Welke hoes past bij je iPad

Als je op zoek bent naar een originele iPad hoes, is het belangrijk om te weten welke hoes het beste bij jouw iPad past. Apple heeft verschillende modellen iPads op de markt, en elk model heeft een eigen formaat en afmeting. Bij SB Supply hebben we hoezen voor alle populaire iPad modellen, zoals de iPad Pro, iPad Air, iPad Mini en iPad 10.2 inch. Zo kun je altijd een hoes vinden die perfect past bij jouw iPad.

Wat is het verschil tussen Smart Cover en Smart Folio?

Smart Cover: iPad, iPad Air en iPad Mini 5

Apple Smart Cover beschermt de voorkant van jouw Apple iPad. Open de hoes, en je scherm activeert vanzelf dankzij de auto wake functie. Het scherm dimt vanzelf als je de hoes dichtklapt. Met de ingebouwde standaard zet je jouw iPad in 2 verschillende kijkhoeken. Zo hoef je jouw iPad niet vast te houden tijdens het series kijken.

Beschikbaar voor iPad (2019/2020/2021), iPad Air (2019) en iPad Mini 5

  • Auto wake functie
  • Verstelbaar in 2 standen
  • Beschermt alleen de voorkant
  • Geen toetsenbord aanwezig

Smart Folio: iPad Pro en iPad Air

De voor- en achterkant van jouw iPad Pro bescherm je met Smart Folio. Zo blijft niet alleen het scherm, maar ook de behuizing van jouw iPad vrij van krasjes en vuil. Met Smart Folio zet je jouw iPad in 2 verschillende standen voor een prettige kijkhoek. Klap de hoes dicht en het scherm gaat automatisch in sluimerstand. Open de hoes en je scherm licht automatisch op, zodat je snel aan de slag gaat.

Beschikbaar voor iPad Pro (2018/2020/2021), iPad Air (2020/2022) en iPad Mini 6

  • Auto wake functie
  • Verstelbaar in 2 standen
  • Beschermt de voor- en achterkant
  • Geen toetsenbord aanwezig

iPad bescherming met een toetsenbord

Er zijn verschillende opties voor toetsenborden voor de Apple iPad. Een van deze opties is de Smart Folio Keyboard. Dit is een beschermhoes met ingebouwd toetsenbord voor de iPad. Het is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, en biedt bescherming voor zowel de voorkant als de achterkant van de iPad.

Een andere optie is de Magic Keyboard. Dit is een apart toetsenbord met een ingebouwd trackpad dat geschikt is voor de iPad. Het heeft ook aanpasbare achtergrondverlichting, zodat je het kunt gebruiken in verschillende omgevingen.

Er is ook de Magic Keyboard Folio, dat een combinatie is van de Smart Folio Keyboard en de Magic Keyboard. Dit is een beschermhoes met ingebouwd toetsenbord en trackpad voor de iPad. Het biedt dezelfde bescherming als de Smart Folio Keyboard, maar heeft ook het trackpad van de Magic Keyboard.

Tot slot is er de Smart Keyboard. Dit is een licht en dun toetsenbord dat alleen geschikt is voor de iPad. Het is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen, en heeft geen ingebouwd trackpad.

Al deze toetsenborden zijn verkrijgbaar bij SB Supply. Het is belangrijk om te overwegen welk toetsenbord het beste bij je behoeften past. Als je vaak onderweg bent en op zoek bent naar iets dat gemakkelijk mee te nemen is, kan de Smart Keyboard een goede optie zijn. Als je echter op zoek bent naar iets met een trackpad, kan de Magic Keyboard of Magic Keyboard Folio een beter alternatief zijn.

Waarom is een goede hoes belangrijk?

Een goede iPad hoes is belangrijk om een aantal redenen. Ten eerste biedt het bescherming aan je iPad. Je hebt waarschijnlijk een behoorlijk bedrag uitgegeven aan je iPad en het is daarom verstandig om het te beschermen tegen krassen, deuken en andere schade.

Een kwalitatief goede hoes kan helpen om deze schade te voorkomen en ervoor zorgen dat je iPad langer mee gaat.

Ten tweede kan een goede iPad hoes ook functioneel zijn. Sommige hoezen hebben bijvoorbeeld opbergvakjes voor accessoires, zoals oordopjes of een stylus. Andere hoezen hebben handige standaarden waarmee je je iPad in verschillende hoeken kunt zetten, wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld wilt videobellen of een presentatie wilt geven.

Tot slot kan een goede iPad hoes ook je iPad mooier maken. Er zijn veel stijlvolle hoezen beschikbaar in allerlei kleuren en ontwerpen, dus je kunt er een kiezen die bij jouw stijl past. Een mooie hoes kan ervoor zorgen dat je iPad er niet alleen goed uitziet, maar ook dat het bij je outfit past als je het bijvoorbeeld meeneemt naar een afspraak. Bij SB Supply heb je keus uit allerlei mooie en goed beschermende hoezen klik hier voor de hoezen!

Het verschil tussen een iPad hoes met of zonder toetsenbord

Smart Cover Smart Folio Smart Keyboard Smart Keyboard Folio Magic Keyboard Magic Keyboard Folio
           Beschikbaar    voor iPad (2019/2020/2021), iPad Air (2019) en iPad Mini 5 iPad Pro 11" (2018/2020/2021), iPad Pro 12.9" (2018/2020/2021) en iPad Air (2020/2022), iPad Mini 6 iPad (2019/2020/2021) en iPad Air (2019/2020) iPad Pro 11" (2018/2020/2021), iPad Pro 12.9" (2018/2020/2021) en iPad Air (2020/2022) iPad Pro 11" (2018/2020/2021), iPad Pro 12.9" (2018/2020/2021) en iPad Air (2020/2022) iPad (2022)
 Bescherming Voorkant Voor- en achterkant Voorkant Voor- en achterkant Voor- en achterkant Voor- en achterkant
   Volledig           toetsenbord Nee Nee Ja Ja Ja Ja
  Verstelbaar 2 standen 2 standen 2 standen 2 standen Traploos 2 standen
  Auto wake      functie Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Overige functies Geen Geen Smart Connector Smart Connector Smart Connector, usb C poort, trackpad en verlichte toetsen Smart Connector, usb C poort, trackpad en verlichte toetsen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required
/ ( dd / mm )
Ontvang een cadeautje op je verjaardag!

Geplaatst in iPad door Lucas Rijnen