Black Friday iPhone 12

Black Friday iPhone 12 Accessories

Ons uitgebreide assortiment van iPhone 12 accessoires is ook opgenomen in de Black Friday deals! Tijdens Black Friday hebben we exclusieve deals voor iPhone 12 screenprotectors, hoesjes, accessoires en meer! Dit geldt voor alle modellen, inclusief de 12 Pro, 12 Pro Max en 12 mini. Topmerken als Casecentive doen mee met de actie en hebben nooit eerder vertoonde kortingen in petto! 

Aanbieding
UAG Monarch Hard Case iPhone 12 Mini zwart

Normale prijs: € 54,99

Aanbieding prijs € 44,99

Item 1 tot 32 van 79

iPhone 12 deals on Black Friday

Black Friday met iPhone 12 Accessoires

We hebben een geweldige collectie accessoires om je iPhone 12 compleet te maken. Denk aan screenprotectors, hoesjes, gadgets en nog veel meer! Geïnteresseerd in alle iPhone 12 accessoires? Klik dan op je toestel: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max.

Black Friday deal op iPhone 12 screenprotectors

In samenwerking met Casecentive hebben wij tijdens Black Friday topdeals op screenprotectors. Een full screen 3D screenprotector van Casecentive biedt optimale bescherming voor de gehele voorkant van jouw scherm. Je ziet bijna niet dat er een screenprotector op jouw scherm zit, maar je heeft toch de volledige functionaliteit die een screenprotector biedt! Een iets goedkopere variant is de 2D screenprotector, die ook een goede bescherming biedt voor jouw iPhone 12, maar niet zoals de 3D screenprotector, waarbij het glas bijna onzichtbaar is. Bekijk snel onze iPhone 12 screenprotectors tijdens Black Friday.

Black Friday deals op iPhone 12 hoesjes

Een unieke telefoon vraagt om een unieke case en dat is precies waar het Nederlandse merk TulipCase zich in samenwerking met Casecentive op heeft gericht voor de iPhone 12. Dankzij een exclusieve samenwerking met TulipCase heeft SB Supply deze hoesjes op voorraad, ook tijdens Black Friday. Ondanks dat het al een groot succes is, geeft SB Supply in samenwerking met beide merken een mooie korting op de Eco TPU cases van TulipCase & Casecentive. Bekijk snel onze iPhone 12 hoesjes tijdens Black Friday.