Onze game producten - esport!

Overweeg je om te investeren in gamingapparatuur die professionele esports-spelers dagelijks gebruiken? Wij hebben een lijst samengesteld van de beste esports gaming producten, hoge kwaliteit streaming kits, gaming webcams, gaming headsets en meer. SB Supply zal je go-to bron zijn voor esport gaming gear van hoge kwaliteit.

Esport spelers hebben game uitrusting nodig die hen kan helpen om zich comfortabeler te voelen terwijl het ook bijdraagt aan het verhogen van het prestatieniveau. High-end game producten zullen je helpen langer en efficiënter te spelen. Zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt, kan het zoeken van de juiste esport game uitrusting moeilijk en vermoeiend zijn. Het is van vitaal belang dat je publiek je duidelijk hoort en ziet, en dat je je comfortabel voelt tijdens het gamen. Als je moeite hebt om te beslissen welke esport gaming gear het beste is, lees dan verder in deze blog!

Inhoudsopgave

  1. Streaming kits van hoge kwaliteit
  2. Game stoelen
  3. Webcams
  4. Gaming koptelefoons
  5. Gaming muis
  6. Gaming toetsenborden

Streaming kits 

Steelplay Pro HD Streamers Pack 4 in 1 

De Steelplay Pro HD Streamers Pack 4 in 1 streaming kit is ideaal voor esport gamers die op zoek zijn naar het volledige pakket in één. De kit bevat een webcam met een ingebouwd LED licht en kan opnemen met een Full HD omwenteling (1080 P). De webcam is compatibel met Mac OS en Windows. Met het greenscreen kun je virtuele achtergronden maken of speciale effecten toevoegen aan je stream.Het greenscreen is een goede manier om je streamingervaring up te graden zonder al te veel te doen. De microfoon bevestig je moeiteloos op het statief, die vervolgens via een kabel van 2 meter kan worden aangesloten op je smartphone. De kabel bevat een XLR-connector die overgaat in een 3,5 jack-connector voor eenvoudige aansluiting op jouw apparaat.  

Steelplay Pro HD Streamers Pack 4 in 1

Gear4U Streaming Mic with arm bundle  

Investeren in hoogwaardige audio-apparatuur is ideaal voor een esport gamer. Wanneer je aan het gamen bent, moeten de toeschouwers je ten allen tijde kunnen horen. De Gear4U Streaming Microfoon heeft een audiofrequentie respons tot 16.000 Hz waardoor je duidelijk kan spreken zonder achtergrondgeluiden, en je altijd met je vrienden of publiek praten zonder onderbroken te worden. Vergeleken met gaming koptelefoons, heeft deze microfoon een uitstekende audio helderheid. Als je geen microfoon hebt om ongewenste ruisfrequentie weg te filteren, kan het moeilijk zijn om met je teamleden te spreken als ze je niet goed kunnen horen.De microfoon kan op het bureau worden bevestigd met de dunne, smalle metalen schaarstandaard, zodat de microfoon stabiel blijft staan. 

Gear4U Streaming Mic with arm bundle

SBS Streaming kit  

De SBS Streaming kit is ideaal als je met een budget zit; zijn kleine compacte formaat maakt het gemakkelijk te verplaatsen en je kunt het overal mee naartoe nemen. Dit apparaat is gemakkelijk overal op te zetten en het heeft een ingebouwde LED-verlichting. Het apparaat kan rechtstreeks vanaf jouw smartphone worden bediend. Daarnaast bevat de streaming kit een microfoon zodat de kijkers je altijd goed kunnen horen.

SBS streaming kits

Game stoelen  

Een esport gamer zal altijd comfortabel moeten zitten tijdens het gamen. Gewone stoelen die niet gemaakt zijn voor gamen kunnen na een lange periode van gamen veel spanning op de spieren veroorzaken. Het handhaven van een goede houding is essentieel en onze game stoelen bieden precies dat.

Ranqer Felix - Gaming chair -white / pink 

De Felix Gaming chair van Ranqer heeft verschillende ergonomische eigenschappen, zoals een kantelmechanisme voor rechtop naar beneden positioneren en hoogteverstelling om de game-ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. De Ranqer Felix gaming chair is uitgerust met een langere rugleuning en een verhoogd hoofdkussen om de belasting van de nek en rug te helpen verminderen. Inbegrepen is een rug- en nekkussen dat kan worden gebruikt om te ontspannen terwijl je games speelt.   

Ranqer Felix - Gaming chair - white / pink

Fourze Cloud - Game stoel - Fabric  

De Cloud Fabric Gaming Chair van Fourze staat bekend om zijn maximale comfort en het leveren van ultieme prestaties met de combinatie van hoge kwaliteit stiksels en de comfortabele stof. De stoel absorbeert lichaamswarmte in een iets lager tempo terwijl het een stijlvolle en professionele uitstraling heeft. De extra vulling voorkomt rugpijn en houdt jouw focus op het spel. Je kunt de stoel eenvoudig in de gewenste positie zetten en dankzij de sterke gaslift kan de stoel tot 150 kg dragen.  

Fourze Cloud - Gaming chair - Fabric

Razer TAROK ESSENTIALS Gaming Chair black 

De TAROK ESSENTIALS Gaming Chair zwart van Razer integreert hoogwaardig PU-leder over de gehele stoel. De armleuning is gemaakt om verlichting te bieden. Het langdurig vasthouden van een controller kan overbelasting van de pols veroorzaken. De armleuningen zijn verstelbaar en kunnen in drie dimensies worden aangepast. Investeren in een goede stoel betekent ook investeren in je gezondheid. 

Razer TAROK ESSENTIALS Gaming Chair black

Gaming webcams  

Als je naar een professionele esportspeler kijkt, kun je hem altijd duidelijk zien. Elke beweging die ze maken wordt in milliseconden vastgelegd met beelden van hoge kwaliteit. De kwaliteit van je webcam kan je maken of breken. In de wereld van esport is het eerste wat opvalt de duidelijke visualisatie uiterst. 

Foscam w41 Full HD-webcam 2688 x 1520 4MP 

The Foscam W41 Full HD-webcam 2688 x 1520 4MP zorgt er niet alleen voor dat je stream er visueel zuiver uitziet, maar stelt je kijkers ook in staat om je lichaamstaal en gezichtsuitdrukking in milliseconden te zien. De webcam bevat een ingebouwde microfoon die achtergrondgeluiden onderdrukt en heeft een groothoeklens van 84° om al je bewegingen tijdens het gamen vast te leggen.   

Foscam W41 Full HD-webcam 2688 x 1520 4MP

Gear4u focus Full HD streaming webcam  

The Gear4u Focus Full HD Streaming  Webcam neemt alles op en streamt alles in volledig scherpe modus met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een frame-per-seconde (FPS)-snelheid van 30. Dankzij de ingebouwde stereomicrofoons van deze webcam kan je alles duidelijk horen en zien met een gezichtsveld van 80 graden, 

Gear4U Focus Full HD streaming webcam

Aukey Full HD 1080p webcam 

The Aukey 1080p HD camera is ideaal voor het opnemen van online video games op apparaten zoals Windows XP, Mac OS 10.7, en Android 4.0 of hoger. De webcam kan beelden opnemen in 1080p 30fps resolutie, zodat elke opname moeiteloos verloopt. De webcam is eenvoudig te monteren op jouw tv, computer of zelfs bureau. Hierdoor blijft de webcam stabiel terwijl je speelt.

Aukey Full HD 1080p Webcam

Gaming headsets

Met een gaming headset wordt de manier waarop je speelt een nieuwe game-ervaring. Je voelt en hoort onmiddellijk het verschil wanneer je een gaming headset opzet. Wanneer er een onverwachte vijand opduikt in een game, zul je het altijd weten.

Steelplay Wired Gaming Headset HP42 ice camo

The Steelplay Wired Gaming Headset HP42 ice camo brengt een nieuw perspectief in gaming. De audiokwaliteit spreekt voor zich; met geïntegreerde stereo audio detecteert de hoofdtelefoon of er geluid van de linker- of rechterkant komt. Dit helpt je precies te detecteren waar en wanneer een geluid wordt gemaakt, zodat je je vijanden sneller en moeitelozer kunt lokaliseren.

Steelplay Wired Gaming Headset HP42 ice camo

Op zoek naar een gaming headset met een noise canceling effect?

Bekijk onze Fourze GH300 Gaming Headset zwart, die een ruisonderdrukkend effect heeft om je gefocust te houden op jouw game play zonder afleiding.

Fourze GH300 Gaming Headset black

Gaming muis

Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen een gewone muis en een gamingmuis. Het belangrijkste verschil is de DIP (Dot per inch) gevoeligheidsregistratie, waarmee de muis tot 4000 DPI kan bereiken in vergelijking met een standaard muis, die slechts tot 1000 DPI kan bereiken. 

Fourze GM900 draadloze gaming muis zwart

The Fourze GM900 draadloze gaming muis zwart DPI meet de gevoeligheid van 400 tot 1000 voor precisieactiviteiten zoals in-game targeting, en de aanwijzersnelheid kan onmiddellijk worden gewijzigd. Dit geeft je een onverslaanbaar voordeel in games. Dankzij de draadloze en gewichtloze functies is het verplaatsen van de muis in elke richting nog nooit zo moeiteloos geweest. 

Fourze GM900 wireless gaming mouse black

Een gaming bureau kan ook een geweldige aanvulling op de gaming muis en stoel zijn. Een gaming bureau heeft een geïntegreerde muismat over het hele oppervlak van het bureau. Als je intensief speelt en wil je natuurlijk dat elke beweging van de muis wordt geregistreerd zonder het missen van een beat. Bekijk ons assortiment aan game bureaus

Gaming toetsenbord 

Voeg een toetsenbord toe aan jouw lijst om zo jouw gaming set-up compleet te maken. Gaming toetsenborden zijn ideaal voor esport gamers. Het spel kan intens worden en onbewust kun je het toetsenbord met veel kracht gebruiken. Een mechanisch toetsenbord is een zwaar toetsenbord dat speciaal is gebouwd voor gamers en het is bestend tegen intensief gebruik. Je toetsenbord gaat dus langer mee dan ooit.

Een mechanische toetsenbord is essentieel voor gamers, omdat het al kan herkennen wanneer de toets half wordt ingedrukt. Ten slotte zijn mechanische gaming toetsenborden gebouwd om intensief gebruik te weerstaan, ook tijdens een intens game potje waarbij het onvoorspelbaar is wat er kan gebeuren. Het toetsenbord kan onverwachts vallen of de toetsen kunnen met grote kracht geraakt worden als gevolg van de intensiteit van het spel. Dit is de reden dat een mechanisch gaming toetsenbord een must have is. 

Fourze GK60 RGM Mechanical Keyboard with no Numpad black

Fourze GK60 RGB Mechanical Gaming Keyboard no Numpad black is draadloos en compact, waardoor het een geweldige optie is voor esports gamers! Zonder Numpad staan er geen cijfers op het toetsenbord. Elke toets op een mechanisch toetsenbord heeft zijn eigen schakelaar die elke aanslag registreert. Deze schakelaars gaan langer mee, bieden meer controle en gevoel, en reageren sneller dan een membraan (standaard) toetsenbord.

Fourze GK60 RGB Mechanical Gaming Keyboard no Numpad black

Fourze GK130 Gaming keyboard mechanical

The Fourze GK130 Gaming keyboard is een toetsenbord van volledige grootte, zodat er ruimte is voor alle essentiële toetsen. Dit is een pluspunt als je games speelt die een lastige toetscombinaties vereisen en je jouw bewegingen toch zo vloeiend mogelijk wilt laten verlopen. Het toetsenbord bevat ook een anti-ghosting waarmee je probleemloos meerdere toetsen tegelijk kunt indrukken. Hierdoor kun je diagonaal lopen en tegelijkertijd je wapen afvuren, wat handig is voor games die gebruik willen maken van strafing in hun speltechnieken. 

 Fourze GK130 Gaming Keyboard mechanisch

Het kopen van de juiste game producten kan helpen bij het verbeteren van jouw gaming prestaties door middel van geïntegreerde functies die je ook nog eens toelaten om je te voelen als een esports pro gamer. Geniet van comfortabel en moeiteloos gamen met ons volledige game assortiment

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste gaming versnelling? Voel je vrij om contact met ons op te nemen via onze chat, telefoon, of e-mail. Bezoek onze contact pagina voor de volledige informatie! 

Geplaatst in Gaming door Esra Demirtas