Welk smartphone hoesje is het beste?

Deze vraag horen we bij SB Supply vaak van onze klanten: "Welk smartphone hoesje is het beste?". Helaas hebben wij geen standaard antwoord op deze vraag. In deze blogpost hebben wij een overzicht voor jouw gemaakt met de belangrijkste punten waar je op moet letten als je een telefoonhoesje koopt.

Fashion of heavy duty hoesje? 

Als smartphone gebruiker heb je inmiddels een reuzachtige keuze aan hoesjes. Top-merken maken iPhone en Samsung hoesjes met extra batterij, met standaard, met kaarthouder en meer. Bescherm jouw smartphone ook tegen valpartijen of tegen de sleutels in jouw tas en voorkom dat je smartphone beschadigd wordt. Zoek je een hoesje dat goede bescherming biedt en een mooi accessoire is? Dan kies een hoesje dat precies deze eigenschappen combineert. Bij de telefoonhoesjes van Urban Armor Gear vind je de ideale oplossing. Dit merk heeft bijvoorbeeld een camouflage collectie die er leuk uitziet en ook nog eens een goede bescherming biedt.

Bekijk de stevige telefoonhoesjes van Urban Armour Gear en de unieke iPhone hoesjes van iDeal of Sweden.

Flipcase of Backcase?

Wat voor hoesje smartphone wil jij gebruiken? Een smartphone hoesje met portemonnee en van hoogwaardig leer? Of een telefoonhoesje met een fijne grip? Het voordeel van veel fliphoesjes is natuurlijk dat je telefoon aan de voor- en achterkant beschermd is. En vaak kun je het hoesje omklappen en als standaard gebruiken. Zo kun je je smartphone makkelijk neerzetten als je bijvoorbeeld een video wilt kijken. Bij veel van dit soort hoesjes heb je tegelijk de mogelijkheid om al je pasjes in te bewaren. En als je toch liever een gewone backcase zoekt... dan vind je deze ook bij SB Supply!

Wij adviseren: de backcases van Griffin en iPhone en Galaxy Flipcases van Valenta

Transparant of kleurrijk? 

Wanneer je veel geld investeert in een gloednieuwe smartphone, bijvoorbeeld de iPhone XS of XS Max, of de Samsung Galaxy S9, wil je ook een hoesje dat bij het design van je telefoon past. Vaak vind je net niet het telefoonhoesje dat je graag zou willen. Wij hebben een merk in ons assortiment dat precies die oplossing biedt - tech21 heeft iPhone en Galaxy smartphone hoesjes met een transparante achterkant. Deze hoesjes passen perfect bij de smartphone, omdat je nog steeds het geweldige ontwerp van de telefoon kunt zien. Of wil je juist een hoesje dat meer kleur heeft? Dan zijn de hoesjes van Apple beter geschikt voor jou.

Ontdek ons grote assortiment aan tech21 hoesjes en onze favoriete cases van Apple

Origineel Samsung / Apple hoesje of een nieuw merk?

We begrijpen heel goed dat je bij de bescherming van jouw dure smartphone geen risico wilt nemen. Daarom hebben wij in ons assortiment naast originele telefoonhoesjes van Samsung en Apple ook veel andere merken (die natuurlijk van goede kwaliteit zijn). Hier kun je volledig vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. Vind je het niet erg als smartphone en hoesje niet van hetzelfde merk zijn? Dan neem eens een kijkje bij een van onze nieuwe merken - bijvoorbeeld Spigen. De hoesjes van dit merk zijn stijlvol, modern en bieden een goede bescherming tegen valpartijen!

Kijk hier naar de cases van ons Spigen assortiment en ontdek de originele accessoires van Adidas.


Welk materiaal?

Smartphone cases zijn er in alle vormen, kleuren en materialen - maar waarop moet je precies letten als je een hoesje koopt? Dat hangt er helemaal van af waar jij het hoesje en jouw smartphone voor wilt gebruiken. Soms is een case van leer geschikt en soms kun je beter voor een TPU of aluminium hoesje gaan.

Elegante hoesjes van leer

Het voordeel van een leren hoesje? Je smartphone is beschermd én je hebt altijd een chique accessoire bij! Wij hebben verschillende leren hoesjes in ons assortiment die zowel de achterzijde van jouw smartphone als ook de display beschermen. Tegelijk kun je deze cases als portemonnaie of standaard gebruiken! Ons favoriete merk voor leren hoesjes is dbramante1928

Hardcases van TPU

TPU is de afkorting voor 'thermoplastic Polyurethane' - een kunststof die een middenweg tussen hard plastic en silicone is. Hoesjes van TPU zijn daarom zeer flexibel en alsnog stevig en fijn in gebruik. Hét merk voor moderne smartphone cases van TPU: UAG

Robuuste bescherming van alumnium

Is de bescherming van jouw smartphone van hoogste prioriteit? Kies het beste materiaal en bescherm je device met een case van aluminium. De drielaagse bescherming van aluminium, polycarbonaat en TPU is een unieke, schokabsorberende combinatie! De hoesjes van Element Case zijn heet meest geschikt!

Veelzijdig en individueel - hard plastic

Het fijne aan hoesjes van hard plastic? Hoesjes van polycarbonaat zijn er in alle designs! In het zwart of wit, in een prachtige marmeren look of met bloemenprint... Met een hoesje van GriffiniDeal of Sweden of Tech21 bescherm je jouw iPhone of Samsung Galaxy altijd en overal!.

Heb je een hoesje gevonden voor jouw iPhone of Samsung smartphone? Ontdek nu ons volledig assortiment voor de iPhone of onze Galaxy accessoires

Ben je op zoek naar een specifiek product, bijvoorbeeld een screenprotector? Hier vind je onze meest gezochte beschermfolies: iPhone XR | iPhone XS Max | Samsung Galaxy S10 Plus | Samsung Galaxy S10