iPhone

Is mijn iPhone 14 waterdicht?

5 sep. 2022 14:27:49

De iPhone 14 van Apple komt met nieuwe en verschillende functies. Zo heeft het een betere camera dan zijn voorgangers en zit er de nieuwste IOS 16 op, maar is deze telefoon ook beter bestendig tegen water en stof en hoe bestendig is deze telefoon dan eigenlijk?

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Dries Hoefnagels

De iPhone 14 is volgens Apple een grote upgrade vergeleken met de iPhone 13, maar is dat eigenlijk wel zo? En is de iPhone 14 het prijsverschil wel waard? En wat zijn de grote upgrades dan? Je leest meer hieronder.

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Lucas Rijnen

De nieuwe software-update van Apple, IOS 16 Beta, introduceert een groot aantal nieuwe functies en mogelijkheden. De Continuity Camera is een van de functies die we in deze blog zullen bespreken. Wilt u meer weten over de Continuity Camera en de bijbehorende accessoires? Bekijk nu onze blog over de continuïteitscamera!

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Zeinab El Yazghi

gps-trackers-sbsupply

Naarmate de vakanties beginnen worden passagiers die via luchthavens over de wereld reizen geteisterd door bagageproblemen. Van lange vertragingen bij het ophalen van bagage, tot het worden gevraagd om de koffers een dag voor de vlucht af te geven. Door deze vervelende situaties ziet men vaak gebeuren dat de bagage uiteindelijk zoek raakt. Nu de spanningen hoog oplopen als gevolg van vertragingen en annuleringen van vluchten, verergeren deze problemen de stress waar vakantiegangers momenteel al last van hebben. Zorg er daarom voor dat jouw koffer met kostbare spullen altijd is terug te vinden met onze compacte trackers! 

Lees meer

iPhone SE 2022 vs iPhone SE 2020

1 apr. 2022 12:52:41

Ahh, de nieuwe iPhone SE 2022! Daar is hij dan! Warm ontvangen door alle Apple fans en vooral de fans van de iPhone SE. In onze blogpost kun je alle details lezen over de derde generatie van de IPhone SE. En hoe verschilt hij van de iPhone SE 2020? Wat maakt de iPhone SE 2022 nou zo bijzonder.

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Luc Plagge

Een goede screenprotector voor je smartphone is een must-have. Het is een van de dingen waar je als eerste aan denkt na het kopen van een smartphone, vooral als die duur is. Het vervangen of repareren van een smartphonedisplay kost enorm veel geld, soms bijna net zoveel als een nieuwe telefoon. 

Wat is een goede screenprotector en waarom moet je echt een goede screenprotector nemen? Misschien wel de belangrijkste vraag: hoe kan ik de screenprotector het beste op mijn smartphone aanbrengen? In deze blog bespreken we het allemaal.

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Stan van Elk

Camera's iPhone 13 series

2 nov. 2021 15:45:23

Camera's iPhone 13 series 

De iPhone 13 is nu al een tijdje uit en Apple heeft de camera’s van de iPhone 13 en iPhone 13 Pro flink verbeterd ten opzichte van hun voorgangers. De camera is ook samen met de 120Hz refresh rate de belangrijkste verbetering van het jaar. Dit jaar heeft Apple weer vier modellen gepresenteerd en twee verschillende camera setups. De iPhone 13 en iPhone 13 mini hebben dezelfde setup, net zoals de iPhone Pro en iPhone Pro Max. Wat is er allemaal nieuw en verbeterd? Lees in deze blog van SB Supply alles over de camera's van de iPhone 13 series!

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Tijn Aarden

Is mijn iPhone 13 waterdicht?

15 okt. 2021 11:20:19

iphone-13-waterdicht-telefoon-water-camera-waterbestendig

Smartphones zijn een integrerend deel van ons dagelijks leven geworden. Ze vergezellen ons overal, of het nu naar het werk, naar feestjes of naar het strand is. In deze alledaagse situaties worden onze mobiele telefoons blootgesteld aan de gevaren van water en vuil. Maar Apple adverteert met de belofte dat de nieuwe iPhones zijn "geclassificeerd onder IP68 volgens IEC-norm 60529". Maar wat betekent dat precies? Is de iPhone 13 waterdicht?

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Tijn Aarden

  • Je bent geïnteresseerd in hoesjes voor mobiele telefoons en bent op zoek naar welke stijl bij jouw levensstijl past. In onze ultieme gids vind je welke soorten hoesjes voor mobiele telefoons er zijn, waar je op moet letten voordat je ze koopt en krijg antwoorden op veelgestelde vragen.
Lees meer
Item 1 tot 10 van 53