iPad

tablethouder-voor-onderweg

Een tablet is een redder in nood als het gaat om het vermaken van kinderen in de auto. Echter, wil je je geen zorgen maken over het rondrollen van de tablet tijdens het rijden. De Vogel's tablethouder maakt het eenvoudig om een tablet veilig in een comfortabele kijkpositie aan de achterkant van een hoofdsteun te bevestigen.

Lees meer
Geplaatst in iPad door Keanu Game

ipad-air-2022-2020

Na de voorganger in 2020 is Apple maart met de 5e generatie van de iPad Air op de markt verschenen. Op eerste oogopslag lijken de iPad Air 2020 en 2022 hetzelfde. Toch heeft Apple wat opvallende aanpassingen gemaakt. Die aanpassing hebben wij voor jou op een rijtje gezet!

Lees meer
Geplaatst in iPad door Esra Demirtas

Apple Magic Keyboard voor je iPad

17 jan. 2022 12:08:24

Apple Magic Keyboard voor je iPad

Maak van je iPad een compleet werkstation. De nieuwe Apple Magic Keyboard voor je iPad maakt dit mogelijk. Apple's Keyboard dient als toetsenbord met ingebouwde trackpad en ook als beschermende cover met een strak design. Lees alles over Apple's Magic Keyboard voor de iPad in deze blog! Ook binnenkort beschikbaar bij SB Supply!

Lees meer
Geplaatst in iPad door Tijn Aarden

Apple Event 2021 - Dit is nieuw

12 okt. 2021 16:50:32

Het Apple-evenement bracht ons niet alleen de iPhone 13, maar ook een nieuwe iPad, iPad Mini, een nieuwe Apple Watch en verbeteringen aan Apple Fitness +.
Ontdek alles wat je moet weten in deze blogpost van SB Supply.

Lees meer
Geplaatst in iPad door Swen Heijstee

iOS 15 nieuwtjes ✅

7 sep. 2021 15:25:10

De nieuwste iOS update van Apple komt eraan!

Apple heeft de nieuwe update voor zijn besturingssysteem iOS 15 benoemd. iOS 15 biedt nieuwe manieren om in contact te blijven met de wereld en interessante functies waarmee gebruikers zich beter kunnen concentreren op hun werk. Verder zal men door gloednieuwe functies ontdekken wat zij nog meer met de intelligentie van hun apparaat kunnen doen!

Apple introduceert zo ook belangrijke FaceTime-updates, nieuwe Focus-functies om afleiding te verminderen en verbeterde intelligentie op het toestel om informatie te verzamelen. De update maakt het ook mogelijk de wereld op nieuwe manieren te verkennen met Kaarten, Weer en Portemonnee.

Lees meer

Wat is het beste iPad hoesje?

30 jun. 2021 14:23:00

Welk iPad hoesje is het beste? Welk hoesje biedt de meeste bescherming? Deze vraag wordt ons bij SB Supply bijna dagelijks gesteld en hij is terecht. Je betaalt zoveel geld voor een nieuwe tablet en je wilt niet dat er bij de eerste keer vallen een barst of een kras in komt. Daarom heb je betrouwbare en hoogwaardige bescherming voor je iPad nodig. In deze blog geven wij je aanbevelingen voor de beste bescherming in verschillende situaties.

Lees meer

Tablets worden steeds belangrijker, vooral in tijden waarin online-onderwijs en digitaal leren aan de orde van de dag zijn. Maar hoe vind je de beste tablet voor online lesgeven? En waar moet je op letten? We beantwoorden deze vragen in deze blogpost.

Lees meer
Geplaatst in iPad door Bram Mathijssen

Hoe bescherm ik mijn iPad?

12 apr. 2021 13:57:32

Als je net een iPad hebt gekocht ben je er natuurlijk heel zuinig op en wil je dat hij zolanfg mogelijk meegaat. Het is dan absoluut noodzakelijk dat je alle mogelijke maatregelen neemt om het te beschermen. En als het om de bescherming van het scherm gaat, is het van cruciaal belang om de juiste keuze te maken!

Het probleem is dat iPads vaak stuk gaan. Om te beginnen is de gemiddelde levensduur van een Apple product iets meer dan vier jaar. Maar voordat die periode van vier jaar voorbij is, kan jouw kostbare tablet gemakkelijk krassen, barsten of beschadigen, vooral als je hem onderweg meeneemt.

In dit artikel bespreken we manieren om je iPad scherm te beschermen tegen stof en krassen. We zullen je ook laten kennismaken met enkele producten die je bij SB Supply kunt kopen om jouw tablet te beveiligen!

Lees meer
Geplaatst in iPad door Swen Heijstee

Steeds meer mensen maken er een punt van om AirPods te bezitten. Er zijn echter enkele verschillen in de AirPod-modellen die momenteel beschikbaar zijn en waar je rekening mee moet houden bij het nemen van jouw beslissing. Wanneer je AirPods koopt, heb je de keuze tussen AirPods, AirPods Pro en AirPods Max. In deze post laten we je kennismaken met de momenteel beschikbare AirPods, zodat je op basis van jouw interesses kunt beslissen welke het beste bij jouw behoeften past!

Lees meer
Item 1 tot 10 van 33