De beste cadeau ideeën voor kerst!

Kerstgids 2019

Binnenkort is het weer kerstmis en weet je nog steeds niet wat je je dierbaren wil geven? Geen paniek - de SB Supply cadeaugids is hier met de beste kerstcadeaus. In deze blogpost vind je cadeaus voor het hele gezin! Wat geef jij voor Secret Santa?

Voor de kleinsten

SB Supply heeft allerlei spellen en gadgets voor de kids! 

De merken Techwillsaveus en Osmo staan bekend om hun moderne oplossingen van speels leren. De spellen bieden kinderen de mogelijkheid om te leren over programmeren en het produceren van muziek. Deze spellen zijn uitstekend voor de ontwikkeling van een kind.

Hier een paar producten van de twee merken: 

Techwillsaveus Record & Mix kit


Met de Techwillsaveus Record & Remix Kit kunnen kinderen hun eigen remix maken. Je kan zelfs de coole liedjes van je kinderen bewerken en delen! De kit heeft toegang tot het digitale leerplatform, Club Make, waar ze stapsgewijze tutorials en projecten kunnen vinden om hun vaardigheden te vergroten.

Techwillsaveus Electro Guitar Kit

Klaar om te rocken? Met de Techwillsaveus Electro Guitar Kit kunnen kinderen hun eigen gitaar met versterker bouwen. Kinderen kunnen deze coole kit zelfs gebruiken om hun eigen tracks op te nemen en creaties te verfraaien met geluidseffecten!

Osmo Coding Awbie

Osmo Coding is een geweldig edutainmentsysteem voor de iPad dat een wondere wereld van handmatige spelletjes voor je kind opent! Edutainment is een combinatie van educatie en entertainment en dat is precies waar het bij Osmo om draait - spelenderwijs leren! Door middel van Osmo Coding leren kinderen programmeercommando's en codes te gebruiken om het ondeugende karakter Awbie, die dol is op aardbeien, te controleren.

Meer informatie over high-tech speelgoed vind je in onze blog post "Wat is het nieuwste high-tech speelgoed voor kinderen?". 

Voor volwassenen

Niet alleen voor kinderen hebben we geweldige cadeau ideeën! We hebben ook aanbevelingen voor volwassenen. Of je nou van sport, mode of muziek houdt - de SB Supply kerstgids heeft voor ieder wat wils!

Stryd Footpod Powermeter with Wind Detection

Met de Stryd Footpod krijg je nauwkeurige gegevens over de intensiteit van je training. Het apparaat geeft je informatie over de benodigde en gebruikte spierkracht en je uithoudingsvermogen. Het mooie van deze versie van de Footpod - de windmeter meet ook in hoeverre de wind je helpt of meer kracht van je vraagt! Het beste geschenk voor alle (potentiële) hardlopers.

Meer hardloopaccessoires vind je hier

Belkin Powerbank 10.000 mAh zwart

Met de Belkin Powerbank 10.000 mAh kan je je toestel tot 3 keer opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt! Het opladen gaat met deze Powerbank net zo snel als met het normale stopcontact - in tegenstelling tot andere Powerbanks! Laat een lege batterij kerstavond of oudejaarsavond niet bederven!

Weet je de favoriete kleur van de ontvanger? Kies dan een Powerbank in zijn/haar favoriete kleur!

Zwart | Zilver | Roze

dBramante1928 Kastrup Weekender Bag zwart

De dbramante1928 Kastrup Weekender Bag heeft een ergonomisch en tijdloos, klassiek design: de korte lederen handgrepen, de afneembare schouderband, het gevoerde interieur en de verschillende binnenvakken maken de tas een uitzonderlijk goede reisgenoot! Verwen je dierbaren met een tas van de hoogste kwaliteit!

Op zoek naar een ander model? Bekijk dan hier andere modellen.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste cadeau! Contacteer ons per mail of bel ons van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur op 0544 700200!
Een leuke tip: maak een verlanglijst
Geplaatst in Algemeen door Stan van Elk