Black Friday Satechi

Een geselecteerd aantal Satechi producten zal tijdens Black Friday in de uitverkoop gaan. Mis het niet, want Satechi is zeer snel uitverkocht. Als je nog op zoek bent naar een multipoort zoals de Satechi USB-C Multiport Adapter of de Satechi Aluminium Mousepad, dan hebben we beperkte aanbiedingen op deze producten tijdens Black Friday! Selecteer je apparaat in de filterbalk aan de linkerkant om de juiste USB-C hub, adapter of andere accessoires voor je MacBook, iPad of smartphone te vinden. 

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Satechi Eco Leather Desk Mat blauw

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 62,99

Item 1 tot 32 van 112

Black Friday aanbiedingen voor adapters, USB-C hubs en meer

Black Friday met Satechi 

Ben je op zoek naar laptop accessoires? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Satechi heeft een ruim assortiment aan accessoires van muismatten tot Mulitports en meer! Wat je ook zoekt, Satechi heeft het, voor een mooie prijs en met een uitstekende kwaliteit.

Black Friday Satechi USB-C Multiport adapters

De meest bekende producten van Satechi zijn de Multiports en adapters. De Satechi Multiports en Hubs zijn van goede kwaliteit, en de prijs-kwaliteit verhouding is misschien wel de beste in zijn klasse. De hubs werken perfect en zijn duurzaam. Bovendien heb je een ruime keuze zodat je altijd de juiste Multiport of Hub kunt vinden. Bekijk snel onze Black Friday deals van Satechi.