volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense en kunnen optimaal tegen vallen, stoten en vuil. De iPad hoesjes van UAG zijn voorzien jouw iPad van de juiste bescherming!