Apple Event 2021 - iPad Pro 2021, iPhone 12 in paars en nog veel meer!

Op 20 april was het eindelijk weer zover: Apple presenteerde de nieuwste technologieën en producten! Van het nieuwe iMac model - in verschillende kleuren! - tot een nieuwe iPhone 12, nieuwe iPad Pro-modellen, AirTag en meer, in deze blog vind je al het nieuws van het Apple Event 2021! 

Opmerking: Alle producten die op 20 april worden onthuld, kunnen vanaf 30 april worden voorbesteld en zullen in de tweede helft van mei worden verzonden.  

iPhone 12 

De iPhone 12 is een zelfverklaarde bestseller van Apple, die met nieuwe kleuren en een gloednieuw design, als eerbetoon aan de iPhone 4 en 5, veel oude Apple fans zou kunnen inspireren! Bovenal boodt de iPhone 12 Mini voor diegenen die nog niet helemaal overtuigd waren van de overstap naar een steeds grotere iPhone, de juiste oplossing!

Tijdens het Apple-evenement werden extra toevoegingen gedaan aan de iPhone 12 en iPhone 12 Mini line-up, en de populaire paarse tint die voor het eerst beschikbaar was in de iPhone 11 is nu beschikbaar voor de iPhone 12 en 12 Mini! Ter herinnering, voorheen was de iPhone 12 beschikbaar in de volgende kleuren: wit, zwart, blauw, groen en (PRODUCT) RED.

Ontdek onze accessoires voor iPhone 12:

iPhone 12 hoesjes - iPhone 12 mini hoesjes

iPhone 12 Screenprotectors - iPhone 12 Mini screenprotectors

iPhone 12 Adapter - iPhone 12 Mini Adapter

SB Supply beveelt het iPhone 12 Starter Pack aan: 

Casecentive Shockproof case iPhone 12 / iPhone 12 Pro clear

Satechi Aluminum PD & QC Wireless oplader grijs

Apple USB-C 18W Power adapter | fast charging

iMac 2021 - M1-chip, 7 kleuren, 24 inch en meer!

De iPhone 12 in paars was niet de enige kleurrijke aankondiging van Apple. Apple heeft, voor de eerste keer, kleurrijke iMacs uitgebracht! De nieuwe iMac zal verkrijgbaar zijn in de volgende kleuren: blauw, groen, rosé, geel, oranje, paars en klassiek zilver. 

De nieuwe iMac-modellen in een overzicht

De nieuwe iMacs zijn verkrijgbaar in 3 prijsklassen, waarbij elk model zijn eigen voordelen biedt. Bekijk ons overzicht van de functies van elk model, zodat je de iMac vindt die het best bij je past. 

iMac iMac iMac
Apple Chip  M1 M1 M1
Geheugen 256 GB 256 GB 512 GB
Werkgeheugen     8GB 8GB 8GB
CPU 8-Core 8-Core 8-Core
GPU 7-Core 8-Core 8-Core
Display 24" 4.5K Retina Display 24" 4.5K Retina Display 24" 4.5K Retina Display
Aansluiting Twee Thunderbolt / USB 4 poorten

Twee Thunderbolt / USB 4 poorten
Twee USB 3 poorten
Gigabit Ethernet

Twee Thunderbolt / USB 4 poorten
Twee USB 3 poorten
Gigabit Ethernet

Toetsenbord Magic Keyboard

Magic Keyboard met Touch ID

Magic Keyboard met Touch ID

Prijs

1.449,00 €

1.669,00 €

1.899,00 €

iMac Pro 

Het is belangrijk op te merken dat Apple tijdens dit Apple-evenement geen nieuwe iMac Pro-modellen heeft aangekondigd. Dit betekent dat er in de toekomst nieuwe, Pro-modellen zullen komen, die net als de vorige modellen, of zelfs de iPhones, enkele extra functies zullen hebben. Wat Apple hier precies van plan is, is op dit moment nog niet bekend. 

iPad Pro 2021

De nieuwe iPad Pro-modellen waren ons persoonlijke hoogtepunt van het Apple-evenement! De nieuwe iPad Pro zal verkrijgbaar zijn in 2 formaten: 11 inch en 12,9 inch, dus er is niets veranderd ten opzichte van het vorige model. De grote verandering die Apple nu heeft aangekondigd, is dat de iPad nu ook zal worden uitgerust met de krachtige Apple M1-chip, die momenteel alleen beschikbaar is in de MacBook en iMac. Een verrijking, die vooral belangrijk is in tijden van FaceTime-gesprekken, Zoom-vergaderingen en andere digitale vergaderingen, is de mogelijkheid van 5G!

Wat kan de Apple M1 chip doen? 

De Apple M1 chip werkt veel sneller dan de vorige modellen. Dit betekent dat de nieuwe iPad Pro-modellen twee keer zo snel werken als de iPad Pro-modellen uit 2020. Daarnaast zijn de prestaties met een hele 40 procent verbeterd! De nieuwe iPad Pro-modellen bieden nog een voordeel: ze zijn compatibel met Thunderbolt 4! De iPad Pro 12,9-inch is ook uitgerust met een nieuwe schermtechnologie die zorgt voor diepere zwarttinten en helderder wit.

Onze conclusie over de nieuwe iPad Pro-modellen

Als je op zoek bent naar een krachtige iPad die net zo goed of zelfs sneller werkt dan de MacBook, mag je de nieuwe iPad Pro zeker niet missen. Dankzij de M1-chip is de iPad vergelijkbaar met de huidige MacBooks en iMacs en vooral voor het thuiskantoor een perfecte aanvulling op de werkplek!

Als je nog meer uit je iPad wilt halen, mag je dit accessoire niet missen!

Apple USB-C HDMI Digital AV Multiport Adapter wit (MUF72ZM/A)

AirTag

Er wordt al geruime tijd gespeculeerd dat Apple een item zal uitbrengen waarmee je voorwerpen, zoals je portemonnee of sleutels, kunt lokaliseren met behulp van dezelfde locatietechnologie als 'Zoek mijn iPhone'. Nu, is de tijd eindelijk gekomen! AirTag is officieel gelanceerd en het heeft een live tracking functie die belangrijke voorwerpen live kan lokaliseren, zodat je nooit ver hoeft te zoeken. De tracking werkt met de bekende en populaire Zoek mijn iPhone app. Eén AirTag kost €35, een set van 4 AirTags kost €119. Je kunt de AirTags gratis laten graveren en ze beschermen en individualiseren met extra accessoires.

Bekijk hier de accessoires voor de Airtag

Wil je niet wachten tot half / eind mei voor een tracker?

Dan zijn de Invoxia producten misschien iets voor jou! Deze zijn verkrijgbaar in 3 versies: één voor dagelijks gebruik, bv. in de auto, voor dementerenden of kinderen, één voor op de fiets en één voor huisdieren. 

Invoxia Pet Tracker

Invoxia Bike Tracker

Invoxia GPS Tracker